#1819732012-04-08 11:03:46 Válasz a #181960. hsz-ra
Szia hlimicsura!
Már éppen kérdezni akartam, hogy mi újság van Miloson! Szóval elkezdődött a szezon! Jó munkát!
Sokat gondolunk Milosra! Jó lenne most is ott lenni! Még a képernyővédőm is milosos. Jut eszembe, tartozom egy beszámolóval és a fotókkal is
Szép húsvétot és ha még nem olyan nagy a forgalom és van kis időd, mesélj még, milyen az idő, vannak-e turisták, stb.
Üdv nektek is és mindenkinek, aki ebben a topikban megfordul
Szia Medi!
Itt már elkezdődött az élet, bár még elég lassan, de ahhoz elég, hogy megpörgessenek miinket a konyhában:)
Az időjárás még elég bolondos, de többnyire a 20 fok megvan, szóval meg nem fagyunk de azért még izzadni sem izzadunk.
A túristák is érkeznek szépen lassan, bár még csak az idősebb korosztályból, de vannak.
Most vagyunk túl a húsvéton, úgyhogy most pihenjük ki a hatalmas étkezések okozta fáradságot:)
Ha erre jársz ne felejts el benézni hozzánk.
Most már megismerlek:))
#1823952012-04-16 11:52:30 Válasz a #182384. hsz-ra
Szia hlimicsura!
Az a jó, hogy még nincs nagyon meleg, majd júliusben lesz olyan forróság, hogy a halakkal együtt ti is "megsültök"
Ha Milosra látogatunk, abban biztos lehetsz, hogy nem hagyunk ki!
Pont a napokban emlegettük a tepsis halat! Ha látlak Skype-on, rádcsörgök a salsa receptjéért.
Persze az a nagy kérdés, hogy mikor látogatunk Milosra? Talán majd egy Folegandros-i út alkalmával. Idén Lefkadára megyünk.
Ott próbáltam ki először a polipot. A szakács átment az utca másik oldalán álló szárító szekrényhez, majd levágott két csápot, amit aztán grillezve tettek elém. Nekem ízlett. Csak akkor nem te voltál szolgálatban hlimicsura. A feleséged viszont igen. Soha nem gondoltam volna, hogy mi Miloson dolgozó magyarokkal fogunk összefutni.
Medi mondj egy időpontot, hogy mikor legyek skypon és akkor tudunk beszélni, mert mostanában nem igazán vagyok fent. Vedd figyelembe az 1 órás időeltolódást is. Nekem Magyar idő szerint 16-19 óra között a legjobb.
Szanna neked meg szerencséd volt a Magyarokkal,mert rajtunk kivűl nem találsz Magyart a szigeten:)
3/4 éve annak, hogy Miloson voltunk, és én végre összekaptam magam, kiválasztottam pár képet és feltettem a Picasára, onnan meg a fotóalbumba.
(Abszolút kezdő vagyok picasszában, tegnap regisztráltam és csak azért, hogy ez az album fent legyen. Szakikhoz intézném azt a kérdést, hogy ha utólag rendezgetem az albumot, mert valahogy a képek más sorrendben kerültek fel, mint ahogy szerettem volna, akkor az a hellszon is az új sorrendben jelenik meg? És hol lehet feliratozni? Régen volt ilyen opció, most nyilván előzetesen a Picasán kellett volna megtennem. Utólag mit lehet tenni? Köszi!)
3/4 éve annak, hogy Miloson voltunk, és én végre összekaptam magam, kiválasztottam pár képet és feltettem a Picasára, onnan meg a fotóalbumba.
(Abszolút kezdő vagyok picasszában, tegnap regisztráltam és csak azért, hogy ez az album fent legyen. Szakikhoz intézném azt a kérdést, hogy ha utólag rendezgetem az albumot, mert valahogy a képek más sorrendben kerültek fel, mint ahogy szerettem volna, akkor az a hellszon is az új sorrendben jelenik meg? És hol lehet feliratozni? Régen volt ilyen opció, most nyilván előzetesen a Picasán kellett volna megtennem. Utólag mit lehet tenni? Köszi!)
#1874012012-06-14 09:11:41 Válasz a #187387. hsz-ra
Szia Medi!
Meglesem a képeid, az biztos, kíváncsi vagyok erre a szigetre.
Az új rendszerben én sem ügyködtem még, de a Picasan biztos tudod utólag is szerkeszteni, és feliratozni. Azt gondolom, hogy akkor a változtatás itt is megjelenik. Abból gondolom, hogy néha eltűnnek egyes albumok, illetve ha ott valaki zárttá teszi a hozzáférést, akkor itt csak feketeség látszik a képek helyén.
Próba, cseresznye! Várok kicsit a feliratokra, úgy tudom, mit látok.
Sok sikert!