Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 376
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17216 Üzenet linkje2006-11-22 10:12:14 

Szia Kitty!

Ennek örülök, ugyanis én eléggé tartok tõlük. Paraliánál volt annak idején rengeteg medúza. Gyönyörû kristálykék szinük volt, de amilyen szépek voltak, annyira csípõsek is. EGyszer megcsípett az egyik egy fiút. Pont beleborítottak minket a tengerbe a banánról és akkor csípte meg szegényt.
Nagyon fájt neki, az egész combja merõ vörös volt. Azt mondta, hogy olyan érzés volt, mint a csalán- és a méh csípés keveréke. Nem lehetett kellemes.
Ezért tartok tõlük. Örülök, ha ez tényleg ártalmatlan.

# 377
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17224 Üzenet linkje2006-11-22 16:26:22 

Mi is megsimogattuk a "tetejét", ahol olyan sima, a lényeg, hogy a "rojtjait" kerüld el. Én hátonúszás közben belepcsaptam egybe a karommal és ott véletlenül hozzáértem a rojtjaihoz, így megcsípett, de nem volt olyan vészes.
Andi

# 378
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17234 Üzenet linkje2006-11-24 11:51:33 

Szia vojandi!

Köszi a használati utasítást! icon_wink.gif Simogatni biztosan nem fogom, inkább próbálom majd kikerülni õket.

# 379
Fgaben
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18287 Üzenet linkje2007-01-11 14:58:25 

Mia!
A beszámolódat már máshol olvastam, és a blogodban is jártam. (off !átérzem, és nosztalgiázom, ahogy a nagy eseményre készülõdsz)Gyönyörûen öntöd szavakba az élményeidet, ezért az idén mi is Tolót választjuk, sok-sok kirándulással.
Már megtaláltam a tera reisen katalógust németül a neten, az árakat is. icon_smile.gif Két fiúval utaznánk (7, 9 évesek). Még nem döntöttem, hogy beiktatunk-e egy éjszakát lefelé menet, de nagyon tetszett, hogy Delfi-be is mentetek. Mi tavaly Sartin voltunk, így a Meteorákhoz, Thesszalonikiben már jártunk, ezért talán délebbre kellene megállnunk. Ehhez van ötleted?
Még egy-két gyors kérdés: az Aris apartman minden szobája tengerre néz?
Évek óte ez a férjem kívánsága, hogy közvetlen tengerparton legyünk végre.
Mivel mi vidékiek vagyunk, csak Pesten tudom ezt a szállást lefoglalni?

# 380
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18289 Üzenet linkje2007-01-11 15:12:46 

fgaben, jó olvasni, hogy mások élményei ekkora hatással és befolyással vannak rád, hogy máris odaindulsz icon_smile.gif
Nekem is van két beszámolóm Tolóról (a másodikat a Körutazás a Peloponnészoszon-belül találod meg) ha érdekel.
Mia tényleg nagyon jól ír, élmény olvasni a sorait.

# 381
Fgaben
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18292 Üzenet linkje2007-01-11 15:49:36 

Kedves Andi!
A Te körutazásod leírása volt az elsõ "löket" icon_lol.gif , hiszen Tolo gondolatát is Te ültetted a másik topikban a fejembe (már összekatolva le is töltöttem, kihúzom filccel a fontos dolgokat icon_eek.gif ), egy-egy nyaralásra én is rengeteg dologgal felkészülve indulok neki, amit már el is vár kis családom (tavaly a férjem szerint akár már itthon is maradhatok, annyi mindent tudok Sartiról). A látnivalók, történelmi vonatkozásokat fejbõl idézem (így a gyerekeimnél is jó vagyok icon_wink.gif )Én is írtam naplót az évek során utazásainkról, és 500 körül fotóztam, de még nem mutattam senkinek icon_redface.gif Lehet, hogy gyerekekkel nehezen elindulóknak is segítene, nem tudom icon_question.gif
Szóval minen ifó érdekel, és csak akkor nyugszom meg, ha már a szállást lefoglaltam icon_exclaim.gif

# 382
Mia_
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18302 Üzenet linkje2007-01-11 20:48:11 

Szia fgaben. icon_smile.gif
örülök, hogy arrafelé veszitek az irányt, a mi tervünk is alakulóban van idénre, az uticél hasonló. icon_smile.gif
A terrás prosi szerint az Aris minden apartmanja tengerre néz. a miénk konkrétan úgy volt, hogy 2 külön hálószoba volt, az egyiknek a terasza (kb 2 ember tud kiülni) hátrafelé nézett, a másik terasz, ahová szerintem 4-5 ember is ki tud ülni, a tengerre nézett. ez nem volt közvetlen tengerparti szállás, de a kilátás mesés volt. voltam már közvetlen tengerpartiban is régebben (nem Toloban), de ez így jobb volt, mert magasabban voltunk, és szebb volt az összkép.

ja, és fgaben! micsoda dolog nem mutogatni a fotókat?!! icon_smile.gif

# 383
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18304 Üzenet linkje2007-01-11 21:07:09 

Éppen Mia beírása elõt írtam, és mikor elküldtem, kidobott a hellasz és kerek negyed órámba telett, míg visszaengedett, nem akart beengedni icon_sad.gif
Így most újrí leírom:

Hüha fgaben, nagyon gyors voltál akkor icon_smile.gif Örülök, hogy mindent olvastál és hasznodra váltak az infók. Ahogy olvasom a soraidat, rokonlelkek lehetünk, legalábbi e téren, hogy nem nyugszunk, az utazásig végtelen az információ éhségünk icon_smile.gif
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül majd hogyan döntötök!

Andi

# 384
Fgaben
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18339 Üzenet linkje2007-01-12 12:53:27 

Szia Mia!
Hogy érted, hogy nem tengerparti, mi választja el a tengerparttól? Még egy sor apartman?
fgaben
A képeimbõl pedig válogatni fogok

# 385
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18368 Üzenet linkje2007-01-12 15:31:45 

Én úgy emlékszem, Mia szálálsa egy kicsit a hegyoldalban volt. Amúgy csak az elsõ sor vana parton, utána vana fõutca és aztán már elkezdõdik a hegyoldal, a legtöbb szállás arra felfelé van, de abban igaza van szerintemMiának, hogy szebb a fenti kilátás. Ebben a topikban, pár oldalakkal visszább vannak képeslapok Tolóról, ahol a légifelvételen látszik, hogyan is fekszik a falu...nézegesd.
Andi

# 386
Mia_
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18387 Üzenet linkje2007-01-12 18:05:43 

kilátás a teraszról (napfelkelte)

itt az arissal egyvonalban állok, itt látszik, hgoy mennyi van még a tengerig.

ez pedig egy hajóról lett fényképezve este, a bekarikázott az aris apartmanház. hozzáteszem, hogy mi a legalsó szinten voltunk, és onnan is jó volt a kilátás... icon_smile.gif

[/img]

# 387
Fgaben
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18399 Üzenet linkje2007-01-12 21:43:57 

Köszi a válaszokat, így teljesen egyértelmû a helyzete! icon_rolleyes.gif
Jól néz ki.
fgaben

# 388
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18611 Üzenet linkje2007-01-14 19:31:07 

Szia Mia! Kérdeztem tõled a Dumcsi topikban, de utána itt megtaláltam a választ. Én nem a Terra REisen-nél kerestem, hanem a World of Tui-nál. Tényleg jók a képek, így tökéletesen tudni, hogy hol helyezkedik el az Aris Apartman.
Ha sikerül én is oda szeretnék majd menni, de csak szeptemberben valamikor. icon_biggrin.gif

Jó, hogy ilyen sokan tervezzük oda az utat, mert így igazán hasznos infókat lehet összegyûjteni. icon_biggrin.gif

# 389
Mia_
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18617 Üzenet linkje2007-01-14 19:50:42 

mi is szervezünk idénre is, de a következõ lesz a menetrend:
5 nap Kamena Vourla (rally vb)
1 nap Olympia környékén
7 nap a Mani-n
4 nap Toloban
1 éjszaka pedig tranzitszállás valószínûleg Szalonikiben. icon_smile.gif

ha tehetnénk, idén is az Arist választanánk, viszont nekik csak nagyobb apartmanjaik vannak, 2 fõre az sajnos drága. magyar irodák meg nem szeretnek 7 napnál rövidebb idõre apartmant adni. icon_sad.gif

# 390
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18630 Üzenet linkje2007-01-14 21:38:58 

Mia, ti viszonylag még elõidényben mentek, szerintem simén találtok mindehol foglalás nélkül is szállást. Jobb is lenne úyg, mert akkor legalább magatok válasszátok ki.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 25 26 27 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu