Gyerekkoromban azt gondoltam, kis szoknyácskája van a fiúknak, mint pl. a skótoknak, aztán megtudtam, hogy az ingük ilyen hosszú.
Nem túl régen olvastam valahol, hogy a fustanella redõinek száma jelent valamit, kötõdik valamihez, de nem emlékszem a pontos magyarázatra. Fél napja keresem az interneten, sikertelenül.
Kérem, aki tudja, írja meg!
Köszönöm!
hajol
Kérdés: van valaki, aki tudja, a legjobb, ha tapasztalatból, hogy hogyan lehet a lehetõ legegyszerûbben (és legolcsóbban) eljutni az athéni új, Venizelos reptérrõl az athéni régi, Hellinikon reptérre? Fontos lenne!!!
Kérdés: van valaki, aki tudja, a legjobb, ha tapasztalatból, hogy hogyan lehet a lehetõ legegyszerûbben (és legolcsóbban) eljutni az athéni új, Venizelos reptérrõl az athéni régi, Hellinikon reptérre? Fontos lenne!!!
Szia, próbáltam keresgélni neked valamit (végre egy tényleg jó kis kérdés )
www.oasa.gr
Sajnos még mindig nem valami jó az oldal, szóval nem voltam igazán eredményes.
Talán a 155-ös busz az Omoniáról... ehez ir valami Ellinikon célállomást, de lehet ez tök más.
Köszi, hogy keresgéltél nekem. Azt hiszema guta meg is ütött volna ebben az estben, amiko 2-3 óra leforgása alatt el kellett volna jutnunk az egyik reptérrõl a másikra. De közben megoldódott a dolog, mert Athén helyett Rhodoszon szállunk át.
Köszi.
Andi
Sziasztok!
Szomorúan néztem a tv-ben az Athéni zavargásokról a képeket. A Syntagna térnél, azt az õrbódét, amit közelrõl is láttam, és le is fényképeztem, felgyújtották. Hát már ott sincs rend?
Szia Jox!
Valószínûleg tényleg van már új a helyén, de azért rossz volt látni, mert amióta személyesen láttam Athént, azóta érzékenyebben érint a dolog.
Szükségem lenne egy kis segítségre, tanácsra vagy gyakorlati tapasztalatra...
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet repülõvel legolcsóbban eljutni Athénba? Milyen társaságot ajánlatnátok? Milyen tapasztalatok vannak ilyen témában? Hol érdemes utánanéznem?
Esetleg inkább a buszt javasolnátok?
Minden megoldás érdekel!!! Minél olcsóbb, annál jobb...
Ha már novemberben, decemberben megvetted volna a jegyet, megkaptad volna a Melávnál is egy százasért (Euro).
Én nem ismerema magyar fapadosokat, de a néemetek igen, és azt tudom, hogy Athén nagyon kapós, azaz már év elején elkelnek azolcsó jegyek és tavasztól már a fapadosokra is csak a drága jegyek maradnak. De egyszerûen nézd meg a fapadosok oldalait (Sky Europe, Wizzair, van valami új is).
Andi