#1874732012-06-14 18:14:35 Válasz a #187352. hsz-ra
Szia!
Mi tavaly július elején voltunk Laganas előtt egy hotelben. Mindig láttuk, hogy a teknős sziget felé mennek a hajók, és közben volt, hogy megálltak, és mindenki a hajó egy oldalára igyekezett. Kitaláltuk a férjemmel, hogy bérelünk egy vicibicajt és meglátjuk mi sikerül. És mi is láttunk egy nagyon szép nagy tekit, sokáig követtük, csak sajnos elég rosszul irányítható volt a bicaj, így egy idő után eltánt. Ha sikerül küldök róla képet. Nagy élmény volt. Remélem nektek is sikerül majd látni. A kikötőben is van, sokan írják, de az oda jár kajálni reggelente állítólag. Ez pedig spontán jött, bár mindegy hol látod, csak láthasd, hogy milyen nagyon tényleg. Úszni nem hiszem, hogy mertem volna vele, még ha sikerült volna sem.
Jó utat nektek, és majd várjuk a beszámolót: Amina
#1874952012-06-14 20:43:28 Válasz a #187475. hsz-ra
Szia anoli!
Nagyon szépen köszönöm. Ez a vizibicaj ötlet sem rossz Tényleg nagyon fel vagyok készülve hogy tekit lessek Már nagyon várom, bár még több, mint egy hónap van az útig. Előre köszönöm a képet is Remélem én is tudok majd jó kis képeket készíteni
Ja és természetesen üdvözöllek a fórumon
Laganasban hatalmas éjszakai élet van siófokhoz hasonlítható,de sokkal durvább,és ingyenes minden hely,hatalmas partyk vannak, többek között ezért is megyek vissza a szigetre.Vizibicikli bérlés mennyibe kerül?
holnap indulás
#1875162012-06-15 08:56:34 Válasz a #187499. hsz-ra
Szia dave!
Hát igen Laganasban nagy élet zajlik. Tavaly a nyaralás alatt kétszer mentünk be estefelé kb. 8-9 körül a városba. (Mi Laganas elején voltunk, nem benn a városban), én nem hittem a szememnek. Tele volt az utca, a szórakozóhelyek fiatalokkal (főleg angolokkal), hát volt ott minden. Volt aki egy szál tangában vonult az utcán, volt aki már alig állt a lábán, csapatostul, párosával, ki hogyan. Nagyon nyüzsgő élet van ott esténként, éjszakánként, ha bulizni szeretnél ideális hely. Mi azért mentünk városon kívülre, mert nem szeretjük a nagy nyüzsit. Ott arról szól minden, hogy a bulizni vágyóknak a kedvükre tegyenek. Nappal viszont olyan, mint egy kisértet város, akkor mindenki alszik. Bár akkora bulik után nem is csodálom.
Tekilessel kapcsolatban szerettem volna feltenni a képet a '"mi teknősünkről" de sajnos nem tudom hogyan kell. Majd írja már meg valaki, előre is köszi.
Minden nyaralni indulónak nagyon jó pihenést, mert gyönyörű helyre mentek az garantált.
Köszönöm mindenkinek. Szerintem most már nem kérdés, hogy hova megyünk. És azt nem tudjátok a sör milyen árba van kint, ha nem boltba szeretnéd megvenni, hanem mondjuk be ülsz valahova?
#1875182012-06-15 09:07:03 Válasz a #187499. hsz-ra
Szia! Szerintem ide a legérdemesebb! Bár nagyon későn indulnak a bulik. Este 11-12 óra körül. Minden club nyitott, egyikben sem voltunk de mindent látni a z utcáról. Az angolok őrültek és nagyon fiatalok.
Akartam képet másolni, de én sem tudom hogy kell. Ha valaki segítene megköszönném!
A tekilessel kapcsolatban mi is az úszógumival csónakot követős módot választottuk, láttunk is bőven.
Viszont találkoztunk még tekivel a víz alatt csücsülni Gerakasban, ami egyébként is gyönyörű part ezért megéri felkeresni!
Sancho, nyugodtan készülök a nyaralásra...kezdek nagyon lázba esni, bár még nincsen lefoglalva az út, szeretnék minél olcsóbb last minut (repcsis) utat kifogni július közepén
Voltam már sok helyen Görögben, Zakynthost már tavaly is célba vettük, de végül nem oda mentünk, viszont idén repülünk:-)
Köszönöm mindenkinek. Szerintem most már nem kérdés, hogy hova megyünk. És azt nem tudjátok a sör milyen árba van kint, ha nem boltba szeretnéd megvenni, hanem mondjuk be ülsz valahova?
Szia!
A boltokban a Mythos 0,5 l 1,17 - 1,40 Eu között, ha viszont tavernában iszod csapoltan 3 - 3,5 Eu. A kicsi 0,33 dl boltban 6 db-os kiszerelésben 5 Eu, de egy darab 1 Eu. Vendéglátó helyen pedig 2 - 2,5 Eu a csapolt. Az üveges is ugyanilyen árban van.