Görög szuvenírok
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
Hozzászóló Üzenet
# 61
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18520 Üzenet linkje2007-01-13 18:54:10 

Elsõ görög nyaralásomkor beleszerettem ezekbe az arannyal díszített porcelánokba, akkor hoztam is mindenkinek kávéscsészéket, úgy terveztem legközelebb magamnak majd egész nagy készletet. Aztán mára elveszítettem az érdeklõdésemet irántuk, inkább az Anikó képén lévõ cserepek tetszenek ma már. Csak sajna az igazán szépeknek borsos áruk van.
Tavaly hoztam kettõt elég méltányos áron, gondolva arra, hogy rendszerint elfelejtkezem valakirõl aki vár valami ajándékot. De szerencsére ez most nem történt meg, megmaradt nekem. icon_wink.gif

# 62
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18523 Üzenet linkje2007-01-13 19:35:01 

Sziasztok! Kyra! Köszönöm a dícséretet. Még volt pár fotóm, de valami miatt nem tudtam feltölteni. De szerintem elég ennyi, hiszen nagyjából mindenki hasonló dolgokat hoz haza, és lát kinn Görögországban.

Rebeka! Ez érdekes, mert a két csésze együtt volt egy Ouzós üveggel és én is úgy vettem meg, hogy ha valakinek elfelejtenék ajándékot hozni, legfeljebb azt odaadom, de megmaradt nekem! (Aminek nagyon örültem utólag.)
Úgy tervezem még pár ilyen porcelánt hozok haza, de már nem sokat, mert nem is nagyon tudom hová tenni, hogy mindig lássam õket.

A képeslapokból nem is beszélek, mert azokból rengeteg van, hiszen azt szinte mindig veszek.
Amit nagyon sajnálok, hogy tavaly elfelejtettem idei naptárat venni, pedig mindig szoktam hozni haza, és most üres a fal, nincs rajta a kedvenc görög naptáram! De az idén biztos, hogy elsõ dolgom lesz venni egyet! icon_biggrin.gif

# 63
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18526 Üzenet linkje2007-01-13 19:50:31 

Én amolyan gyûjtögetõs tipus vagyok, a lakás tele van apró kacatokkal. De már én is érzékelem, hogy lassan nincs hely, vagy selejtezni kell, vagy visszafogni.
# 64
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18582 Üzenet linkje2007-01-14 14:37:15 

Íme a sokat keresett bubis víz, aminek húzós volt az ára.
# 65
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18587 Üzenet linkje2007-01-14 15:10:47 

Majd ki hagytam: gyertya és mécsesgyûjtõ vagyok, kinntrõl is van számomra csodaszép mécsestartóm. A nyáron megint ezek között válogattam, amikor a férjem rámszólt, talán most ne vegyünk többet. Talán még Kriszta is emlékszik a hatalmas viharra, amikor a szállodánkban sokáig nem volt áram és valami oknál fogva erre nem volt felkészülve a személyzet. Hát nem hagyhattam ki: "Én akartam venni az este, te nem engedted!" icon_lol.gif
# 66
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18588 Üzenet linkje2007-01-14 15:14:02 

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Gondolom a férjed többé nem mond neked nemet. icon_lol.gif
# 67
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18657 Üzenet linkje2007-01-15 07:42:41 

Sziasztok!
Hétvégen összeszedtem egy-két képet. Sajnos hely hiány miatt, nincs külön polcom.

# 68
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18666 Üzenet linkje2007-01-15 09:02:53 

Szép gyûjtemény! Nem tétlenkedtél az elmúlt években.
# 69
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18668 Üzenet linkje2007-01-15 09:29:22 

Mindenrõl nem is készitettem képet. Ha összejön idén a költözés, lesz egy görög sarok a lakásban, ahol minden szuvenirom elfér.
# 70
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18675 Üzenet linkje2007-01-15 11:56:34 

Szia Rebi!

Bizony emlékszem rá, mert Rolika nagyon meg volt ijedve, bár mi akkor is a csavargásunkból értünk vissza. Mégjó, hogy volt lámpátok ha nem is éppen görög, mert akkor nagy bajba lettünk volna, le se tudtam volna fektetni a fiúkat, a tök sötétbe nem találtam meg semmit. icon_lol.gif icon_lol.gif

# 71
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18681 Üzenet linkje2007-01-15 13:09:26 

Sziasztok! A múltkor ezekett nem sikerült felraknom, de most igen. A kagylókhoz még fér, úgyhogy idén is gyûjtenem kell. Csak már ott lennék!!! icon_biggrin.gif

Még biztos találok, ha szétnézek itthon, addig gyönyörködöm a tieitekben. icon_surprised.gif

# 72
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18751 Üzenet linkje2007-01-16 19:41:48 

Mi is szoktunk sok mindenféléket hozni,de én szeretem a "félkész" dolgokat is,vagyis ,amikkel még lehet valamit csinálni.Igy szoktam kis "tablókat csinálni azokról az országokról,ahol élményeket szereztünk.Az 1. kép a kis görög tabló.Az álarc óriási vaskampóját az indokolja,hogy épen és egy darabban hazahoztuk Paraliáról,és természetesen itthon esett le a járólapra.Sikerült/antikká téve/ kijavitani,de most mát biztosra mentünk,nem esztétikumra!A kék tetejû befõttes üvegbe pedig eltettünk télire egy kis görögöt-mondhatni görög-befõtt-.Komolyra forditva ez erõsiti a viz jegyet az erõsen föld elõszobánkban.Kamena Vourláról hoztunk mindent,ami az üvegben van,sehol olyan gazdag tengeri élõvilág nem volt a strandon,mint ott,mindig ez jut róla eszembe.Az ouzós diszdobozban van a vésztartalék,amit csak nyáron szabad felbontani,amikor már közel az idõ,hogy pótolom a készletemet/csak én iszok ouzót a családban,de téli zimankóban jobb igy nézni a nyári videókat.../Van még néhány saját készitésû emlépk kütyü-ami utazással kapcsoilatos...ilyenkor már szoktam velük erõsiteni a lakás ilyen területeit is.Az idei célok is világosan láthatók rajtuk,remélem érdekel valakit,mert szivesen feltenném...bár csak az alapanyagokat hoztuk kintrõl!

# 73
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18753 Üzenet linkje2007-01-16 20:10:38 

Nos akkor nem csak én helyezgetem tudatosan a megfelelõ helyre a dolgokat a köv. utazás elõsegítése érdekében! icon_lol.gif
# 74
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18774 Üzenet linkje2007-01-17 09:46:10 

Rebeka írta:
Nos akkor nem csak én helyezgetem tudatosan a megfelelõ helyre a dolgokat a köv. utazás elõsegítése érdekében! icon_lol.gif

Lehetne errõl egy kicsit bõvebbe? Szükségem lenne ötletekre, hogy mivel tudom elõsegíteni az idei görög utat. Egyenlõre még nagyon inog a léc. icon_cry.gif

# 75
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18775 Üzenet linkje2007-01-17 09:51:42 

Szia Csutek!
Sajnos nekem is úgy néz ki, hogy szükségem lenne Rebeka ötletére, az "utazás elõsegítése érdekében".

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 4 5 6 ... 39 40 41   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu