#1876602012-06-16 09:13:34 Válasz a #187626. hsz-ra
Szia Sancho!
Igen, olvastam a beszámolóidat, meg a sarti fórumot. Sok hasznos infót kaptam, köszi!
Saját vélemény alapján sok helyen jártam már görögbe, de olyan gyönyörű természeti dolgokat még nem láttam, mint Zakynthoson. Ezért voltam már 2x. Egyszer saját autóval, nagy élmény volt! Ha tehetném mindig odamennék.
Ahogy olvastam a hozzászólásaidat úgy gondolom, hogy te sem vagy egy hétig a parton ülős típus.
Javaslom, hogy nézd meg a többi strandot is ne csak a Laganas-it. Fürödni az is isteni, de ettől csak szebbek vannak.
#1876772012-06-16 10:18:36 Válasz a #187666. hsz-ra
Hát nekem meg jól jött volna, mert már a hajóról kiszállásnál féllábszárig süppedtem a szúrós apró kavicsba, és utána is nagyon nehezen tudtam járni rajta. A vízből kijövéssel is megszenvedtem.
De az én lábam nyilván jóval kisebb, mint a Tiéd.
#1876812012-06-16 10:54:53 Válasz a #187617. hsz-ra
Szia Sancho!
Igen egy kikötő Porto Vromi, de azt nem tudom, hogy milyen messze van Laganastól. Nem nagy a sziget, de könnyű eltévedni, ezért azt ajánlom, hogy a mocid tankja ne legyen nagyon kiszámított benzinnel töltve, annál is inkább, mert a sziget nyugati oldalán elég kevés a benzinkút!
Azért elmotorozhatsz a kilátó helyére, mert a szikla pereméről is nagyon szép fotókat lehet készíteni a Navaggioról. Amennyiben a leszakadt kilátótól induló ösvényen tovább mész kb. 200 méter talán még szebb fotót is lehet csinálni. Persze ezt csak akkor vállald be, ha nem vagy szédülős.
#1876822012-06-16 11:00:29 Válasz a #187666. hsz-ra
Szia!
Nekem és nagyon sok másnak is bizony kellett az úszócipő. Nekünk úgy látszik vékonyabb a bőr a talpunkon és érzékenyebb. Városi nő létemre még tarlón is tudok mezítláb járni, de a Navaggiónál nem ment a víz közelében. A roncs körül hátul már tényleg nem szükséges, de addig el kell jutni és a hajóból is ki kell szállni és pont ott a legpocsékabb.
#1877292012-06-16 21:10:12 Válasz a #187660. hsz-ra
Szia szaboreka!
Köszönöm szépen, örülök, ha én is tudtam egy picit segíteni
Én még nem jártam Zakynthoson, de máshol már sok helyen. Ezt most nagyon várom Ez más lesz, mint az eddigiek
Hát valóban nem sokat vagyok a parton Amikor csak lehet keresek valami jó kis programot, de azért a partra is lejutok
Úgyhogy idén is sokat fogok sétálgatni és meglesem akkor a többi strandot is
#1877322012-06-16 21:19:35 Válasz a #187681. hsz-ra
Szia kvalcsi!
Nagyon szépen köszönöm. A motort mindig tele tankolom, majd prőbálok odafigyelni, mert múltkor Nei Poriban kifogyott a benzin a robogómból Tolhattam vissza a kölcsönzőbe. Ez még nem lett volna akkora baj, de mindenki beszólt valamit. A púpom tele volt már
Nem vagyok szédülős és egy jó kis kalandért sokmindenre képes vagyok. A térképet is köszönöm, majd tanulmányozgatom
Mégegyszer köszönöm
Sziasztok.
Van valakinek információja vagy inkább tapasztalata, hogy szeptemberben milyen idő szokott lenne a szigeten? Úgy néz ki a nagy hajtásban, csak akkor tudunk menni.
#1878062012-06-17 19:55:42 Válasz a #187775. hsz-ra
Szia Csilla!
Nagyon szépen köszönöm. Természetesen fel fogunk kelni kora reggel és kisétálunk a kikötőbe. Ez a már említett Porto Vromi kikötő? Nagyon szeretnék tekit látni és minden elkövetek, hogy ez össze is jöjjön
Sziasztok.
Van valakinek információja vagy inkább tapasztalata, hogy szeptemberben milyen idő szokott lenne a szigeten? Úgy néz ki a nagy hajtásban, csak akkor tudunk menni.
Szia!
Igaz mi szeptember elején voltunk tavaly, 3-10-ig, de akkor szuper volt az idő, délben olyan meleg, mint nyáron, de nem fáztunk este se...
Látom már nagyon tervezgetsz:). Gondolom örülsz, hogy felélénkült a topik.
Én még tervezek visszamenni, a Navaggiot, sajna nem sikerült szemügyre venni testközelből. Igaz rajtunk is múlt (hajókirándulást lefújták vmi engedély miatt), nem szoktunk robogózni, kocsit bérelni, máshogy meg ugye nem lehetett közelebbi hajóval menni.
Szia Ginaa79! Már vártam hogy felbukkanj itt a fórumon! Mi is a Danna's ba megyünk Azt szereteném kérdezni hogy hajszárító volt az apartmanba??? És még azt szeretném hogy tényleg olyan közel van a part?? Vagy Ti máshova jártatok fürdeni?? Kösszi előre is
Sztem nem fogjátok megbánni Tsilivit, Danna'st se. (Minket ugye oda sorsoltak.)
Hajszárító nincs, igaz én nem is vittem, nem nagyon szárítgatom a hajam..
Igen, közel van a part, 5 perc séta. De volt, hogy messzebb mentünk, de ugyanazon az útvonalon. Sztem érdemes messzebb is menni.
Párom most mondta, hogy tud feltölteni videót: az apartmantól a partig, ha érdekel.
Sziasztok!Most regisztráltam a fórumra, de már egy ideje olvasgatom a hozzászólásokat és sok hasznos dolgot osztottatok meg
Nekem is lenne pár kérdésem, ha nem gond !Június 26.-án megyünk Tsilivibe, a Dannas apartmanba!Engem is az érdekelne van-e hajszárító, illetve hogy esetleg helyi busszal el tudunk e jutni másik falu(k)ba, mert sajnos nincs jogsink így nem tudunk bérelni autót!Nagyon szeretnék szétnézni, nem szeretek egy helyben lenni, láttam sok településről gyönyörű képeket, de el vagyok keseredve hogy a fakultatív programokon kívül nem nagyon van lehetőségünk mozogni.Tehát a kérdésem hogy van e esetleg helyi busz , ami elvisz pl Zakhyntos városába és kis falucskákba?Előre is köszönöm ha válaszoltok
Mindenkinek szép nyaralást kívánok!