Tudtommal olcsóbb Szerbiában, mint nálunk, a Görög áraktól meg jócskán olcsóbbnak kellene lennie!
Én is így olvastam a fórumon, aztán a tapasztalat, Görögországban olcsóbb az euro diesel, mint Szerbiában. Makedoniában nem tankoltunk, de nagyjából a szerb árakat láttuk .
Akkor úgy kérdezem, Görög határ után merre mentetek?????
Ti Korfura jártok, Ők (és majd mi is) Lefkadára.
Mi Ioannina-nál elhúzunk délre a főúton. Nem lehet, hogy az autópályán van még Ioannina után is egy 2 Eurós kapu, amit Te most hiányolsz?
#1890262012-06-26 13:49:14 Válasz a #189023. hsz-ra
Lehet, de én Lefkadára is Igoumenitsának szoktam menni, Parga miatt Az első kapunál meg emlékeim szerint 2.50-et kell fizetni.... Azért nem stimmel nekem az összeg....
#1890302012-06-26 14:00:04 Válasz a #189026. hsz-ra
Ebből nem akarok vitát generálni (bár jobb mint a téli gumi nyáron).
Az én fő úti célom amúgy is másik irányban szokott lenni.
Egy biztos, annyit fogunk fizetni, amennyit kérnek! Mi van akkor, ha július 1-el megemelik? Semmi. Megyünk, és ha kapu van fizetünk.
Egyébként 2010-ben mikor Kefaloniára mentem Lefkadán keresztül, akkor Görögországban csak 1* fizettünk az autópályán. És nem kellet a Prevezai alagútért sem fizetni.
Ja, és odafele biztosan nem megyek Igoumenitsa felé, esetleg majd hazafele....
Tudtommal olcsóbb Szerbiában, mint nálunk, a Görög áraktól meg jócskán olcsóbbnak kellene lennie!
Én is így olvastam a fórumon, aztán a tapasztalat, Görögországban olcsóbb az euro diesel, mint Szerbiában. Makedoniában nem tankoltunk, de nagyjából a szerb árakat láttuk .
Gondolom euroval fizettetek a kúton és a kutasnál vastagon fogott a ceruza és így számolta át dínárt>>>euroba, amúgy 1liter gázolaj 1.17-1.20 euro szerbiában
Üzemanyag árakkal most jól megzavartatok...
Végül is hol érdemes dízelt tankolni?
Egy tankkal elmegyek 1200-1300 km-t, úgy, hogy mindegy melyik országot ajánljátok.
#1890532012-06-26 15:19:22 Válasz a #189051. hsz-ra
Macedóniában érdemes ott a legolcsóbb.
Én dieselt itthon csak annyit tankolok hogy elég legyen szerbiáig ott csak annyit, hogy elég legyen macedóniáig, macedóniában viszont odafelé és vissza is "full"-ra tankolok
Bár holnap csökkentik nálunk 10forinttal az üzemanyag árakat így a szerbekhez képest minimális lesz az ár különbség.
#1890732012-06-26 17:33:41 Válasz a #189026. hsz-ra
Sziasztok!
Vasárnap jöttem meg Korfurol.Odafelé az első 2,50-es kapu nem müködik ezért csak 6 euro,visszafelé már 8,50.Minden határon pár perc volt a várakozás.