Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 181
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18281 Üzenet linkje2007-01-11 13:11:25 

És mit szólnál még egy rövidke naphoz Monte Carlo-ban!
Ha nem vagytok nagyon messze tõle, szerintem ki ne hagyjátok!
Mi Olaszországból ruccantunk át oda és megérte... icon_wink.gif

# 182
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19826 Üzenet linkje2007-02-01 17:53:58 

Sziasztok!

Volt már valaki közületek az Aeolussal (busszal) Zakinthoson? Ha minden összejön akkor erre a szigetre szeretnénk ellátogatni augusztus közepén, és egy pár infora lenne szükségem: pl. tudtok valamit a Tsiliviben levõ Venus apartmanról? És maga a hely minden? tényleg tele van angol turistákkal?

# 183
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19828 Üzenet linkje2007-02-01 19:11:31 

Rekuc, a Valcsi Tsiliviben volt tavaly, majd kérdezd hétfõn Õt, biztosan sokat tud mesélni...meg írt beszámolót is, abból is kiderül pár dolog.
# 184
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19862 Üzenet linkje2007-02-02 12:46:10 

Kedves Rekuc!

Olvass bele az utazási irodás topicba, és vacilálj, mert én is azt teszem az Aeolos-szal kapcsolatban!

Mi is hasonló dologra készülünk, mint te, de éppen most bizonytalankodunk!

Kíváncsi vagyok némi olvasgatás után itt és a fent említett topicban, mire jutsz!

Majd konzultáljunk! icon_wink.gif

üdv
lloth

# 185
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19864 Üzenet linkje2007-02-02 13:02:27 

Szia Rekuc!

Én tavaly Tsilivitõl kb. 3km-re északabbra fekvõ Amboula Beachen nyaraltam. Ugyan az Aeolusszal, de repülõvel mentem, így sajnos a buszos útjaikról nem tudom a személyes tapasztalataimat mondani, de azt tudom, hogy 2005-ben akadtak problémák rendesen. Pl. eltévedt a szlovák sofõr odafelé, csak szlovák nyelvû filmeket vetítettek a buszon, nem beszéltek magyarul (vagy nem akartak a sofõrök). Tavaly állítólag másik busztársasággal utaztattak már, de arról nincsen infóm, hogy volt-e probléma. Gondolom az iroda is arra törekszik, hogy kiküszöböljék a hibákat, ezért engem nem rettentene el a 2005-ös panaszok sora.

A Venus apartmant nem ismerem sajnos, de Tsilivirõl nem tudok igazán rosszat mondani. Van azért angol szép számmal, de más náció is elõszeretettel megy oda nyaralni. Kellemes, nyüzsgõ kis város, nagyon sok és sokféle vendéglátóipari egységgel. Van itt török, kínai, olasz, és vegetáriánus vendéglõ is. Igazi görög kiskocsmával nem sokkal találkoztam. Elég sok az éjszakai bár, lehet szórakozni. Van egy mini-golf pálya is, ahol egyéb különféle játékokra (pl. biliárd, csocsó, játékgépek) is rászánhatod magad.

A partja kellemes homokos, igaz elég zsufi néha. Az hogy mennyire koszos a vendégektõl függ, de sokkal tisztább mint Laganas. Amennyiben nem igazán szereted az angol fiatalokat, úgy messze kerüld el Laganast. Iszonyú kosz a parton, az utcákon, aludni nem lehet az állandó bulizástól, mert a sok angol teljesen elveszti az emberi jellegét. Azt hiszik más nem is létezik. Ráadásul az árak is magasabbak valamivel ezen a részen, hiszen hozzájuk (az Õ pénztárcájukhoz, helyesebben a szüleikéhez)vannak igazítva.

Szóval a déli rész hemzseg az angoloktól, Tsilivitõl északra már sokkal nyugodtabbak a települések, és nem olyan zsufik.

Kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok. Nagyon sok a munkám ezért lehet, hogy csak 1-2 nap után tudok írni (csak itt a melóhelyen van gépem).

Üdv.:

# 186
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19888 Üzenet linkje2007-02-02 16:52:50 

Szia Kvalcsi!

Köszi az információkat! Azért is gondoltam inkább Tsilivire, mert Laganasról nem sok jót hallani, de ezek szerint tiszta Tsilivi partja, akkor tökéletes lesz! Azt nem bánom azért ha van éjszakai élet, mert fiatalok vagyunk. Az angol turistákkal eddig még nem volt problémám, bár nem tudom milyen ha tömegével becsõdülnek egy helyre, na de mindegy Zakinthos nagyon tetszik, fõleg ahogy nézegetem a képeket egyre jobban.. icon_smile.gif

Még az apartmanról kéne pár info, csak mert az Aeolus semmi kép meg írás sincs a Venusról...., szerinted ha írok nekik e-mailt akkor küldeni fognak képeket a szállásról?

Ti összességében jól éreztétek magatokat Zakin?

# 187
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19889 Üzenet linkje2007-02-02 16:57:16 

Iloth,

visszaolvastam az irodás topicba és tudom, hogy ilyenek a hírek az Aeolusról, pedig vagyok még én is gondolkozó állásponton...., csak tudod azért nem mindegy hogy náluk ugyanannyiba kerül 10 éjszaka mint más irodáknál a 7!!
tavaly az Apollon Travellel voltunk, õk nagyon profik, remélem az Aeolus is kiküszöböli a hiányosságait mire mi utazunk!!

És ti melyik szezonban akartok Zakinthosra menni? Busszal?

# 188
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19890 Üzenet linkje2007-02-02 16:58:31 

bocsi a pedig helyett ezértet akartam írni icon_smile.gif icon_smile.gif
# 189
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19965 Üzenet linkje2007-02-05 09:02:54 

Szia rekuc!

Nagyon szívesen!

Tsilivi partja sokkal tisztább, mint Laganasé.
Az Aeolus honlapján van két fotó, és rövid leírás a Vénus apartmanról.
http://www.aeolus.hu
Azt nem tudom, hogy küldenek-e fotót, de tavaly és tavaly elõtt is letét ellenében kölcsönözni lehetett videókazettát, ahol az általuk kínált szállásokat lehetett megnézni. Igaz, pocsék minõségû volt, de idén már állítólag (tavaly ezt ígérték) DVD-n is megjelenik a szállásismertetõ. Próbáld meg megkérdezni, veszíteni nem veszítessz semmit.
Egyébként az elõbb direkt megnéztem a Vénus apartmanról szóló leírást, de az nem Tsiliviben van, hanem Alykanesben a honlap szerint. Ez a falu pedig Tsilivitõl északra fekszik.
Mi jól éreztük magunkat, csak nem "görög" sziget. Hiányzott a sok természeti szépség ellenére az a "Valami", ami engem annak idején megfogott Görögországban, és azóta is vonz.

Kérdezz nyugodtan, ha tudok válaszolok.

Üdv.:

# 190
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19982 Üzenet linkje2007-02-05 13:05:34 

Szia Rekuc!

7 éjszaka kontra 10 éjszaka kérdéskörben egyetértek Veled, mi is ezért vagyunk most bajban a választást illetõen.

Mi egyébként utószezonban mennénk és repcsivel, mert a buszozást nem nagyon szeretjük.

Uticélként szóba került Santorini is, de most éppen nagyon tanácstalanok vagyunk, hogy melyik sziget legyen és fõleg, hogy melyik utazási iroda.

Az Aeolos szimpi, de pont a nekünk tetszõ apartmanba Debrecenbõl indul a repcsi, ezt pedig kihagynánk. A többi szállás nem tetszik. Úgyhogy most másik utazási irodáknál is érdeklõdni fogunk, aztán majd alakul.

Jó keresgélést Nektek és még majd értekezhetünk addi errõl-arról!

Valcsinak pedig minden infót köszönünk!

üdv
lloth

# 191
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20000 Üzenet linkje2007-02-05 15:39:59 

Kvalcsi!

Köszi, megnéztem a Venust, egész szimpi apartman, és azt nem tudod véletlenül hogy Alykanes Tsilivitõl milyen messze van?

Iloth,
Oké, majd értekezünk, nekünk még nem 100%os az idei nyaralás, de ha megyünk akkor mképp Zakinthosra icon_smile.gif

# 192
Kijelentkezve--
-törölt nick 6508
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20003 Üzenet linkje2007-02-05 16:04:15 

Zakinthos szép hely. Én nyáron itt voltam: www.arkadiahotel.com
# 193
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20007 Üzenet linkje2007-02-05 16:20:19 

Szia rekuc!

Alykanes kb. 10 km-re északra van Tsilivitõl. Mi csak átutaztunk rajta, így személyes élményem errõl a városkáról nincs.

Üdv.:

# 194
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20020 Üzenet linkje2007-02-05 20:26:49 

Szia Bundás!

Szép helyen voltál.

# 195
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20024 Üzenet linkje2007-02-05 21:49:10 

Köszi kvalcsi!

Bundas tényleg nagyon jó hotelben voltatok, csak én ezt egy kicsit drágának találom, de gyönyörû az biztos!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 12 13 14 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu