Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 9511
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gaby955
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198765 Üzenet linkje2013-02-07 12:57:50 

edla írta:
Sziasztok augusztus elejére keresek szállást Pargán egy 3 és egy 4 fős család részére 10 napra. Autóval megyünk. Utazási irodát nem találtam csak buszos úttal. Köszönöm. Bármilyen ajánlat érdekel ami a településen van.

Én a Sakis studiot ajánlom. A Valtos-tól kb 400 m, olajfák között, csendes helyen. A tulajok Pascual és Nausika. Olaszul, németül és angulul beszélnek. Mindig tartanak fent appartmannokat, nem adják ki az utazási irodáknak az összeset. Közelben 2 boltocska, a Mangó bár, uszómedencével, étkezési lehetpséggel valamint a Bizantos appartmanház, szintén úszómedencével és ha fogyasztassz valamit, frappe, sör, üdítő, a bár mögötti kapun átengedmek, a kis patak melletti útra, ahonnan kb 2 perc a homokos strand.
Telefon: 2684031813
Az általuk kiadott appartmanokban sok az osztrák és német túrista.
A háznál lehet venni mindenféle zöldséget, ők termesztik és látják el Pargát vele. Sokkal olcsóbb, mint a boltokban. Ja és friss !

Üdv: Gabi

# 9512
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198766 Üzenet linkje2013-02-07 13:28:33 

edla írta:
Sziasztok augusztus elejére keresek szállást Pargán egy 3 és egy 4 fős család részére 10 napra. Autóval megyünk. Utazási irodát nem találtam csak buszos úttal. Köszönöm. Bármilyen ajánlat érdekel ami a településen van.

Szia!
Szerintem ahova az irodák busszal utaztatnak, oda lehet menni autóval is.
Az Apollonnál legalábbis így van, és náluk a gyerekeknek 16 éves korig ingyenes a szállás.

# 9513
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198771 Üzenet linkje2013-02-07 15:09:14  Válasz a #198746. hsz-ra Előzmény #198746

Köszönöm az infókat, de ez messzebb van ,mint gondoltam. Durván 150km azért motorral elég húzós. :S
# 9514
Mona1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198772 Üzenet linkje2013-02-07 16:50:22  Re:

Szia! Mi tavaly úgy találtuk meg ezt a vízesést, hogy gyalog elindultunk fel Ali pasa várához, és útközben jött velünk szemben motorral Anthousa felől a Neon cafe tulaja, és megállított minket, csak úgy beszélgetni..Ő ajánlotta a vizesést, meg a vizimalmot is. Anthousa központjából vezetett arrafelé egy út, nem volt bonyolult, egész jól elmagyarázta. Tényleg szép volt, csak megettek minket a szúnyogok. Innen volt egy út a Valtos felé,arra mentünk hazafelé. Jó kis egésznapos gyalogtúra volt! icon_smile.gif

AniFeri írta:

Sziasztok!

Mi is szeretnénk vízibiciklit bérelni, remélem le lehet "parkolni" a kis szigeten (Panagia a neve azt hiszem)... Kisvonattal szeretnénk még felmenni Ali pasa várához, visszefelé meg lehet, hogy legyalogolnánk és megkeresnénk azt a vízesést, amit pár képen már láttam. Ebben tudna vki segíteni, hogy merre keressük? Vagy esetleg a kisvonat elvisz erre?
Tervben van még természetesen városi séta a szűk utcákban, a Pargán lévő vár, séta a Lichnosra a dombon keresztül (már csak a kilátás miatt is) és fürdés minden strandon. icon_smile.gif
Egyelőre ennyit néztünk, de lehet, hogy kihagytam vmit...

Üdv:
Anikó

# 9515
Annamari
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198773 Üzenet linkje2013-02-07 17:18:35 

# 9516
Andrasg
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198774 Üzenet linkje2013-02-07 17:55:13  Válasz a #198546. hsz-ra Előzmény #198546

Mi is aug. 5-én megyünk a bakasba
# 9517
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198779 Üzenet linkje2013-02-07 19:54:34  Re:

sancho.dl írta:
Szia Napfény!

Köszönjük szépen, nagyon kedves vagy icon_smile.gif Mi is épp a szépsége és sok jó miatt választottuk Pargát. Már többször szerettünk volna eljutni, de eddig valamiért nem sikerült... Na majd most icon_smile.gif

Neked is szépet icon_smile.gif

Nagyon szívesen Sancho! icon_razz.gif Ha gondolod szívesen küldök Neked privátban fotókat az éttermekről és a Bakasról.
Üdvözlettel:
Napfény

# 9518
Scobbyka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
74 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198781 Üzenet linkje2013-02-07 20:04:26 

Mi ketten a párommal augusztus 26-án indulunk Pargára a Rina apartmanba az Apollon-nal. Mi is másodjára megyünk már icon_smile.gif Valaki megy még innen a fórumról ebben az időpontban?
# 9519
Timcsi22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198783 Üzenet linkje2013-02-07 20:32:31 

Szia Napfény!
Mi is Pargára megyünk a Bakasba,ha lehetne mi is kérnénk pár képet!
Előre is köszi

# 9520
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198786 Üzenet linkje2013-02-07 21:29:40 

Szia Napfény!

Engem is érdekelnének az a képek a Bakasról és az éttermekről! icon_smile.gif

Anikó

# 9521
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198787 Üzenet linkje2013-02-07 21:32:33  Re:

mona1 írta:
Szia! Mi tavaly úgy találtuk meg ezt a vízesést, hogy gyalog elindultunk fel Ali pasa várához, és útközben jött velünk szemben motorral Anthousa felől a Neon cafe tulaja, és megállított minket, csak úgy beszélgetni..Ő ajánlotta a vizesést, meg a vizimalmot is. Anthousa központjából vezetett arrafelé egy út, nem volt bonyolult, egész jól elmagyarázta. Tényleg szép volt, csak megettek minket a szúnyogok. Innen volt egy út a Valtos felé,arra mentünk hazafelé. Jó kis egésznapos gyalogtúra volt! icon_smile.gif

AniFeri írta:

Sziasztok!

Mi is szeretnénk vízibiciklit bérelni, remélem le lehet "parkolni" a kis szigeten (Panagia a neve azt hiszem)... Kisvonattal szeretnénk még felmenni Ali pasa várához, visszefelé meg lehet, hogy legyalogolnánk és megkeresnénk azt a vízesést, amit pár képen már láttam. Ebben tudna vki segíteni, hogy merre keressük? Vagy esetleg a kisvonat elvisz erre?
Tervben van még természetesen városi séta a szűk utcákban, a Pargán lévő vár, séta a Lichnosra a dombon keresztül (már csak a kilátás miatt is) és fürdés minden strandon. icon_smile.gif
Egyelőre ennyit néztünk, de lehet, hogy kihagytam vmit...

Üdv:
Anikó

Köszönöm Mona!

Remélem mi is megtaláljuk. Egyébként a Te fotóalbumodban figyeltem fel a vízesésre. Szuperek a képeid! icon_smile.gif

Anikó

# 9522
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198788 Üzenet linkje2013-02-07 21:32:56 

Szia Sancho! Nekem jó a vasárnap, gyertek át nyugodtan, jó lenne beszélni. Van egypár albumom Pargáról, megnézegetnénk. Várlak.
# 9523
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198791 Üzenet linkje2013-02-07 22:18:58  Válasz a #198779. hsz-ra Előzmény #198779

Szia Napfény!

Jaj de drága vagy, köszönöm szépen icon_smile.gif

Priviben megírom az elérhetőségemet. icon_smile.gif

# 9524
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198792 Üzenet linkje2013-02-07 22:22:21  Válasz a #198788. hsz-ra Előzmény #198788

Szia Anikó!

Oké, akkor vasárnap valamikor találkozunk icon_smile.gif Nagyon kíváncsi vagyok a Parga képekre icon_smile.gif

# 9525
Mona1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198803 Üzenet linkje2013-02-08 16:57:09  Re:

De jó! icon_smile.gif Örülök hogy tetszettek, annyi szépség van arrafelé, nem nehéz szép képeket csinálni:) Nagyon kedves emberekbe botlottunk, ha
nem találtok vmit, biztosan segítenek.

AniFeri írta:
mona1 írta:

AniFeri írta:

Köszönöm Mona!

Remélem mi is megtaláljuk. Egyébként a Te fotóalbumodban figyeltem fel a vízesésre. Szuperek a képeid! icon_smile.gif

Anikó

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 634 635 636 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu