Sziasztok augusztus elejére keresek szállást Pargán egy 3 és egy 4 fős család részére 10 napra. Autóval megyünk. Utazási irodát nem találtam csak buszos úttal. Köszönöm. Bármilyen ajánlat érdekel ami a településen van.
Én a Sakis studiot ajánlom. A Valtos-tól kb 400 m, olajfák között, csendes helyen. A tulajok Pascual és Nausika. Olaszul, németül és angulul beszélnek. Mindig tartanak fent appartmannokat, nem adják ki az utazási irodáknak az összeset. Közelben 2 boltocska, a Mangó bár, uszómedencével, étkezési lehetpséggel valamint a Bizantos appartmanház, szintén úszómedencével és ha fogyasztassz valamit, frappe, sör, üdítő, a bár mögötti kapun átengedmek, a kis patak melletti útra, ahonnan kb 2 perc a homokos strand.
Telefon: 2684031813
Az általuk kiadott appartmanokban sok az osztrák és német túrista.
A háznál lehet venni mindenféle zöldséget, ők termesztik és látják el Pargát vele. Sokkal olcsóbb, mint a boltokban. Ja és friss !
Sziasztok augusztus elejére keresek szállást Pargán egy 3 és egy 4 fős család részére 10 napra. Autóval megyünk. Utazási irodát nem találtam csak buszos úttal. Köszönöm. Bármilyen ajánlat érdekel ami a településen van.
Szia!
Szerintem ahova az irodák busszal utaztatnak, oda lehet menni autóval is.
Az Apollonnál legalábbis így van, és náluk a gyerekeknek 16 éves korig ingyenes a szállás.
Szia! Mi tavaly úgy találtuk meg ezt a vízesést, hogy gyalog elindultunk fel Ali pasa várához, és útközben jött velünk szemben motorral Anthousa felől a Neon cafe tulaja, és megállított minket, csak úgy beszélgetni..Ő ajánlotta a vizesést, meg a vizimalmot is. Anthousa központjából vezetett arrafelé egy út, nem volt bonyolult, egész jól elmagyarázta. Tényleg szép volt, csak megettek minket a szúnyogok. Innen volt egy út a Valtos felé,arra mentünk hazafelé. Jó kis egésznapos gyalogtúra volt!
AniFeri írta:
Sziasztok!
Mi is szeretnénk vízibiciklit bérelni, remélem le lehet "parkolni" a kis szigeten (Panagia a neve azt hiszem)... Kisvonattal szeretnénk még felmenni Ali pasa várához, visszefelé meg lehet, hogy legyalogolnánk és megkeresnénk azt a vízesést, amit pár képen már láttam. Ebben tudna vki segíteni, hogy merre keressük? Vagy esetleg a kisvonat elvisz erre?
Tervben van még természetesen városi séta a szűk utcákban, a Pargán lévő vár, séta a Lichnosra a dombon keresztül (már csak a kilátás miatt is) és fürdés minden strandon.
Egyelőre ennyit néztünk, de lehet, hogy kihagytam vmit...
Köszönjük szépen, nagyon kedves vagy Mi is épp a szépsége és sok jó miatt választottuk Pargát. Már többször szerettünk volna eljutni, de eddig valamiért nem sikerült... Na majd most
Neked is szépet
Nagyon szívesen Sancho! Ha gondolod szívesen küldök Neked privátban fotókat az éttermekről és a Bakasról.
Üdvözlettel:
Napfény
Mi ketten a párommal augusztus 26-án indulunk Pargára a Rina apartmanba az Apollon-nal. Mi is másodjára megyünk már Valaki megy még innen a fórumról ebben az időpontban?
Szia! Mi tavaly úgy találtuk meg ezt a vízesést, hogy gyalog elindultunk fel Ali pasa várához, és útközben jött velünk szemben motorral Anthousa felől a Neon cafe tulaja, és megállított minket, csak úgy beszélgetni..Ő ajánlotta a vizesést, meg a vizimalmot is. Anthousa központjából vezetett arrafelé egy út, nem volt bonyolult, egész jól elmagyarázta. Tényleg szép volt, csak megettek minket a szúnyogok. Innen volt egy út a Valtos felé,arra mentünk hazafelé. Jó kis egésznapos gyalogtúra volt!
AniFeri írta:
Sziasztok!
Mi is szeretnénk vízibiciklit bérelni, remélem le lehet "parkolni" a kis szigeten (Panagia a neve azt hiszem)... Kisvonattal szeretnénk még felmenni Ali pasa várához, visszefelé meg lehet, hogy legyalogolnánk és megkeresnénk azt a vízesést, amit pár képen már láttam. Ebben tudna vki segíteni, hogy merre keressük? Vagy esetleg a kisvonat elvisz erre?
Tervben van még természetesen városi séta a szűk utcákban, a Pargán lévő vár, séta a Lichnosra a dombon keresztül (már csak a kilátás miatt is) és fürdés minden strandon.
Egyelőre ennyit néztünk, de lehet, hogy kihagytam vmit...
Üdv:
Anikó
Köszönöm Mona!
Remélem mi is megtaláljuk. Egyébként a Te fotóalbumodban figyeltem fel a vízesésre. Szuperek a képeid!
De jó! Örülök hogy tetszettek, annyi szépség van arrafelé, nem nehéz szép képeket csinálni:) Nagyon kedves emberekbe botlottunk, ha
nem találtok vmit, biztosan segítenek.
AniFeri írta:
mona1 írta:
AniFeri írta:
Köszönöm Mona!
Remélem mi is megtaláljuk. Egyébként a Te fotóalbumodban figyeltem fel a vízesésre. Szuperek a képeid!