Köszönöm szépen!
Remélem tényleg szép lesz és emlékezetes!
Már nagyon izgulok pedig még milyen messze van...
Kerkyra olyan lelkesedéssel írja a látnivalókat, annyira jó már olvasni is, hogy biztosan nem okoz csalódást a sziget!
#1989492013-02-12 16:10:10 Válasz a #198947. hsz-ra
Szia Birsalma!
Nem felejtettem el a képeket, csak az apartmanról nem találok...lehet, hogy rosszul emlékeztem, és az csak a videón látszik.
De hidd el, a Katerina apartman jó választás volt!
#1990532013-02-16 19:48:00 Válasz a #198947. hsz-ra
Szia Birsalma!
Tényleg nem találom a képeket, sajnálom.
De hidd el, hogy jól választottatok.
Igaz tengeri kilátás nincs az apartmanból, (maximum ha olyan fekvésű a szoba, akkor a szomszéd medencére lehet rálátni:)), de teljesen jó helyen van, pontosan annyira van távol a főutcán lévő szórakozóhelyektől, hogy az ne zavarja a vendégeket. Tágas, szép szobák vannak benne, egész nagy erkélyekkel.
Azt hogy melyik strandra fogtok lejárni, majd Ti eldöntitek, szerintem nyáron Sidari összes strandján tömeg van.
Amikor mi voltunk tele volt különböző citrom meg narancsfákkal az apartman kertje, folyton onnan legeltünk.
Kedves Messinia! Köszönöm a választ! bízom benne hogy jól döntöttünk, remélem nem lesz gond az apartmannal sem - bár valahogy én a nem tetszik Korfu felé megyek, nem tudom tavaly Sartintól teljesen el voltunk ájulva alig vártuk, gyönyörű képeket láttunk, most is gyönyörű képeket látunk, de valahogy más...Nem tudom hogy jó döntés volt-e
Tengerparti képed sincsen?
Ha valamit mégis találnál köszönöm szépen!
#1990612013-02-17 15:42:38 Válasz a #199060. hsz-ra
Szia Birsalma!
Ne próbáld szerintem összehasonlitani Sartit Korfuval, mert teljesen más a kettő. És szerény véleményem szerint Korfu sokkal érdekesebb, és meg merem kockáztatni, hogy sokkal szebb is...
Hidd el, hogy nem fogsz csalódni. Korfu a zöld sziget, ami fantasztikus partokkal és tájakkal rendelkezik, a fővárosa is lenyűgöző a maga kis sikátoros macskaköves utcácskáival, és még sorolhatnám...Ez egy sziget, teljesen más, mint a szárazföld, és főleg más, mint Észak-Görögország.
(a képeket majd ha megint otthon leszek megnézem, lesz tengerpartos az tuti)
Off: Görögországban még csak Sartin jártál? - mert akkor (urambocsá' a Sarti fanoktól) még nem láttad Hellasz legjavát... On.
Köszönöm Mesinia! Igen csak Sartin voltunk még, most Zakynthos és Korfu között vaciláltunk, de pénzfeldobással Korfu győzött! tudom hogy nem egy "csóró" helyre megyünk, csak nem akarok csalódni - amit írtál egy kicsit megnyugtató!
Várom a képeket - hamegtalálod
#1990642013-02-17 17:34:26 Válasz a #199063. hsz-ra
Örülök, ha sikerült megnyugtatnom. Nem ok nélkül van a mondás, hogy kinek a pap, kinek a papné, bár én olyannal még nem találkoztam, aki Korfun nem érezte jól magát.
Pontosan itt valamelyik topikban írták, hogy Sarti pontosan megfelelő első görög nyaralásnak, mert utána még sokkal szebb helyekre is rá fogsz bukkanni, amik felfedezésre várnak, pl. Korfu.
Mindenképpen menjetek majd el, és járjátok be a szigetet, vagy legalábbis pár részt belőle, megéri. Sidari egy tipikus üdülőhely, jó kis strandokkal, egy hosszú főutcával, ami tele van szórakozóhelyekkel, tavernákkal, boltokkal, szóval nyüzsgő élet van ott mind nappal, mind éjjel.