Sziasztok! Nagyon termékenyek voltatok megint. Ha egy fél napot kihagyok már rengeteg olvasnivalóm lesz itt rögtön! De ez nagyon jó!
Kristin! Ma lefoglaltuk a szállást a Siren Villában, és már látom, hogy közben Te is észrevetted, hogy azért nem 10 napos a turnus, hanem 11 éjszakás, azaz 12 napos. Úgyhogy ez közelít legjobban az elképzelésünkhöz. Kicsit sajnálom, hogy nem lett 14 nap, de két turnus már nagyon hosszú lett volna, azért. Bár lenne néznivaló az biztos akár egy hónapon át is! (De jó is lenne egyszer kipróbálni! ) Mi is nézegettük a kisebb studiókat is, de ha hárman megyünk, akkor mindenképp két légterû szállást akartunk, és ezt találtuk egyedül. Sajnos más irodák is ezeket ajánlják, csak drágábban, közben rájöttem, úgyhogy maradtunk az Aeolusnál.
Andra! Köszi a térképet, ez is nagyon jó, kinagyítva szerintem jól használható lesz! De a helyszinen is lehet, hogy találunk egyet, ha nem akkor felfedezünk mindent magunknak! Nem igaz?
Mi augusztus 31-tõl szeptember 11-tõl leszünk, illetve 30-án indulunk és 12-én érünk haza. Nem nagyon félek a szeptemberi idõpont miatt, mert már jópárszor nyaraltunk Görögországban szeptemberben egész északon is, és semmi gond nem volt az idõjárással. Sõt, gyönyörû a görög szeptember!!! Régebben volt is egy dal is róla, emlékszem nagyon tetszett, és akkoriban sokat leadták a TV-ben is, de nem tudom már ki énekli?!
Bár a mostani idõjárásnál már semmi sem biztos, azért reménykedem, hogy nem lesz baj!!
Valcsi! Gyönyörûek a fotók, köszönöm szépen én is! Most már teljesen "bezsongtam", hogy milyen gyönyörû helyre megyek, és már alig várom. Pedig még de sok idõ van addig! Hogy fogom kibírni?
Nagyon sûrûn itt kell lenni a hellaszon, hogy ne õrüljek bele a várakozásba!
Helló mindenkinek!!
Parga térkép nagyon sok: Google keresõ de a képeket kell kijelölni, hogy azok között keresen. Szerintem nagyon változatos és hasznos!
Akik voltak már ott írjanak arról, hogy autó bérlés lehetséges-e, volt-e gondjuk esetleg km korlátozás vagy egyébb.
Szia kvalcsikám!!!!
De jó látni, mostanában te se sûrûn jársz errefelé! Köszi a gyönyörû képeket! Csak még jobban megerõsítesz abban, hogy jól választottam az idén! Gyönyörû hely!!!
Nagyon szívesen a térképet. Ez sem tökéletes, de a semmitõl jobb.
Szerintem se félj a szeptembertõl. Én is nyaraltam már szeptemberben ugyan olyan meleg volt, csak már egy kicsit kevesebben is voltak, ami talán nem is baj. Sõt! Az árak is olcsóbbak voltak a boltokban, mint fõszezonban.
Szia trompos!
Mi is a Sakist néztük ki, valószínûleg ennél maradunk. Nagyon szép kis szállásnak tûnik, remélem jó is lesz. Jó sokan mentek! Ez egy osztály? Vagy ilyen nagy a baráti társaság?
Helló andra!
Ez egy ilyen nagy baráti kör + gyerekek. De így együtt még nem voltunk nyaralni, eddig csak kisebb csapatban. Most ezt is megpróbáljuk. A legtöbbet mi voltunk görögo-ban, de ez a hely idén nagyon rabul ejtett nem tudom hogy hogyan fogom kivárni a július végét! remélem akik elöttem mennek sokat írnak a jóó tapasztalataikról és aztán rám is sor kerül. Addig is nézegetem a netet, hogy sok ismeretet szerezek Pargáról.
Szia trompos!
Ez tényleg szép nagy társaság, még akkor is, ha gyerekestõl mentek. Elég lehetett az idõpontot összeegyeztetni ennyi embernek. De fõ, hogy sikerült.
Azért majd remélem írsz beszámolót, ha hazajöttök és hozol fotókat is!
Más oldalakon is olvastam már Pargát megjárt emberek véleményérõl és eddig még mindenki csak jókat írt errõl a városkáról. Szerintem nem fogsz te sem csalódni benne.
Sziasztok! De eltûnt mindenki errõl a topicról! Mindenki az utazást szervezi, vagy csak a hétvége szólt közbe?
Bár én is csak ide-idenéztem, most egyenlõre várom az iroda visszajelzését a pénteki foglalásomra. Majd küldik a szerzõdést, és utána kell utalnom a pénzt. Aztán már csak számolom majd a napokat visszafelé! (Jó sok lesz, sajnos!)
De ez is nagyon jó érzés, imádom a készülõdés idõszakát is! És utána még jó darabig lehet éldegélni az emlékekbõl!
Szia Anikó!
Én is úgy látom, hogy eltünt mindenki a topicról. Bár én itt leszek szerintem indulásig.
Közben megjött nekem is a prospektusuk, tényleg gyönyörû!
Holnap akarom lefoglalni a szállásunkat. Úgy döntöttünk, hogy a Sakisba megyünk, de ha ott nem lesz már hely, akkor az Irinibe.
Én is imádom a készülõdést!!! Sõt, én tavaly még el sem utaztam és már azon gondolkodtam, hogy az idén hova menjünk. Persze most teljesen máshova megyünk, mint amire tavaly gondoltam, de azt hiszem jól választottam.
Ti végül is melyik szállásnál maradtatok?
Úgy látom nagyon leült a pargai lelkesedés.
Nekem már meg van a foglalás, most már biztos, hogy a pargai ünnepen ott leszünk.
Szerintem az idén nagyobb beszámolót fogok írni. Legalábbis remélem.