Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1396
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20271 Üzenet linkje2007-02-11 21:39:53 

Szia Kriszta!

Egyetértek !! icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif Nem fõzni megyünk, hanem nyaralni. icon_lol.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif

# 1397
Barbageorgopulosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
241 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20475 Üzenet linkje2007-02-16 09:23:00 

Kezd körvonalazódni az idei Paralia projekt. icon_lol.gif
Július 17- tõl 27-ig, 11 éjszaka. 5 család.
Szinte kötelezõ fakultatív programok: Pocolás a paraliai parton.
Platamonas, pocolás, kavicsgyûjtés. Kirándulás a Halkidikire, Sani Beach,
Nea Fokea. Sólepárló, iszappakolás. Esténként " rongyos " boltok készletének tételes, darabonkénti átválogatása icon_twisted.gif
Jelentõs mennyiségû girosz elfogyasztása. A Trojka nevezetû étterem meglátogatása, rátott tintahalkarikák megevése céljából.
A fentmaradó idõben pedig pihenés, pihenés, pihenés. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_wink.gif

# 1398
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20504 Üzenet linkje2007-02-16 18:16:07 

Tetszik az elõbbi program.. icon_biggrin.gif Biztos nagyon tuti lesz..Mondjuk Paralian valahogy minden olyan tutter!!! icon_biggrin.gif
# 1399
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20519 Üzenet linkje2007-02-17 08:52:59 

bárcsak nekünk is már ilyen frnakó kis progijaink lennének a nyárra
sajnos mi még nagyon el vagyunk havazva etéren
ki tudja mi hol kötünk még ki
valahol biztosan lehet épp újra Parálián icon_smile.gif

# 1400
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20578 Üzenet linkje2007-02-19 09:30:09 

Szia barbageorgopulosz!
Nagyon jók a programjaitok. Egy kicsit irigyellek, de persze nem azért, hogy te mész, hanem azért, hogy sajnos én nem. Sajnos nekem Platamonas, és a Sólepárnó még kimaradt, de a többi nagyo jó volt. Mi Makrigialosba is átmentünk, egy napot megért. A gyros fogyasztás nálunk is jelentõs dolog, mert görögben a legjobb.
De ha ennyi programotok lesz, mikor van a „fennmaradó idõben pedig pihenés, pihenés, pihenés”?

# 1401
Barbageorgopulosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
241 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20641 Üzenet linkje2007-02-20 08:57:00 

juhi írta:
Szia barbageorgopulosz!
Nagyon jók a programjaitok. Egy kicsit irigyellek, de persze nem azért, hogy te mész, hanem azért, hogy sajnos én nem. Sajnos nekem Platamonas, és a Sólepárnó még kimaradt, de a többi nagyo jó volt. Mi Makrigialosba is átmentünk, egy napot megért. A gyros fogyasztás nálunk is jelentõs dolog, mert görögben a legjobb.
De ha ennyi programotok lesz, mikor van a „fennmaradó idõben pedig pihenés, pihenés, pihenés”?

11 napba belefér. icon_wink.gif
És úgy szoktuk rendezni, hogy senkinek, semmi sem kötelezõ.
De igen összeszokott kis társaság vagyunk, és ebbõl nem is szokott gond adódni. Makriba is be szoktunk nézni, mikor megyünk dagonyázni.
Ja, a Kateini- i shoppingolást kifelejtettem, az is kötelezõ program.
Júli közepétõl, hiperakciókat lehet kifogni.
B. nejem 12 euróért vett egy 87 eurós ruhát a sétálóutcán az egyik butikban.

Hellaszra fel! icon_lol.gif icon_wink.gif

# 1402
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20644 Üzenet linkje2007-02-20 09:28:41 

Szia barbageorgopulosz!
Én tavaly 17 napot töltöttem ott, de már most is visszaindulnék. Mi Szalonikibe is elmentünk, menetrendszerinti járattal. Nem bántuk meg. Persze Olympic Beacre is többször átmentünk, meg a Katerinii szombati nagy piac, is nagyon jó volt.

# 1403
Lacka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
180 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20664 Üzenet linkje2007-02-20 13:45:48 

Lehet menni Paraliara a Mydrossal is. Katt ide.
# 1404
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20665 Üzenet linkje2007-02-20 14:46:27 

ez nagyon izgalmasan hangzik emberek.... icon_lol.gif icon_lol.gif
# 1405
MONA
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20750 Üzenet linkje2007-02-21 13:53:44 

Én is azt gondolom,hogy nagyon izgalmas,amit a MYDROS ígér.
Gondolom buli-buli hátán....
Valaki megy esetleg?

# 1406
Nevetõ
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21009 Üzenet linkje2007-02-24 13:33:00 

Sziasztok!
Én a segítségeteket szeretném kérni,még nem tudom hova menjek,Paralia vagy Sarti.Ti melyiket ajánljátok?
Tavaly Korfun voltunk,idén a szárazföldre szavaztunk.Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

# 1407
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21013 Üzenet linkje2007-02-24 14:07:18 

Kedves Nevetõ!

Én tavaly jártam Korfun. Elõtte 2* nyaraltam Paralian. Sartin még nem jártam. Elsõsorban PARALIAT, azoknak ajánlom, akik szeretnek bulizni, pörögni, a sétáló utcán esténként rodeozni...a fiataloknak egyfajta szárazföldi Mekka, ugyanis legalább 5 disco van, és a 7 majdnem minden napján fergeteg bulik vannak.
Emiatt számítani kell arra, hogy a fõutca és közvetlen környezete még késõ éjszaka és dübörög a kocsiktól vagy nem ritka a hangosan bandázó fiatalok csoportja.
Másrészrõl nagyon jó kiindulópont ha kirándulni szeretnétek. Robogóval könnyedén eljuthattok az Istenek hegyéhez, vagy akár a Meteorákhoz is. SARTITÓl ezek valamennyivel nagyobb távolságra vannak.
Persze ezeket úgy írom, hogy nem jártam még Sartin. Nekem pedig Paralia a szívem csücske icon_biggrin.gif
Nem tudom milyen szempontok fontosak nektek a nyaraláskor, de ha leírod talán többet tudunk segíteni.

# 1408
Greeky
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21014 Üzenet linkje2007-02-24 18:10:17  Paralia vagy sarti

paralia bulizosabb sarti szebb
# 1409
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21020 Üzenet linkje2007-02-24 20:42:32 

Tavaly viszont nekem 1 utazási irodában dolgozó nõ azt mondta, hogy Paralia népszerûsége csökken, és Sartit egyre többen választják. Így a bulizás is egyre jobban felélénkül ott. Tény ami tény, Paralia nem Görögország gyöngyszeme a természeti környezete miatt.
# 1410
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21046 Üzenet linkje2007-02-25 16:11:52 

Nos Görögország nyarlóhelyei egyértelmûen turista centrumok, a helyi lakosság ritka, akinek pénze volt apartmanházakat épített és ebbõl él mostanság. Ennek megfelelõen a turisták kiszolgálása a cél. Paralia egy olcsóbb hely, elsõsorban a szórakozásra építettek. Discók sokasága, üzletek megszámlálhatatlan számban, mûvi Görögország nyomokban. Nincs is ezzel semmi gond, aki a nyüzsit, a pörgést szereti egész olcsón itt megkapja. Az aki a nyugalmat részesíti elõnyben, akinek a pihenéshez nyugalom kell (mint nekünk) nyílván nem ide megy, erre is megvannak a települések. Sarti valahol a kettõ között van. Jó pár éve voltam ott, valszeg sok minden változott arra felé is, de a lényeg nem változhatot, ezt olvasom ki mások beszámolóiból. Meg lehet találni a szórakozást is, de adott helyeken a nyugi is meg van. Ha bementünk a központba esténként tömeg, szórakozási lehetõség fogadott minket, nappal viszont szinte kihaltak voltak az utcák, a parton sem kellett a sok embert kerülgetni. Végül is én minden görög nyaralásomon jól éreztem magam, a tömeg esténként nem igazán zavar, de ha nyugi van és a teraszon csak beszélgetünk nekem az is tökéletes kikapcsolódás. De hozzáteszem: Parálián mi autóba ültünk és kissé távolabb kerestünk nyugisabb partot, nagyon utálom ha a saját gyerekeimet folyton arra kell figyelmeztetnem, hogy más is van ott, figyeljen oda, de más teljes lelki nyugalommal rugdossa rám a homokot. Ekkora tömeggel a parton sehol máshol nem találkoztam. De innen sokkal több látnivaló könyebben és hamarabb elérhetõbb mint Pl. Sartiról.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 93 94 95 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu