Skala Fourka
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20028 Üzenet linkje2007-02-06 06:09:12 

A nagy örömködést áttettük mára, mert a család 4 tagjából 3 belázasodott. De nem felejtek el szólni, ha sokra sikeredne a mai menü.
Most megint kezdõdik a türelmetlenség, hogy mikor lesz már augusztus 24, hogy indulhassunk.

# 167
Pestiutas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20042 Üzenet linkje2007-02-06 11:32:08 

Kedves Miskolciutas!

Szebb mint amt együtt láttunk! És természetesen sokkal értékesebb is.

Tényleg gyönyörû ! ! ! ! ! ! ! icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif

Pestiutas icon_biggrin.gif

# 168
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20046 Üzenet linkje2007-02-06 11:52:02 

Pestiutas!

Jól érzékelem a szavaidból, hogy te is jártál már Fourkán?

# 169
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20099 Üzenet linkje2007-02-07 14:38:17 

Szia Csutek!
Azért válaszolok én neked,mert nem tudom Pestiutas mikor kerül ide még egyszer!Sajnálom,hogy le kell lombozzalak,de sajn os még nem járt Fpurkán,nem arra vonatkozott a megjegyzése!Most nézte meg itt azt a kagylós képet,amit régebben ide tettem,és arra reagált/emlékeztetõül:Krétán láttam ilyet,de sokért adták,igy hazahoztam az alapanyagokat és megcsináltam/Ez az e3lsõ hozzászólása Pestiutasnak,de remélem,nem haragszik meg,hogy helyette válaszoltam,és várom a további bejelentkezését!

# 170
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20100 Üzenet linkje2007-02-07 14:49:06 

Szia Miskolciutas!

icon_cry.gif Pedig már úgy reménykedtem, hogy van valaki a fórumon, aki járt ebben a kedves városban.
Olyan jó olvasgatni azokat a topicokat, ahol többen is ismerõsként emlegetik a szóbanforgó települést. Itt meg néma csend és hullaszag. icon_wink.gif Pedig már sokan törik a fejüket az idei nyaraláson.
Tavaly nem sokat fotóztunk a városban, mert annyit kirándultunk, hogy tartalékolni kellett a helyet. De mos nagyobb memória kártyával felvértezve indulunk. Mindent lefotózok, ami szép, érdekes, vagy a könnyebb tájékozódáshoz szükséges annak, aki mégis rászánja magát erre az útra.

# 171
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20683 Üzenet linkje2007-02-20 20:05:43 

Lehet, hogy az agyatokra megyek ezzel a településsel, de nincs kedve valakinek ide látogatni augusztus 25- szeptember 08. között.
Egyrészt, megismerne az átlag magyar számára egy eddig ismeretlen helyet. Másrészt, boldog lennék ha egy fórumozó társammal megoszthatnám ezt a semmitmondó(?), de számomra mégis csodás helyet.
Harmadszor, de nem utolsósorban, végre személyesen találkozhatnék valakival, akivel szinte naponta "találkozom".
Az iroda, amely az ideutat szervezi ebben az idõszakban nagyon kedvezõ áron szolgáltat. A tengerpart lassan mélyül és homokos. Kirándulni minden irányba lehet és sok a látnivaló.
VALAKI! De jó lenne valakivel megosztani ezt az élményt!

# 172
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20685 Üzenet linkje2007-02-20 20:27:54 

Mennék én, pláne egy nyár eleji nyaralás után egy második szeptemberi maga az élvezet lenne. icon_lol.gif Egyébként mi már meg is néztük a térképen hol található ez a hely és tetszett is nekünk, de az anyagilag méltányos idõszak nálunk nem bevállalható az ismert okok miatt. icon_confused.gif De talán veszek lottót, ha bejön megkockáztatom az elsõ hetet a suliból és visszük Juhiékat is! Hátha nem mondanák, hogy utána már nem is kell mennem dolgozni. Kicsit megtámogatnám a sulit is a cél érdekében. icon_lol.gif
Na jó, nagyon komolytalan voltam, nem ilyen választ szeretnél gondolom. icon_wink.gif

# 173
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20693 Üzenet linkje2007-02-21 06:48:25 

Szia Rebeka!

Elõszezonban is ilyenek az árak. Csak nekünk a munkánk miatt nem igazán jó a korábbi út. A mezõgazdaságban a június elég zsúfolt.
Szerintem rendkívüli esetben az iskola is enged. A mi "kedvenc" tanítónénink januárban volt két hetet az USA-ban, rokon látogatáson.

# 174
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20694 Üzenet linkje2007-02-21 07:03:29  Skala Fourka

# 175
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20697 Üzenet linkje2007-02-21 07:35:58 

Szia Csutek!
Nagyon jól hangzik, és mennék is csak várom a lottó ötöst.
„Lehet, hogy az agyatokra megyek” hát nem, én nagyon szeretem olvasgatni, milyen szépeket írsz róla, és egyszer biztos, hogy megnézem.

# 176
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20698 Üzenet linkje2007-02-21 07:41:39 

Szia Rebeka!
Köszi, ha én nyerek, akkor ti is jöttök. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Nagyon jó lenne így nagyobb társasággal menni. Csutek már annyi szépet mesélt már errõl a kisvárosról, hogy már nagyon kíváncsi vagyok rá.
De ha az idén nem, majd jövõre megpróbáljuk. icon_smile.gif

# 177
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20702 Üzenet linkje2007-02-21 08:09:24 

Köszi a képet Jox!
Ez tényleg Fourka, kb 20 évvel ezelõtt. Azóta aszfaltos utak vannak, több az épület és a Fõtér tele van pálmákkal.
Látható a képen egy nagy boltívekkel teli ház. Remek taverna és egy pizzéria mûködik benne.

# 178
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20703 Üzenet linkje2007-02-21 08:17:37 

Azt még muszály leírnom, hogy a boltíves épület mögött van az aparthotel, ahol voltunk (4 épület:3 nagyobb és egy kisebb, aminek csak a teteje látszik). Közvetlenül a parton van több halételeket árúsító taverna. A képen csak egyet látok.
Idén felmegyünk a domboldalra és készítünk fotót a mai városról is.

# 179
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20767 Üzenet linkje2007-02-21 14:50:05 

Kár, hogy már aszfaltos utak vannak, nekem így jobban tetszik. Persze az ott lakók nem örülnének, ha még most is ez a kép lenne.
Igen, látom én is, hogy máshol valahogy megoldják a nyaralásokat iskola idõben is. Sajna nálunk nagyon kevesen vagyunk, nehéz megoldani 1-2 ember hiányát. Éppen ég a fenekem alatt a talaj, mert ápr. 20-22-ig szállást foglaltunk egy hosszú hétvégére és még most jöttem rá, hogy akkor dolgoznunk kell. Valahogy csak kibulizom talán. icon_confused.gif De ezt nem csak én nem tudtam, hanem a többi utitársunk sem, remélem mindenki megoldja. icon_confused.gif

# 180
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20775 Üzenet linkje2007-02-21 15:01:12 

Most muszály menni a csajsziért, de ha visszajövök írok pár sort a helyrõl.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 19 20 21   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu