A nagy örömködést áttettük mára, mert a család 4 tagjából 3 belázasodott. De nem felejtek el szólni, ha sokra sikeredne a mai menü.
Most megint kezdõdik a türelmetlenség, hogy mikor lesz már augusztus 24, hogy indulhassunk.
Szia Csutek!
Azért válaszolok én neked,mert nem tudom Pestiutas mikor kerül ide még egyszer!Sajnálom,hogy le kell lombozzalak,de sajn os még nem járt Fpurkán,nem arra vonatkozott a megjegyzése!Most nézte meg itt azt a kagylós képet,amit régebben ide tettem,és arra reagált/emlékeztetõül:Krétán láttam ilyet,de sokért adták,igy hazahoztam az alapanyagokat és megcsináltam/Ez az e3lsõ hozzászólása Pestiutasnak,de remélem,nem haragszik meg,hogy helyette válaszoltam,és várom a további bejelentkezését!
Pedig már úgy reménykedtem, hogy van valaki a fórumon, aki járt ebben a kedves városban.
Olyan jó olvasgatni azokat a topicokat, ahol többen is ismerõsként emlegetik a szóbanforgó települést. Itt meg néma csend és hullaszag. Pedig már sokan törik a fejüket az idei nyaraláson.
Tavaly nem sokat fotóztunk a városban, mert annyit kirándultunk, hogy tartalékolni kellett a helyet. De mos nagyobb memória kártyával felvértezve indulunk. Mindent lefotózok, ami szép, érdekes, vagy a könnyebb tájékozódáshoz szükséges annak, aki mégis rászánja magát erre az útra.
Lehet, hogy az agyatokra megyek ezzel a településsel, de nincs kedve valakinek ide látogatni augusztus 25- szeptember 08. között.
Egyrészt, megismerne az átlag magyar számára egy eddig ismeretlen helyet. Másrészt, boldog lennék ha egy fórumozó társammal megoszthatnám ezt a semmitmondó(?), de számomra mégis csodás helyet.
Harmadszor, de nem utolsósorban, végre személyesen találkozhatnék valakival, akivel szinte naponta "találkozom".
Az iroda, amely az ideutat szervezi ebben az idõszakban nagyon kedvezõ áron szolgáltat. A tengerpart lassan mélyül és homokos. Kirándulni minden irányba lehet és sok a látnivaló.
VALAKI! De jó lenne valakivel megosztani ezt az élményt!
Mennék én, pláne egy nyár eleji nyaralás után egy második szeptemberi maga az élvezet lenne. Egyébként mi már meg is néztük a térképen hol található ez a hely és tetszett is nekünk, de az anyagilag méltányos idõszak nálunk nem bevállalható az ismert okok miatt. De talán veszek lottót, ha bejön megkockáztatom az elsõ hetet a suliból és visszük Juhiékat is! Hátha nem mondanák, hogy utána már nem is kell mennem dolgozni. Kicsit megtámogatnám a sulit is a cél érdekében.
Na jó, nagyon komolytalan voltam, nem ilyen választ szeretnél gondolom.
Elõszezonban is ilyenek az árak. Csak nekünk a munkánk miatt nem igazán jó a korábbi út. A mezõgazdaságban a június elég zsúfolt.
Szerintem rendkívüli esetben az iskola is enged. A mi "kedvenc" tanítónénink januárban volt két hetet az USA-ban, rokon látogatáson.
Szia Csutek!
Nagyon jól hangzik, és mennék is csak várom a lottó ötöst.
„Lehet, hogy az agyatokra megyek” hát nem, én nagyon szeretem olvasgatni, milyen szépeket írsz róla, és egyszer biztos, hogy megnézem.
Szia Rebeka!
Köszi, ha én nyerek, akkor ti is jöttök.
Nagyon jó lenne így nagyobb társasággal menni. Csutek már annyi szépet mesélt már errõl a kisvárosról, hogy már nagyon kíváncsi vagyok rá.
De ha az idén nem, majd jövõre megpróbáljuk.
Köszi a képet Jox!
Ez tényleg Fourka, kb 20 évvel ezelõtt. Azóta aszfaltos utak vannak, több az épület és a Fõtér tele van pálmákkal.
Látható a képen egy nagy boltívekkel teli ház. Remek taverna és egy pizzéria mûködik benne.
Azt még muszály leírnom, hogy a boltíves épület mögött van az aparthotel, ahol voltunk (4 épület:3 nagyobb és egy kisebb, aminek csak a teteje látszik). Közvetlenül a parton van több halételeket árúsító taverna. A képen csak egyet látok.
Idén felmegyünk a domboldalra és készítünk fotót a mai városról is.
Kár, hogy már aszfaltos utak vannak, nekem így jobban tetszik. Persze az ott lakók nem örülnének, ha még most is ez a kép lenne.
Igen, látom én is, hogy máshol valahogy megoldják a nyaralásokat iskola idõben is. Sajna nálunk nagyon kevesen vagyunk, nehéz megoldani 1-2 ember hiányát. Éppen ég a fenekem alatt a talaj, mert ápr. 20-22-ig szállást foglaltunk egy hosszú hétvégére és még most jöttem rá, hogy akkor dolgoznunk kell. Valahogy csak kibulizom talán. De ezt nem csak én nem tudtam, hanem a többi utitársunk sem, remélem mindenki megoldja.