Engem az érdekelne hogy milyen a víz, szép tiszta?
Milyen a strand? Tényleg az angoloktól hangos minden?
Meg bármilyen egyéb tapasztalat érdekel ha leirod.
Köszi
#2058732013-07-03 16:17:30 Válasz a #205842. hsz-ra
szia
mi eredetileg agios sotison laktunk a hotel zante sun.-ba , ott a part eléggé keskeny volt , szép kristály tiszta a tenger. de minden nap átsétáltunk lagansba. ott szép széles homokos volt a part , akkor 37-38 fok volt, a víz nagyon meleg ,főleg a szélén. be kell úszni hogy hidegebb legyen. tényleg sok az angol, de az orosz túrista is .
ha van még kérdés nyugodtan kérdezz ha tudok válaszolok.
üdv
gémike
ti hová mentek , melyik irodával ??vagy egyéni szervezés ??
Köszi a választ.
Mi Laganasba megyünk , Campus Club utazási irodával, 26-án indulunk.
Az jó ha szép tiszta a víz, tavaly Olympic Beachen voltunk, ott elég hináros zavaros volt.
Valaki tud körülbelüli árakat mondani autó és motorbérlésre zakynthoson Laganasba vagy Agios Sostison? Volt valaki célzott Navaggio hajóúton? Olyanra gondolok ami nem egésznapos.
Szia. Tavaly rengeteg szó esett a hajókirándulásról, érdemes visszaolvasni.
Ízelítő egy-két hozzászólásból.
"autót ha több napra bérelsz már 30euro körül kapsz (alkudni lehet), persze ilyen 1000 cm3 körülieket. mi is egy picantot béreltünk, bejártuk vele a szigetet, igaz,hogy hegynek felfele kicsit döcögős. hármasnál nem igen lehet feljebb tenni. az egész napos fakultatív 20-25euro nagy hajóval, a kisebb hajókázások 15-20euro(pl. marathionisi). mi a navaggiohoz Porto Vromiból mentünk 15euróért, a kék-barlangokat skinarinál meg fejenként 5euroért néztük meg st.nicholasból. persze ezek nem az iroda ajánlatai-azok drágábbak."
"először busszal voltunk, aztán nekivágtunk saját autóval. húzós volt, de fantasztikus! mindkétszer voltunk a navaggio-n, egyszer sikerült kikötni, egyszer nem. egyszer agios nikolaosból voltunk, egyszer Porto Vromiból. az előbbi jobban tetszett. "
"2 hétig voltunk a gyönyörű zakynthoson.iszonyú gyorsan elrepült az idő,igaza van mindenkinek aki beleszeretett a sziget varázslatos kis világába.mi egy mocit béreltünk 12 napra,agios sostisban a smart rentals-tól 144 euroért.ezzel a kis motorral közel 800 km-t tettünk meg a szigeten.soknak tünik,de aki ismeri a szigetet és vándorló mint mi,az el tudja képzelni ezt."
Én is kérdezném, hogy előre neten érdemes foglalni autót vagy helyben alkudni? Visszaolvastam én a korábbi éveket, de akinek idén van már valami tapasztalata annak a véleménye is jól jönne.
Sziasztok! Nemrég jöttünk haza a férjemmel Zakythosról, egy csodálatos hetet töltöttünk el a szigeten. Agios Sostisban szálltunk meg. Étteremek közül szeretnék egyet ajánlani, mert nekünk nagyon tetszett. Az Ole Ole taverna, közel volt a szállásunkhoz, nagyon barátságosak és kedvesek, jók az árak, bőségesek és ízletesek az éltelek, van magyar pincér és étlap http://oleolezakynthos.com/index.html Akik már voltak remélem jól érezték magukat, akik még most mennek nagyon jó nyaralást kívánok.
#2070872013-07-18 21:35:31 Válasz a #205842. hsz-ra
Szia!
Szerintem nem volt hangos minden az angoloktól,de nézőpont kérdése!Minket nem zavar,mi is mentünk bulizni.A parton van egy hely,ahol buli van időnként és jó sokan züllenek majd a partpon éjszaka.Ott láttunk kemény részeget és jót venettünk rajta...Vödörből isszák a piát itt,de már nem tudom a hely nevét.
A bar utcában meg végig clubok vannak,ahol az eleje a bar,beülős és hátul mész be a clubba,kint is zene szól,bent meg megint más zene.Részegekkel Pesten( vagy bárhol) is találkozol éjszaka,ha jársz az utcán,de nappal sem ritka
Tekik:
Valaki kérdezte,hogy mikor lehet látni őket?!
Mi szeptemberben láttuk előbújni őket a tojásból és előttünk mentek be avízbe.
Terelni kellett őket a homokban,a víz felé.Rengetegen álltak végig és segítettek árnyékot csinálni nekik vagy a homokat elsimítani.
Persze volt olyan angol f@sz turista,aki a napozóágyát simán beletette a körbekerített teki kifutóba!!!