Az Aeolus kombinált útja azt jelenti, hogy oda busszal és komppal van a közlekedés a szigetekre, vissza pedig repülõvel. Ez a tavaszi utakra érvényes, a szeptember végén, október elején lévõknél pedig pont fordítva, tehát oda repcsi, vissza busz és komp.
Tényleg nincs benne a kabin a kompon, de lehet foglalni plussz pénzért. Tavaly állítólag 50,-Euró/fõ volt Krétára. Ez elég húzós ár. Zakynthosra viszont nem kell kabin, hiszen Kilinibõl megy át a komp Zantéra, az pedig nem olyan vészes. A kompok "szalon" részében le lehet dõlni szundizni, ha nincsenek sokan.
Zakynthos-ra nem kell kabin:-)Azt a kb2 órát kibírjuk.
Viszont nagyon jó,hogy hazafelé repülõvel jövünk!!Szerintem 13nap/12éj-re mindennel együtt (vidéki felszállás,illeték) az 54.000ft nem drága:-)))
Mi a véleményetek Laganasról illetve Agios Sostisról?
Júliusban megyünk nászútra a Grand Toursal az Ibéria apartmanba.
Ha valaki volt már ott akkor az légyszives írjon.
Elõre is köszi!
Sziasztok!
Jún.23-30-ig nyaralunk Laganason. A Grand tourssal megyünk, már többször is utaztunk velük. Várom azok jelentkezését, akik szintén ott lesznek ebben az idõpontban.
Igen ebben minden benne van:-))
Mivel ez az elsõ turnus Jún 03-jún-17-ig ezért ilyen baráti az ára.
Igaz szállást egyenlõre nem tudtunk választani,azt majd késõbb és az +7500ft lesz fejenként(már ha akarunk szállást foglalni)ha nem,akkor a katalógusban szereplõ valamelyik apartmanban lesz a szállásunk.
Én nyáron készülök Zakyntosra,két hét múlva foglalom is le az utat.Egy két tudnivaló érdekelne.Szórakozási lehetõség pl discok,éttermek stb.? Az árak milyenek?Mi azon a részén leszünk,ahonnan 100méterre van a diszkosziget.Tudnátok segyteni?Elõre is köszönöm.Beleszerettem már képek és leírás alapján is ebbe a helybe