Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 466
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Dijuska
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
164 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20752 Üzenet linkje2007-02-21 14:13:15 

Kristin, nem akartalak megijeszteni, én is más fórumokon olvastam ilyet! Meg hát nem hinném, hogy minden irodánál teltház van! De ettõl függetlenül szerintem érdemes már lassan meghozni a végleges döntést és lefoglalni az utat, a kedvezmények miatt. (Én mondjuk nem is az Aeolusszal akarok menni...)
# 467
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20753 Üzenet linkje2007-02-21 14:17:16 

Szerintem nem csak a kedvezmény a fontos. Ilyenkor még van lehetõség arra, hogy válogassunk a nekünk tetszõ helyek között. Ez nekem többet jelent, mint a kedvezmény.
# 468
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20755 Üzenet linkje2007-02-21 14:23:16 

Igen, többször jártunk mi is úgy, hogy a kiállításon a kinézett szállást már eladták. De azért mindig találtunk helyette mást, így nem olyan gáz a dolog. Nekem inkább megnyugvás, hogy le van foglalva, lehet készülni, tervezgetni. icon_lol.gif Én már el is raktam a jó minõségû kávét egy dobozzal, õ már utazik velünk. icon_lol.gif icon_lol.gif Azért nem vagyok komplett dilis! icon_wink.gif De amikor bemegyek a kamrába ráköszönök és magamban szólok neki õ is készüljön a nagy útra! icon_lol.gif
Nem is tudom mi lesz jövõre, amikor is tuti, hogy nem utazunk. icon_confused.gif Bár akkor meg egészen mással leszek elfoglalva, mást kell tervezgetni. icon_wink.gif

# 469
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20761 Üzenet linkje2007-02-21 14:34:12 

A lányom szerint is csomagolni kellene már. icon_lol.gif icon_lol.gif
# 470
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20764 Üzenet linkje2007-02-21 14:39:03 

Na ugye! Csak még új fürdõrucim nincs, nyár elején szoktam venni két hasonló fazont a fehér foltok végett. Szóval kicsit várjunk még, az egy fontos dolog a nyaraláshoz! icon_lol.gif
# 471
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20781 Üzenet linkje2007-02-21 16:27:28 

Csutek írta:
Szerintem nem csak a kedvezmény a fontos. Ilyenkor még van lehetõség arra, hogy válogassunk a nekünk tetszõ helyek között. Ez nekem többet jelent, mint a kedvezmény.

Ezzel teljesen egyet értek!

# 472
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20787 Üzenet linkje2007-02-21 18:16:08 

Nagyon tetszik Rebekának ez a kávéköszöntõs dolga.Ez is segit,hogy folyamatosan szinten tartsuk az utazási lázat,én is ki fogok próbálni valami ilyesmit!!!!Egyébként az idén annyira késõn van a BNV-n az utazási kiállitás,hogy szerintem is jobb lesz elõtte foglalni!Ugy hallottam,hogy Debrecenben hamarabb lesz,márc.22-én kezdõdik,a Pesti pedig csak 29-én.
# 473
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20794 Üzenet linkje2007-02-21 19:24:51 

Én nem járok utazás kiállításra, internetezek. Tény, hogy a kiállításokra a legjobb helyek elkelnek. Csak azt nézzétek, hogy itt a fórumon, az aktív tagok közül hányan foglaltuk le az utat és hányan szeretnék lefoglalni egy-két héten belül. Mi a kisebbség vagyunk és mégis elég magas %-ban foglalunk. Biztos, hogy a leg tutibb helyek elkelnek a kiállításra, ha az iroda tisztességes és az összes ajánlatát kipakolja, ha az ügyfél februárban szeretne foglalni.
Miskolciutas!
Az én szekrényemben nem a mumus lakik, hanem egy öltözet hálóruha, amit minden nap meglátogatok és megvígasztalom, hogy augusztus 25.-tõl használatba kerül. icon_redface.gif

# 474
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20819 Üzenet linkje2007-02-22 08:51:30 

Sziasztok!
Mi idén az Apollonnal megyünk Thassosra. Január közepe felé foglaltuk le az utat, akkor még prosi sem volt. Mikor az ut. irodában voltunk, hallotttuk, volt olyan apartman - igaz Sartin- , ahol már nem volt hely. Mivel szerény véleményem - és tapasztalataim - szerint ez az utazási iroda az egyik legmegbízhatóbb (nem elõször megyünk velük), az utazás kiállításra már nem hiszem, hogy túl sok helyük lesz.
Mivel tavaly igen csak megbántuk, hogy a nyár közepén már csak az Aeolus-nál volt szabad hely, (a képeknek és a hozzáfûzött leírásnak a fele sem volt igaz) inkább idén a lehetõ leghamarabb lefoglaltuk az apartmant, (ahogy egyébként évek óta) és persze nem náluk.
Az utazási kedv fenntartásához csak annyit tennék hozzá, hogy van egy 6 évesem, aki már február elején azt kérdezi, hogy hányat kell még aludni a nyaralásig. Júli 20 még messze van, egyelõre csak kb. saccolunk a hátralévõ éjszakák számára, viszont az utazási kedv ettõl csöppet sem csökken, sõt, így hamar elkezdtük a visszaszámlálást. Ráadásul a lányom már összepakolta azokat a cuccokat, amiket hozni akar, mivel nem lehet elég korán elkezdeni. Engem csak az tart vissza, hogy nem lenne hova tenni a bõröndöt.

# 475
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20821 Üzenet linkje2007-02-22 09:01:10 

anyuci68 írta:

Az utazási kedv fenntartásához csak annyit tennék hozzá, hogy van egy 6 évesem, aki már február elején azt kérdezi, hogy hányat kell még aludni a nyaralásig. Júli 20 még messze van, egyelõre csak kb. saccolunk a hátralévõ éjszakák számára, viszont az utazási kedv ettõl csöppet sem csökken, sõt, így hamar elkezdtük a visszaszámlálást.

Még 147 napot kell aludni a lányodnak. Az enyém minden reggel a naptárhoz rohan és lehúzza a számokat (visszafelé beszámoztam a napokat, hogy naprakész legyek, ha a lányom felteszi a "nagy" kérdést)

# 476
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20846 Üzenet linkje2007-02-22 10:56:23 

Szerintem az utazási kiállításra nem érdemes kimenni. Tavaly voltam elõször és utoljára. Ráment egy egész nap, plusz a belépõ ára és semmire nem jutottunk. Az utaztatók általában ugyanazokat a kedvezményeket adják az irodában is a kiállítás ideje alatt és még pár nappal tovább. Az internetes kapcsolat nem mindig mûködik a stand meg az iroda között, nem is biztos, hogy mondjuk egy órás sorbanállás után meg tudják mondani, hogy adott idõszakra van-e még hely a kinézett apartmanban. Mi legalábbis így jártunk tavaly.
Nem tudom, minden iroda közvetíti-e szívesen mások útjait, nálunk a városban egy kicsi iroda van és általában bármelyik partner katalógusából lehet foglalni. Tehát még csak az sem szempont, hogy a kiállításon egy helyen van mindenki.......

# 477
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20848 Üzenet linkje2007-02-22 11:01:59 

Tavaly mi is voltunk, de csak a tömeget láttuk szinte. Néha sikerült egy egy prosira rácsapni. Mivel a foglalásunk már meg volt, mi is inkább kíváncsiság miatt mentünk, de ott tényleg semmi olyan plusz nincs amit a neten meg nem lehet nézni. icon_lol.gif
# 478
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20849 Üzenet linkje2007-02-22 11:09:46 

SZia Csutek!
Köszi a segítséget! Ha már megvan a kiinduló pont, akkor visszafelé számolni nem nehéz. Egyébként jó a módszered. Talán jövõre én is alkalmazom, addigra a csirke suliba megy, megtanulja a számokat, és majd - a Tiédhez hasonlóan - õ is szalad a naptárhoz.

# 479
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20868 Üzenet linkje2007-02-22 13:24:11 

Szia kristin!

Ha meg van az uticél és már az apartmant is kinéztétek, akkor mi tart vissza benneteket a foglalástól?
Az anyagi része? Vagy nem biztos, hogy el tudtok menni szabira? Ha egyik sem, akkor szerintem ne nagyon várjatok vele, mert tényleg félõ, hogy lemaradtok valamirõl.
Bár tavaly a kollegám Krétára nyáron foglalt helyet utószezonba és volt még hely, bár éppen, hogy. Igaz, hogy 5 csillagos hotelba All inclusive ellátással mentek, az lehet, hogy nem annyira kapós, mint egy olcsóbb szállás.

# 480
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20869 Üzenet linkje2007-02-22 13:26:20 

Igaza van Csuteknak is és Rebekának is. Az is jó a korai foglalásban, hogy még van mibõl válogatni. És a biztonság is jó, hogy tudom, hogy már meg van a helyem. De azért nekem az a 10 % se mindegy. icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 31 32 33 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu