Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 301
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20757 Üzenet linkje2007-02-21 14:29:41 

Nos én is elgondolkodtam milyen jó lehet egy turnusváltás az idegenvezetõnek. A buszra várók morognak, mert csomagostól kell várni, az érkezõk meg azért, mert még várni kell a szobára. De így kivülállóként is érzékelem, hogy ez csak hab a tortán. Na de mindenhol vannak nehéz napok dolgozzunk bárhol. Azt gondolom én is jobban elviselném a viselkedés zavaros, otthoni nevelést még nem is látott, agyament kölyköt icon_twisted.gif ha munka után a tenger parton lazulhatnék. Ja bocs, ez csak a mai nap következménye volt.
# 302
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20769 Üzenet linkje2007-02-21 14:51:25 

Ja, tényleg jó lenne munka után a parton lazulni, csak 23:00 után már nem sok esélyem van a barnulásra, na meg a tenger sem tûnik túl kéknek a sötétben icon_lol.gif
# 303
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20774 Üzenet linkje2007-02-21 15:00:41 

Hajaj! Ez nem hangzik túl jól! Én személy szerint imádom a tengert, de a vaksötét, fekete végtelenség inkább riaszt mit vonz. icon_confused.gif
# 304
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20804 Üzenet linkje2007-02-21 22:25:57 

Kedves Bea!

Én vagyok Lisa barátja és én is örülök, hogy rátaláltunk erre az oldalra.
Ha már itt vagyok és láttam a válaszodat Lisának én is feltennék néhány kérdést, ha nem zavarlak vele. Szeretnénk egy kicsit felfedezni a környéket és ehhez szeretnénk bérelni két quadot. Mi a feltétele ennek? Kell -e elõtte szólni, vagy bármikor van lehetõség a bérlésre? Ez azért fontos, mert Lisával szeretnénk elmenni fakultatív kirándulásokra is és hogy ne akkorra foglaljuk le a jármûveket icon_smile.gif
Erre irányul a másik kérdésem. A képek és az élménybeszámolók alapján szeretnénk elmenni Skyathosra. Tényleg annyira jó és szép, mint ahogy leírták?
Athénba szeretnénk még elmenni, de arról nem kérdezek, mert ott már tavaly jártam. De mindenképpen visszavágyom icon_smile.gif
Én is szeretném megköszönni a válaszodat Lisának, hiszen tulajdonképpen nekem is szólt...
Szia

Sancho

# 305
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20815 Üzenet linkje2007-02-22 06:57:53 

bogobea írta:
Igen ám, a "Balai Family" icon_lol.gif

Akkor én éppen biztos óriási rohangálás közben voltam, és azt sem tudtam hol áll a fejem... icon_rolleyes.gif icon_wink.gif

Áá, csak egy átlagos szombat lehetett... icon_lol.gif

Szia!
Hát nem irigylek egy idegenvezetõt sem a turnusváltás napján. Szerintem a többi nap sem jobb, mert egész nap ott vannak az utasok, pihenésre, fürdésre nem is jut idõ.

Tavaly beszélgettem egy eladóval, és õ mondta, hogy napi 5 ezer forintért, reggel 10-tõl éjfélig az üzletben van, és talán hetente 1x jut idõ, a tengerben megmártózni. Hát az sem egy leány állom.

# 306
Agica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20822 Üzenet linkje2007-02-22 09:01:42 

Szia Sancho!

Örülök hogy megtetszett az oldal! icon_smile.gif
Amennyire tudom quadot bármikor tudtok bérelni, de az többnyire csak egyszemélyes! HA nem roattok vissza a motortól, akkor jobban megéri azt! icon_smile.gif És egyiket sem kell elõre foglalni!
Amúgy a kölcsönzõ ha minden igaz nem messze lesz a szállásotoktól! És semmi különös nem kell hozzá csak érvényes magyar jogsi!

# 307
Agica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20823 Üzenet linkje2007-02-22 09:02:37 

Ja és tud egy kicsit magyarul a kölcsönzõ tulaja! Sajnos az árakra már nem emlékszünk....
# 308
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20828 Üzenet linkje2007-02-22 09:30:41 

Szia Sancho!

Quad és motor bérlésére két kölcsönzõ van Nei Porin. Egyik sem lesz messze a szállásotoktól. Ha a Fotini felõl indultok, akkor majd a templom elõtt közvetlenül van egyik is és másik is. Sajnos az árakat én sem tudom. Amúgy én láttam quadokat két személlyel. (bár az lehet hogy nem túl szabályos, ezzel nem vagyok tisztában)

A fakultatív programokkal nem lesz nehéz egyeztetni a kirándulást, mert az érkezés napján lesz egy tájékoztató, ahol pontos információkhoz juthattok, hogy melyik napon, melyik kirándulás lesz, úgyhogy azonnal látni fogjátok, hogy mikorra idõzítsétek az önálló nézelõdést.

Skiathos nagyon jó választás, kihagyhatatlan. Ezenkívül nagyon örülök, hogy Athén is tervben van. Szerintem azt mindenkinek látni kell!! Az úttól sem kell megijedni, mert szinte észre sem veszi az ember. Végigalusszák, és már csak Pireuszban ébrednek fel. Nálunk nem rohanós a program. Kényelmesen meg lehet nézegetni minden nevezetességet, sõt közel 3 óra szabadprogram is van a belvárosban.

Nagyon szivesen válaszolok minden kérdésre. Sõt, örülök, hogy megtaláltam a fórumot arra, hogy segítsek azoknak akik valamiben bizonytalanok, mert tudom, hogy minden infó aranyat ér, ha az ember az ismeretlenbe készül. icon_cry.gif

# 309
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20831 Üzenet linkje2007-02-22 09:43:37 

Szia Juhi!

Tényleg nem leányálom ez a munka sok esetben, de én nem akarom sajnáltatni magam. Önként választottam, sõt mindig is ezt akartam csinálni, és nagyon-nagyon szeretem! Szeretem az embereket, szeretek velük-közöttük lenni, és õszintén szeretek segíteni.
Minden turnusban vannak "problémás utasok", de ezt már érkezéskor "megérzem", hogy kik lesznek azok. Ezek az emberek sokszor tönkre tudják tenni az egész csoport hangulatát. Szétszakadni nem tudok, egyedül vagyok 120-130 emberrel, ezt meg kellene érteniük. 24 órás non-stop felelõsség és koncentrálás, ami októberre felõrli az embert.
De azok az emberek, és családok, akikkel barátságot kötök, akik az alatt az egy-két hét alatt, amíg kint vannak, szinte a családommá válnak, feledtetik még a kellemetlen dolgokat is.

Bocs a nem Nei Porihoz kapcsolódó hozzászólásért!! icon_redface.gif icon_redface.gif

# 310
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20835 Üzenet linkje2007-02-22 10:02:08 

Szia bogobea !
Köszi a választ, bár egy kicsit tényleg eltértünk a témától.

Az idén biztos nem (sajnos), de jövõre még lehet, hogy találkozunk Neo Poriban. icon_smile.gif

# 311
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20837 Üzenet linkje2007-02-22 10:04:54 

Szia Sancho!
Én is csak azt tudom mondani, hogy Neo Pori, Athén, és Skiathos is nagyon jó választás. Biztos nagyon jó lesz, mert tényleg nagyon szép mind.
Skiathos egy kis gyöngyszem. icon_lol.gif

# 312
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20838 Üzenet linkje2007-02-22 10:09:02 

Sziasztok!

Vannak 2 személyes quadok is.

# 313
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20879 Üzenet linkje2007-02-22 15:24:25 

Nos igen, mi is 2 személyes quadot béreltünk, de én nagyot csalódtam. Azt gondoltam sokkal stabilabb, ehez képest egy kanyarban jócskán megbillent alattam. icon_confused.gif Pedig 2-en ültünk rajta és a férjem nem egy könnyûsúlyú fickó. icon_lol.gif Bocs az offért.
# 314
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20884 Üzenet linkje2007-02-22 18:39:36 

Kedves Ágica!

Szerencsére a kis barátnõm is nagy Mocivince, úgyhogy valószínû fejenként fogunk quadot bérelni icon_smile.gif
Bár nekem a motor is bejönne, de megmondom õszintén még életemben nem quadoztam, így ez is egy új élmény lehet icon_smile.gif
Nagyon köszönöm a tanácsokat és tájékoztatásokat...

# 315
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20887 Üzenet linkje2007-02-22 19:11:02 

Kedves Bea!

Köszönöm szépen a tájékoztatást icon_smile.gif
A quaddal nem lesz gond, mert a kis barátnõm is szeretne quadozni, így mindketten szeretnénk bérelni...
Athéban tavaly voltam, de felejthetetlen élmény volt és mivel Lisa még nem járt Görögországban, gondoltam én fogom kalauzolni icon_smile.gif
Skyathos pedig úgy került a látóterembe, hogy láttam róla fényképeket és olvastam a kirándulásokról, amely nyomán vérszemet kaptam icon_smile.gif
Már nagyon várjuk mindketten, nagyon be vagyunk zsongva, bár még olyan messze van július 28 -a...

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 20 21 22 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu