Mi fizettünk fix helyeket és persze nem oda ültettek.Amikor visszajöttünk,akkor jeleztem az iroda felé és vissza adták az árát!
A buszos utazásnál szarabb nem igen létezik!Mi kétszer mentünk így,de azóta sem többet!
A sorfőrökkel soha nem volt gond,de az utasokkal mindig és itt sorolhatnám,hogy mit művelnek....ülésdöntögetők a kedvencek,holott a sofőr kérte,hogy gondoljon mindenki a mögötte ülőre,hogy az neki mennyire kényelmes vajon?!Á,páran mintha meg sem hallották volna.Amikor meg lebaszták őket,még nekik derogált!Ott puffogtak 6-an,egy társaság voltak,50 felettiek.
Akkor az "olvassuk fel hangosan a neveket az útlevélről" típusúaktól is visítani tudnék.A mi soförjeink nem adták ezt ki a kezükből,ők osztották ki,végigmentek és a kép alapján....
Részegek a következő csoport....nekik ne mondja meg senki,hogy mit tehetnek és mit nem a buszon!Ők nyaralnak!
Mi fizettünk fix helyeket és persze nem oda ültettek.Amikor visszajöttünk,akkor jeleztem az iroda felé és vissza adták az árát!
A buszos utazásnál szarabb nem igen létezik!Mi kétszer mentünk így,de azóta sem többet!
A sorfőrökkel soha nem volt gond,de az utasokkal mindig és itt sorolhatnám,hogy mit művelnek....ülésdöntögetők a kedvencek,holott a sofőr kérte,hogy gondoljon mindenki a mögötte ülőre,hogy az neki mennyire kényelmes vajon?!Á,páran mintha meg sem hallották volna.Amikor meg lebaszták őket,még nekik derogált!Ott puffogtak 6-an,egy társaság voltak,50 felettiek.
Akkor az "olvassuk fel hangosan a neveket az útlevélről" típusúaktól is visítani tudnék.A mi soförjeink nem adták ezt ki a kezükből,ők osztották ki,végigmentek és a kép alapján....
Részegek a következő csoport....nekik ne mondja meg senki,hogy mit tehetnek és mit nem a buszon!Ők nyaralnak!
Lehetne még sorolni,de felesleges!
Üdv!
Kihagytad a felsorolásból azon" kedves " útitársakat, kik a busz elindulás után azonnal előszedik a fokhagymával bőven ellátott fasírtot (vagdalt) és úgy esznek, mint akik napok óta koplalnak. Természetes annyit csomagoltak, hogy Görögországig kitartson.
Ha nem utazunk, nem nyaralunk. Tehát kényszerből el kell fogadni a
helyzetet.
Üdv.
czoki
#2086012013-08-09 15:34:38 Válasz a #208596. hsz-ra
Szia Maru!
Olyan nincs mint a merev falú , de az utazás során 2-3 kisebb jégakuval vagy ahogy előttem már írták is hogy lefagyasztott kis szívószálas üdítővel ( amit én papír kéztörlőbe is beszoktam még csomagolni , mert később amikor enged ki akkor minden vizes lesz tőle) le tudod annyira hűteni a szendvicseket üdítőket vizet , amíg kiértek. Én egyébként nem is szoktam nagyobb mennyiséget vinni inkább veszek egy kicsivel drágábban a buszon de az legalább hideg. ( persze ezt egy 4-5 tagú családdal már nehezebb megoldani) Ott már a kicsit drágább sokkal drágább lenne.
Én szoktam műanyag kis dobozkákban gyümölcsöt is vinni . Össze kockázom és műanyag villával lehet csemegézni. Szomjúság ellen nagyon jó.
Szia Maru!
Én mindig puha falú hűtőtáskát vittem mert sokkal kisebb helyen elfér a buszon. Tettem bele vagy 2 jégakkut meg úgy szoktam csinálni hogy az italok egy részét lefagyasztom egy részét vagy 2x0,5 litert pedig csak hűtőbe teszek be még indulás előtt. Így mire azokat megisszuk szépen lassan kiolvadnak a jegesek is persze ugye az akku még ráadásul tartja a hideget is.
Ez lesz az első buszos nyaralásunk. Van esetleg valaki aki listát szokott írni, mit kell vinni magával fel a buszra és a nyaralásra egyébként? Nagyon tartok tőle hogy valamit itthon felejtek. ( Visszaolvastam elég sokat és már van bőven dolog a listámon de hátha tudtok még valami újat és fontosat mondani)
Köszi
#2093772013-08-21 12:31:28 Válasz a #208580. hsz-ra
Szia!
Tényleg így van,ezt a csoportot ki is felejtettem
Minél büdösebb a kaja,annál jobb lesz a buszon utazóknak és azonnal előveszik,ahogy felültek a buszra
Sziasztok!
Buszos utazó vagyok én is...
Alkalmazkodni egymáshoz az embereknek nem igazán megy ,sokan semmibe veszik az utastársakat..tapasztalat!!
Tavalyelőtt egy úr törkölypálinkát iszogatott..őrületes büdös lett az egész buszban.. ha szólni mert valaki akkor le lett orditva,,végül a sofőr csinált rendet..Az úr pedig végig puffogott ,hogy micsoda dolog mikor most ő nyaral és egyébként is?? mit gondol a többi utas,,Szerencsére visszafelé nem jöttek.Gondolom a következő csoportnak okoztak sok-sok örömet
Lehet már volt szó róla, de amit pl. én nem értek, hogy a buszon az idióta filmek helyett mért nem inkább ilyen úti filmeket adnak az adott helyről ahova éppen megyünk. Szerintem sokkal több embert érdekelne, és szinte az összes helyről van elérhető akár a youtube-on is, és onnan már nem nagy kunszt letölteni.
Lehet már volt szó róla, de amit pl. én nem értek, hogy a buszon az idióta filmek helyett mért nem inkább ilyen úti filmeket adnak az adott helyről ahova éppen megyünk. Szerintem sokkal több embert érdekelne, és szinte az összes helyről van elérhető akár a youtube-on is, és onnan már nem nagy kunszt letölteni.
Persze könnyen le lehet tölteni szinte bármit, de ne feledkezzünk meg arról, hogy más az ha magadnak töltöd le (bár itt is vannak korlátozások tudtommal) és más ha pl. ezt megosztod egy nyilvános helyen. A Youtube-n is vannak védett fájlok és teljesen logikus, hogy az utazási iroda sem akar belefutni egy jogi procedúrába.
Elég sokat lehetett erről hallani, pl. a Megaupload kapcsán is...