HJudittal is teljesen egyetértek. Én is tavaly voltam elõször és utoljára utazási vásáron. Gondoltam hátha találok ott valami olyat, amit a neten nem találtam. De semmi ilyesmi nem volt.
Manapság már mindent meg lehet tudni a neten keresztül és akár még foglalni is lehet.
Én sem megyek ki a vásárra többet, mert tényleg nem érdemes.
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy elsõsorban a kétszobás apartmanok amik hamar elfogynak, studiót könnyebb találni késõbb is. Az idén is a kinézett házakban az összes apartman foglalt volt, csak egy, az addigi ajánlatban nem szereplõ házban kaptunk szállást. (január vége) Rendesek voltak, mert emailben több képet küldtek a házról, hisz a propektus még nem jelent meg. Ráadásul mivel 2 család együtt utazik szetettük volna, ha szomszédos szobáink vannak. Nálunk végül is az sem gond (sõt a 2 fürdõszoba miatt külön jó), ha 2 studiót kapunk, nagyok a lányok, de kicsi gyerekkel ez nem jó ötlet.
Meggyõztetek, én meg meggyõztem a páromat, így hát nem várunk tovább, hétfõn elmegyünk lefoglalni a nyaralást. Az anyagi része megvan (az, amit most kéne fizetni), a szabit már beírattuk mind a ketten, úgyhogy Andrának igaza van, akkor nincs mire várni, és én sem akarok még 2 hetet idegeskedni, hogy lesz-e még hely.
Szia kristin!
Szerintem jól döntöttetek. Ha meg van a konkrét cél és adva van hozzá minden (szabi, pénz stb.), akkor felesleges várni. Így legalább nyugodt lehetsz, hogy meg van a helyetek, még kedvezményt is kaptok és még válogathattok is a szállások közt.
És mit választottatok? Hova mentek? Kosra?
kristin!
A múltkor mi is rendeltünk gyros tálat. Finom volt, de még sem volt igazi görögös, úgyhogy ha kint leszünk, biztosan nagyon sok görög ételt fogunk enni, mert csak ott az igazi.
Ma korábban végzek és jön értem a kedvesem, megyünk elintézni a foglalást! Majd megírom, hogy mit sikerült intézni:)
Egy korábbi hozzászóláshoz, nekem sem a kedvezmény az egyedüli lényeg, hanem a tudat, hogy le van foglalva az utam, van helyem, és mehetek. De nekem az a nyomi 8-10% is számít...legalább egy kicsit.
Hétfõn irány az ut.iroda, és így még 10% kedvezményt fogunk kapni, késõbb már "csak" 8 % lenne. Egyetértek dijuskával, nekünk is számít a kedvezmény, ki kell használni az ilyen lehetõségeket.
Kosra szeretnénk menni, a Rena és a Maistros stúdiókat néztük ki, mert tengerpartiak, ill. az egyik Lambiban van, a másik Tigakiban, és mivel Kos városhoz szeretnénk közel lenni, így ezek a települések megfelelnek. Az az egyetlen bajom, hogy képet alig találtam róluk, sõt, a Maistrosról egyáltalán nem találtam, és a Renáról sem sokat. Egy picit zsákbamacska jellegû a dolog.
A mi tegnapi gyrosunk sem volt tökéletes, a hús finom volt, de a feta annyira sós volt, hogy nem gyõztem inni rá. Hiába, a gyros Görögországban a legjobb!
Már alig várom a délutánt...
Miután lefoglaltuk az utat, már azon fogok gondolkodni, hogy mit kellene magammal vinni:)
Az itteniek, illetve inkább a Sarti topikban, meggyõztek az önellátásról, úgyhogy nem fogunk elõre fizetni az ételért. Inkább eltesszük azt a pénzt amit a fp-ra vagy reggelire szántunk volna...
Én még nem jártam Koson, nem ismerem sajnos. Hasonlít Korfura? (Mert nekem ez az egy összehasonlítási alapom van:)
Én is alig várom már a hétfõt...
Aztán számolj ám be, hogy sikerült a foglalás, hol fogtok lakni! Hidd el, nagyon jól teszitek, ha nem fizettek be félpanzióra!
Nem tudom, hasonlít-e Korfu és Kos, én még egyiken sem voltam. Szigetek közül csak Thassoson jártam eddig.
Kristin ti melyik irodával fogtok utazni?
Én a Dias Zeust néztem ki magunknak: görög tulajdonos, szimpatikus árak + mások véleménye szerint is korrektek. Rosszat még nem hallottam róluk!
te már a sokadik vagy aki lebeszél a FP-ról, úgyhogy akkor biztos igazatok lehet...Korfun FP-t kértünk a barátnõmmel és meg voltunk vele elégedve, 3 ízletes fogás, nyamiiiii (kivéve azt a rózsaszín kenõcsöt, boáhh).... De akkor úgy voltunk vele, hogy jó az, ha van biztos kaja.
Most már kalandvágyóbb vagyok:)
Thassos milyen?
Hát mi is lefoglaltuk az utat Thassosra Jún.02-16-ig, ismét az Apollonnal utazunk. A Maria apartmanba, két hétre.
Korfu és Kos egyáltalán nem hasonlít egymásra, sem a látnivalók, sem az ott élõ emberek tekintetével. Ami egyedül azonos a görög vendégszeretet.
Szia kristin!
Én ezt találtam a REna stúdióról, remélem ez az.
Komplex se nachází na klidném místì v Lambi, cca 1 km od hlavního mìsta Kos, se kterým je pravidelné autobusové spojení. Jsou vhodné pøedev¹ím pro klidnou rodinnou dovolenou
Dijuska!
Sajnálom, hogy a rózsaszín kenõcsöt nem szereted, nekem az a kedvencem.
A kedvezmény meg szerintem sok mindenkinek számít, az autópálya díjat közel kifutja egy családnál. Bár ennek most nem is számoltam utána. Mindenesetre oly jó érzés tudni, hogy jun. 22-én este már indulunk. És a Diasban remélhetõleg nem fogunk csalódni.