Köszi Mindenkinek!
neipór beelőzött Titeket az ő egyszerű módján
Drága "Kónyu"!
Mivel ritkán jutok gépidőhöz; könyvtárban, külön kiadással, Ezért nem azonnal reagálok a becsmérlő irományaidra. Tájékoztatlak, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében éltem éveim nagy részét. Igen közel a cigánysorhoz, bár már nem VELÜK. Ők nagybetüs emberek, mivel harcoltak, harcolnak aZ ÉLETBEN MARADÁSÉRT. Ezért nem kell,hogy fellengzősen arról írj. hogy TE EGY FALUBAN NYARALSZ MINDEN ÉVBEN!! Képzeld el, én ott "paraszt" voltam. Szántottam, vetettem, tehenet, birkát fejtem, felfújtam a disznóbelet vágáskor, kimostam a előtte a szart belőle. Tudok hurkát kolbászt készíteni, a mai napig magunknak készítjük a füstölt sonkát.
Tehát drága konyult agyú barátom! NEM ÉN AKASZKODTAM RÁD, HANEM TE VOLTÁL AZ A KEDVES, AKI ÚGY HITTE, VAN EGY HÜLYE EMBER, akin fogást találhat! Ha valamin nyammogni akarsz, legalább olvasd el értelmezd is az írásait (ha tudod)! Te egy nőgyülölő. rasszista alak vagy, aki miatt már megszünt a "dumcsi" egyszer. Ezt is gerincre akarod vágni?! Bár, amikor megláttalak a "közért"-ben, eldöntöttem, hogy többé oda nem teszem be a lábam, nehogy rám ragadjon valami a rasszista aurádból. Szeretettel jegyzém: ma, neipori
#2091772013-08-17 16:09:13 Válasz a #208794. hsz-ra
Ezt találtam!!!
Which Greek island should you go to?
www.cnn.com
With 1,400 beautiful islands, Greece offers travelers a tough decision way beyond raki vs wine. Allow us to help out.
#2092052013-08-18 07:25:34 Válasz a #209197. hsz-ra
Most még kicsi a gyermek, ezért az Aeolus-al egy Karpathos az, ami elérhető. Repülővel és ellátással 11,12 nap, csak sajnos Pozsonyból indul, de ez még megoldható. Ez is csak kb. 2015-ben.
Az autós utazás egyenlőre még várat magára!!!!!!!!!!!!
A Simi, Kalymnos, Leros, Lipsi, Arki egyenlőre még alszik!
Most a belföldi gyermekbarát szállodák a "menők"!!!!!
#2092252013-08-18 15:37:19 Válasz a #209205. hsz-ra
A második gyerekkel majd bátrabbak lesztek, annak már nem rohantok a cumiját lemosni, ha kiejti a szájából Mi is így kezdtük, aztán belehúztunk, végül mindenhova magunkkal hurcibáltuk őket, most már néha Ők hurcibálnak minket - bár nincs ellenünkre Én is álmodozom Milosról, Karpathosról, stb., de nekünk meg jogsi híján kicsit komplikáltabb a dolog - meg nem ártana pár trafik a megvalósításhoz
#2092292013-08-18 17:22:12 Válasz a #209225. hsz-ra
Karpathost ne "vessétek el" jogsi híján. Ha nem egy hétre utaztok, hanem legalább kettőre, Pigádiában szálltok meg, és nem extra elő- vagy utószezonban, amikor alig-alig van tömegközlekedés, akkor pompásan bejárható.