#2160622014-05-11 14:39:00 Válasz a #216061. hsz-ra
Na közben írtál, de nem jelezte a gép...
Igen nekem szerencsém volt!
És ne is beszéljünk ilyenekről....
inkább nézem a webkamerát Thassoson és tervezem, hogy előtt egy hétig hol lógassuk a lábunkat Thesszaloniki környékén
Sziasztok!
Egy hét múlva indulunk Zakhyntosra. Mindig kötünk BBP-t is de megnyugtat ha ott van az EU biztosítási kártya is mellette. Tegnap óta romokban vagyok én is és a lakás is mert kiforgatva minden létező fellelhetőségi helyet átnézve sem találom se az enyémet se a páromét. Arra gondoltam , hogy a tavaly 10 napra megkötött BBP-vel együtt kidobhattam véletlenül. 3 évre szólt és tavaly csináltattam.
Szerintetek elindulhatunk nélkülük? Nem szeretnék most plusz 5000 ft-t kiadni a pótlásukért
#2167102014-05-24 08:28:46 Válasz a #216705. hsz-ra
Ha van normális utasbiztosításotok, akkor miért ne indulhatnátok. Kisebb-közepes problémákra jobb az utasbiztosítás, mert mindenhol elfogadják. Ha nagy a baj, amit már nem fedezne a BBP, akkor azt sürgősségi alapon megcsinálják, és nem a helyi orvoshoz kerülsz, mire rendezni kellene a számlát be tudja valaki szerezni az igazolást. Nem a kártya a lényeg, hanem a TB jogviszony, az pedig nem dobtátok ki.
Sziasztok! Visszaolvastam de nem találtam friss infókat arra vonatkozóan hogy hol és milyen biztosítást érdemes kötni egy 8 éves autóra. Casconk nincs itthon, arra gondoltam hogy kötnék esetleg határozott időre. Főleg törés esetére kellen valami megbízható. Kinek milyen tapasztalata van? Mit ajánlotok?
Bocsi, de én ezt nem értem. Csak akkor baj ha összetörik vagy ellopják az autót ha az külföldön történik? Ha csak a helyszin miatt kötnél cascót, akkor inkább vegyél assistant szolgáltatást, az olcsóbb, és azzal haza kerül a törött autó, és itthon ugyan abban a helyzetben leszel mint kiinduláskor. Az autó itthon , de a kárt te fizeted!
Lehet, hogy velem van a baj... Elakadtam, s nem találom a kiutat.
Kötött már valaki online utasbiztosítást itt: http://www.uniqa.hu/home/01_La.....ositas.php ?
Megadtam minden adatot, közben regisztráltam is, ki is jött a végösszeg, de ott a vége. Sehol egy továbblépési lehetőség fizetésre, stb. Végigcsináltam újra, emlékezett az adataimra, de a vége ugyanaz. A weblapon sem találok semmit - általános tájékoztatót - a kötés, fizetés, stb. módjára. Komolynak hittem, de ha kóceráj, világosítsatok fel, s továbblépek.
#2198112014-07-05 14:00:29 Válasz a #219809. hsz-ra
Nem az volt a kérdés, hogy ki adja a legjobb ajánlatot, hanem, hogy hogyan köthetek utasbiztosítást online ennél a biztosítónál a saját weblapján. Azért kösz'...
#2198322014-07-05 19:51:56 Válasz a #219809. hsz-ra
Ha már szóba hoztad, gondoltam, megkerülöm a biztosítót, és megkötöm ugyanazt a biztosítást valamelyik alkusz cégnél. Jó ötlet volt, de halva született, s ez egy újabb talány (nekem). A díjak ugyanarra (Travel Help LUX) a biztosításra a különböző helyeken:
Netrisk.hu 53 200 Ft
Biztosítás.hu 45.885 Ft
Uniqa.hu 39.900 Ft
#2198342014-07-05 20:04:51 Válasz a #219832. hsz-ra
Mi lepett meg pontosan, a különbségek ténye vagy mértéke? Előbbi igazából általában így szokott lenni tapasztalatom szerint (vagyis, h van eltérés a felületek között), a különbség viszont furcsa, nagyon jelentős-igaz, az összegek is eleve hatalmasak.
#2198592014-07-06 09:32:41 Válasz a #219808. hsz-ra
Szia H.apci!
Mi is az uniqa-nál próbálkoztunk online biztosítást kötni és ugyan ez volt nekünk is én sem találtam semmit a fizetés módjáról de mi is többször próbálkoztunk. A végén meguntuk és kb. 2 perc alatt megkötöttük az AXA-nál. Ugyanolyan jó az ajánlatuk ha nem jobb és árban is ugyanott van viszont nem kellett vele szarakodni mert a pénzt is ők vonták le nem kellett utalgatni sem.
#2198622014-07-06 10:23:55 Válasz a #219859. hsz-ra
Szia!
Én is megnéztem (azt is), de az én mostani kondíciómmal 52740 Ft-ra jött ki, ami lényegesen több. Írtam nekik, megvárom a hétfőt, s ha nem tudom rendezni, választok valami mást.