Csak gratulálni tudok ahhoz, hogy az üzenet elején a mezőben halványan benne van, hogy ne írjál ezt meg azt. Egy nagyon jó ötlet szerintem, így talán olvashatóbb és tartalmasabb lesz a fórum..
Gudli igazán szívesen segítettem! Nagyon kevés bort szoktunk inni, de a görög mazsolabor a mi tetszésünket is elnyerte már. Igazán nagyszerű nedű. Ki is kaptunk nemrég a barátainktól, amiért nem hoztunk most nekik egy kis kóstolót belőle. De majd ősszel bepótoljuk ezt a hiányosságunkat.
szia: Andi
Renault | #218761 | 2014-06-24 21:14:40 | Válasz a #218760. hsz-ra
Engem sokkal jobban zavar az, hogy sokan nem használnak vesszőt, sőt semmilyen írásjelet, pedig ingyen van...Volt olyan, hogy percekig csak bámultam a monitort, mert egyszerüen nem tudtam kitalálni, hogy mit akart írni az illető.
4 nap múlva indulunk Krétára , és még nincs a kezemben a részvételi jegy . Már tűkön ülök, amikor felhívom az irodát mindig azt mondják nyugi ,ma küldik (már a fő irodából , mert egy partnerirodánál fizettem be )
elképzelhető hogy a főszezon miatt csúszik ??
ált. 1 héttel előtte szokták kiküldeni a partnereknek a vouchert.
Szia Gemike!
Ezt postán küldik, vagy hogy? (csak kiváncsiskodom, mi akárhányszor irodával voltunk nyaralni személyesen kellett átvenni)
Mert ha postán jön, akkor most a hétvége megint kilőve...
Egyébkét 4 nappal utazás előtt már én is tűkön ülnék, hogy nincs nálam.
nem , gondolom email-ben elküldi a Green travel a partner irodának ,ahol befizettem, ők majd szólanak telefonon és benyargalok.
csak izgulok mert ált, 1 héttel előtte már meg szoktam kapni. érdekődtem szerdán, pénteken is ,mindig azt mondják hogy nyugi ,majd ma jön.
mert a reptéren a vouchert kell bemutatnom és arra kapom meg a rep.jegyet, hiába mutogatnám a bizonylatot hogy befizetettem a pénzt.
szóval izgulok. remélem minden rendben lesz.
üdv
gémike