Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 14911
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219313 Üzenet linkje2014-06-30 11:40:04 

Beszter!Sok jó kis helyen is elfér!icon_biggrin.gif
Gyertek csak, hány hely is kell nektek 6? icon_smile.gif))
kíváncsi leszek melyik busszal megyünk majd. Állítólag 2 buszt indítanak Sartira.
Ja és van új buszuk is ami szuper!

# 14912
Ritu1971
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219314 Üzenet linkje2014-06-30 11:45:04 

Szia Andi!
Koszonom a valaszt es a sok segitseget amut megosztasz itt a forumon! icon_smile.gif

# 14913
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219318 Üzenet linkje2014-06-30 12:38:08  Válasz a #219231. hsz-ra Előzmény #219231

Szia Eduso!

Már fenn van, most néztem meg icon_smile.gif

# 14914
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219319 Üzenet linkje2014-06-30 12:39:00  Válasz a #219280. hsz-ra Előzmény #219280

Szia Sizu!

Ahogy olvastam valami gond lehetett a feltöltésnél, de most már rendben van. Én nem tettem sok kérdőjelet icon_biggrin.gif

# 14915
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219320 Üzenet linkje2014-06-30 12:40:32  Válasz a #219287. hsz-ra Előzmény #219287

Szia Borkaandi!

Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett icon_smile.gif

Miért vagy Te a fórumtündér? Mert olyan vagy, mint egy tündér. ha valakinek valami gondja van, Te hipp-hopp megjelensz és segítesz. icon_smile.gif Hát ezért...

# 14916
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219321 Üzenet linkje2014-06-30 12:42:43  Válasz a #219310. hsz-ra Előzmény #219310

Szia Teketoria!

Köszönöm szépen icon_smile.gif örülök ha tetszett a beszámolóm. Igyekszem mindig leírni ami történik velem ezzel is próbálva segíteni az utánam indulóknak icon_smile.gif Az külön jó dolog ha láttad a képeket is és így valóban vizuálisabban meg lehet élni a történéseket icon_smile.gif Hamar elmúlik, de sosem felejtődnek el...

# 14917
Bebe18
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219330 Üzenet linkje2014-06-30 16:00:26 

Sziasztok.
A segítségeteket, véleményeteket szeretném kérni, ugyanis eléggé meg vagyok ijedve amiatt, amiket hallok a Sarti Beach Aparthotel-ről. Sajnos oda foglaltunk szállást, a két fős stúdióba (amiről eddig nem sokat hallottam, mert eddig csak bungallós lehetőség volt, tudtom szerint, valamint arról is még mennek a találgatások, hogy vajon hol is vannak a két fős stúdiók). Holnap megyek be az utazási irodába érdeklődni a helyzetről, ha lehetőség adódna hogy átfoglaljuk másik apartmanba az utazásunkat, melyiket ajánlanátok: Jannis, Marita, Rulett, Panoráma? Bárkinek valami tapasztalat valamelyik szállásról? Vagy egyáltalán átfoglaljam? Mert amint olvastam, beachnél is vannak olyan stúdiók, amik újak, és tiszták. Ne értsétek félre, ennyi pénzért nem x csillagos szállodai szobákat várok, de azért amiket láttam a facebook csoportba képeket, azok kicsit lehangolóak, pedig én is azon az elven vagyok, hogy a szállásra csak aludni járunk, de itt még nagyon aludni sem szeretnék. :S
Köszönöm előre is a segítséget!

# 14918
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219331 Üzenet linkje2014-06-30 16:06:48 

Szia bebe!

Hát a Jannis szuper mert nagyon közel a tengerpart. Egyszerű apartman, de sokan szeretik. Oldalról látszik a tenger és az Athos:))
A panoráma eléggé fönt van a dombon, gyerekekkel (ha van) azt nem ajánlom, meg nem hallottam róla jókat. A marita is jó helyen van szintén egyszerű apartman. A rulett meg azt jelenti, hogy az össze apartmanjuk közül valamelyiket kapod majd mikor oda érsz. Azt ne vállald be semmi értelme...

# 14919
2002
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219341 Üzenet linkje2014-06-30 18:12:23 

Szia Bessz isten látja lelkem én nem akarok rosszat senkinek sőt mindenkinek nagyon jó és boldog nyaralást kívánok nem akartam megsérteni senkit de ha véletlenül így sült el a dolog mindenkitől elnézést kérek tiszta szivemből.Én az Anna apartmanban kaptam szállást csak azt nem tudom hogy az most ugyanaz e a hanna houssal? icon_cry.gif icon_confused.gif
# 14920
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219343 Üzenet linkje2014-06-30 18:57:53 

Helló Bebe!

Ezek közül én vagy a Jannist, a Panorama-Triphont (már, ha ez a Panoráma van nekik és nem a másik) vagy a Maritát választanám (ebben a sorrendben), ha nekünk kellene. Mindhárom ház nagyon jó helyen van, a Sarti Village részen. Egyikbe sem laktunk még, csak mellettük. A Jannisnál (az Ostracoba, illetve a Wiennába laktunk anno), míg a Maritával srégen által pedig az Annába szálltunk meg többször is. A Panorama-Triphonnál pedig a Viroziba laktunk pár éve.

A Marita mellett közvetlenül ott található a Maria market, illetve a háztól szó szerint pár méterre ott az Artohora pékség. Azt üzeni a párom, hogy kérdezz rá, mert úgy tudja, hogy a Marita belül körfolyosós, nehogy azután az erkélyetek az udvar fele nézzen véletlenül. Az biztos, hogy az utcafront felöli rész szimpinek tűnik, elég nagyon a teraszok.

De a Jannistól is kb. 35-40 m-t kellene megtennetek ahhoz, hogy odaérj a bolthoz, pékséghez, szóval ahhoz is nagyon közel van. Vele strégen mindjárt ott egy taverna, a Hanna Hause alatt, amit egy magyar család üzemeltet. A Jannisba laktak már barátaink (5 ágyas), tőlük azt hallottuk, hogy nagyon jó fej a tulaj, meg voltak elégedve a ház berendezését illetően, egy dolgot nem igazán szerettek benne, hogy ennyi embernek kicsit szűkösnek találták ott az emeleti teraszt, de mivel ti ketten mennétek, nektek ez biztosan nem jelentene gondot.
Mindkét ház nagyon-nagyon közel van a tengerparthoz, és egy kis szerencsével akár oldalról rá is láthatnátok a tengerre. E 2 háztól egy kellemes esti sétával igen könnyen elérhető az ófalu pezsgő forgataga is.
Szóval, ha ez a 2 ház közül kellene nekünk választani, akkor lehet inkább a Jannisnál maradnánk, arról biztosan tudjuk, hogy egy L alakú ház révén, vagy oldalról tengerre láttok majd, vagy a főutcára rá, így ott tulajdonképpen nincsen zsákbamacska, mint a Maritánál, hogy majd most vajon hová néz a teraszotok.
A következő oldalon, ha rámész a képekre, akkor megláthatod, milyen jó helyen, és milyen közel vannak egymáshoz a házak.
http://www.jimakostours.hu/sarti

Paronámában sem laktunk még, de abból is van 2 db Sartin. Az egyik a templom fölötti dombon van, innen azért kicsit menni kellene már a tengerhez. Ezt jól láthatod, alul a térképen, ha rámész a következő oldalra.
http://www.sarti.gr/hu/panorama-house-sarti-halkidiki-5964.html

A másik ház a Panorama-Triphon szuper jó helyen van, nagyon-nagyon közel a tengerhez. Sarti Village rész legvégén található a ház (a focipályánál), 4 utcára ott van tőle a pékség, illetve 2 és 4 utcára van tőle kisbolt is. Innen könnyen át lehet ugrani Sarti Beach sekély részére, de az ófalu sincsen túl messze tőle. És ami külön jó benne, hogy vagy oldalról, vagy, ha szerencsések vagytok, akkor szemből ráláthattok majd a teraszról a tengerre, és a csodálatos Athos hegyre.
http://www.sarti.gr/hu/panorama-%28triphon-%29-sarti-halkidiki-33818.html

A Rulett az mindenképpen rizikós, szerintem azt csak végszükséglet esetén válaszd! Mert ugye annál a kimaradt helyek közül kapod valamelyiket. No és természetesen, értelemszerűen a rosszabb helyek maradnak ki. Így könnyen előfordulhatna, hogy akár a most be fizetettnél is rosszabba kerülj.

Írod, hogy mennek a találgatások a bungallós, nem bungallós megoldással kapcsolatba. Hiába laktunk már ott, mi is, illetve itt a fórumon Éva is, nem tudtunk megegyezni vele, hogy vajon hol lehetnek ott stúdiók még. Erre egyébként nagyon kíváncsiak leszünk majd mi is, ők mennek oda, ha jól emlékszem augusztusba.
Szia: Andi

Legutóbb borkaandi szerkesztette (2014-06-30 19:07:44), összesen 1 alkalommal
# 14921
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219345 Üzenet linkje2014-06-30 19:05:10 

2002 én semmi sértőt nem olvastam tőled. Nem akarok itt Beszter nevében írni, de ő egy nagyon kedves, laza fórumozó, úgyhogy pláne nehezen tudom róla elképzelni, hogy megsértetted volna.
Írod, hogy az Annába laktok majd. No de, melyik Annára gondolsz? Van kettő ház is, ráadásul 1 utcára van egymástól. Van egy Annája az Apollonnak, és van egy Annája egy utcával odébb a Grandnak is. És a Grandos Anna előtt található a Hanna House. Szóval az Anna és a Hanna, nem egy és ugyanaz!
Melyik irodával mentek??????
Üdvözlettel: Andi

# 14922
Kaba
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219346 Üzenet linkje2014-06-30 19:06:32 

Szia Sancho!Nagyon jó a beszámolód, tartalmas nyaralásod volt. icon_cool.gif
# 14923
Bebe18
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219349 Üzenet linkje2014-06-30 19:32:51 

Kedves Lililuca, Andi !

Köszönöm szépen a segítséget, remélem valamilyen úton-módon sikerül átfoglalnunk. icon_smile.gif
Szép estét!

# 14924
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219350 Üzenet linkje2014-06-30 19:33:51 

A Panorama apartman-ház az egyik legjobb szerintem, mi ott voltunk 2011-ben. A templom mellett van, Szép virágos a kert, aranyos háziak. Közel van az öblökhöz, de persze ez olyan dolog, hogy van aki a beachet szereti, mi csak az öblöknél strandoltunk, a beach részt csak bejártuk végig.
Tény, hogy ez az apartman nem a legjobb kisgyerekeseknek és valamilyen mozgásszervi betegséggel kuzdoknek, mert napi többször le és fel maszkalni lehet megerolteto is. A boltok is lent vannak, így mar reggel le kellett menni a pékhez és vissza. Az öblökhöz is kell egy kis kirandulast tenni. Mi nem is tudom hanyszor mentunk le s fel egy nap, de szerintem minimum otszor. A hazautazas elotti este bevallaltuk a tengerparti lovas kirandulast, na utana ereztem, hogy mar nehezen mentem fel, remegtek a labaim.
A másik dolog, hogy ott minden reggel 7-kor éles harangszóra ebredtunk, amit mi szerettunk, de szerintem vannak akiknek ez nem jön be.
Udv, Eva

# 14925
Cinci75
Aktív fórumos
Aktív fórumos
52 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219353 Üzenet linkje2014-06-30 19:49:20  Válasz a #219345. hsz-ra Előzmény #219345

Szia Andi!
Válszoltam az üzidre, megkaptad?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 994 995 996 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu