pfff. mi kékkel mentünk de az is torpa busz volt. Csoda, hogy még gurult!!!
Tavaly egyébként panaszt tettünk többen is a buszra, de ennek ellenére még sem váltottak
utaztató céget, néhány hete láttam, hogy ugyan az a busz ment Sartira mint amivel mi mentünk tavaly.....úgy látszik ennyire fontosak nekik az utasaik!!
Hát igen, sajnos tudomásul kell vennünk, hogy a nyomott árú (ami még nekünk azért lehet drága) utazásokból nehezen lehet kigazdálkodni az új buszok lízing díját.
Azért vannak olyan irodák amik normális buszokkal utaztatnak ugyan ilyen árakon, pl holidaylines csak nekik meg nem megy oda útjuk ahova szeretnénk menni.)
#2194632014-07-01 12:35:49 Válasz a #219368. hsz-ra
Hú, hát ez eléggé megdöbbentő! Én biztos, hogy sírógörcsöt kaptam volna.
A nagy közösségi oldalon lévő IBUSZ oldalára is felraknám ezt a szép kis történetet a fotókkal mellékelve.Ott csak a szép és jó dolgok vannak publikálva.Eddig
lililuca! Igen, van benne valami amit írsz, bár a hilidaylines elég húzós árakat produkál szerintem, de egyszer szeretnék én is menni a buszukkal... régóta szemezek már vele, pont a busz miatt. De az Anett toursnak nagyon szép, és jó volt pl tavaly a busza, nem tudtam belekötni semmibe, perfekt volt, mint az út, mint a busz, mint a szállás, és az ára is jó volt.
Szia Vacation!
Egy buszon ültünk. Skalaban szálltunk fel. Bal oldalt ültünk hátulról a 3 sorban. Egy kopasz jó barna bőrű szakállas férfi a párom ő ült kivűl. 30-as korosztály vagyunk. Ha tudsz válaszolj.
Szia Vacation!
Egy buszon ültünk. Skalaban szálltunk fel. Bal oldalt ültünk hátulról a 3 sorban. Egy kopasz jó barna bőrű szakállas férfi a párom ő ült kivűl. 30-as korosztály vagyunk. Ha tudsz válaszolj.
Én is dettó így vagyok, hogy már régóta szemezek velük, csak náluk nincs olyan jó gyerekkedvezmény mint pl ibusz, apollon travel. Ott ugye csak a buszt kell fizetni. A holidaylinesnál meg 25%-ot kap a gyerek a teljes árból.
lililuca! Igen, van benne valami amit írsz, bár a hilidaylines elég húzós árakat produkál szerintem, de egyszer szeretnék én is menni a buszukkal... .
Szerintem csak a busz miatt nem érdemes őket választani. Ismerem a konkrét típust és nem hiszem sokkal kényelmesebb lenne, mint pl. a grand buszai, és ők elég sok helyre visznek.
#2195072014-07-01 20:13:17 Válasz a #219491. hsz-ra
Mi az idén másodszor utaztunk a Holiday Lines-el. Előző évben a Grand tourssal mentünk. Én a 2x műtött gerincemmel azt mondom zongorázni lehet a különbséget a két társaság buszai között.A beülő táv nagyobb az ülések között és döntéskor még bőven van hely a térdeknek.
Nagy kár hogy csak két helyre mennek nyáron.( Parália és Zaknthos)
A toalett használatot nem hogy tiltják , de biztattak hogy lehet használni!
#2195142014-07-01 21:29:51 Válasz a #219469. hsz-ra
Szia,
Én is ezen a buszon utaztam a párommal. Volt a buszon egy Jutka nevezetű hölgy, aki azt mondta, hogy felkeresi az RTL-t. Nem tudom, hogy ti felírtátok-e Neki az e-mail címeteket, de most írt egy körüzenetet, hogy keresi azt a fiatal lányt aki videózott. Ha jól emlékszem te csináltál egy jó kis videót. Kérlek, jelezz vissza, hogy el tudnád-e neki mihamarabb küldeni, és ha nincs meg, elküldöm a hölgy elérhetőségeit p.ü-ben .