Köszi ismét az infokat!Nagyon készülünk,123 nap múlv indulunk...én ennyire készülök Hát hajókirándulásokra mindkepp szeretnék befizetni,mert a sziget tényleg nagyon szép,ahogy eddig képekrõl láttam,már nagyon kíváncsi vagyok rá!Egyébként,annak nagyon örülök,hogy Te is azt írtad,hogy az utazási irodában még láttál képeket az Ibériáról és tényleg szép,mert én kicsit féltem tõle,hogy ugye ahogy az lenni szokott sokszor a katalógusban szép kép,fotoshoppal feljavítva aztán a valóságban meg....de akkor itt nem ez a helyzet teljesen ,ennek örülök! 6euro,az nem annyira rossz,máshol is annyi körül van,mi mindenképp bekapcsoltatjuk majd,mert biztosan nagyon meleg lesz!Egyébként kíváncsi vagyok az éjszaki életre is ott,azért én biztos kapható leszek pár buliféleségre! :)Ha nem is reggelig heje- hujázni de azért egy kis szórakozás nem árt
Szép hetet mindenkinek!
Mi tavaly a krétai nászutunk után hazaérkezve döntöttünk úgy, hogy Zakynthos lesz az idei célpont, ha minden összejön.
És ige: végre eldöntöttük és foglaltunk: aug. 28-án indulunk mi is!
Egyébként valószínûleg mégis a robogó mellett fogunk dönteni, de majd ott helyben felmérjük a terepviszonyokat, hátha mégis kell autó a nagyobb hegymenetekhez.
Mi Agios Sostist választottuk végül, és persze az egész szigetet be fogjuk járni.
És hogy 1 hét elég legyen, mi nem megyünk el a szigetrõl kirándulni, hanem jövõre majd Kefalónia lesz az uticél, így majd Olimpiát és Ithakát akkor nézzük meg... és persze Kefalóniát is jól bejárjuk.
Ha valami érdekel, kérdezz nyugodtan, vagy ha valami fontos infót tudsz meg szólj: értekezzünk mindenféle dolgokról, ha gondolod!
Örülök , hogy mentek.. Ti nem voltatok még Zakynthos-on?
Köszönöm élni fogok a lehetõséggel.
Arra gondoltam , ha valami érdekelne titeket , akkor én jól utánna járok a "tett " helyszínén.
Mert mi 11 nappal korábban megyünk , és ha hazajöttünk elmondom neked. Bár másnap esküvõre megyünk , de
lesz 4 napom rá..
Úgy látszik, hogy idén mi négyen megyünk Zakira! És milyen jó nekünk!
Úgyhogy tartsunk össze, és jól informáljuk egymást majd egymást! Fõleg én leszek a legokosabb, mert én megyek a legkésõbb!
Egyébként köszike elõre is a sok-sok infót: persze ha valami érdekeset találok, tudatom! Ti is tegyetek hasonlóan!
Mi július 13.án indulunk a Garnd Tourssal megyünk és az Ibéria apartamanban szállunk meg És még soha nem voltam Zakyntoson,de idén ahogy megláttam,hogy a Grand Tours oda is szervez utat,nagyon gondolkodóba estem,és igazából 2 nap alatt el is dönöttem és aztán be is fizettem nagy hírtelen 122 nap és indulás
Olvastam Kvalcsi beszámolóját. Nagyon tetszik ,édesen részletesen színesen írt..
Félre se tudtunk pillantani a monitorról Gratulálok neki . Ami érdekes volt számomra , hogy milyen részletesen emlékezett minden napra:D
Én ha kikapcsolok sok minden kiesik , bár az utazás után biztosabban tudok nyilatkozni..
Nagyon bevagyok már sózva, mint egy 5 éves!! (igaz már 6 vagyok:D)
Örülök, hogy tetszett az élménybeszámolóm. Szerencsére elég jó a memóriám, így nem nehéz visszaemlékezni egy bizonyos idõn belül.
Remélem jól fogod érezni Magad Zantén.
Én is remélem , hogy jól fogjuk érezni magunkat!!!
(nem a fórum témája)
Bár lesz amivel nehéz megbírkozni , hogy az akkor már 10 hónapos lányunk itthon marad.
Hiányozni fog nagyon , de jót fog tenni nekünk a kikapcsolódás .
Nem lehet elég korán elkezdeni szoktatni magunk , hogy elengedjük a lányunk kezét , és ne legyünk túl ragaszkodók.