Sziasztok! Köszi az albumot, tényleg nagyon jó fotók. Bárcsak már a miénket nézegetném, persze még benne a gépben, és odakint Görögországban!
De tényleg igazad van Andra, hogy nekem akkor kezdõdik, mikor Ti már túl lesztek rajta. Minden rosszban van valami jó! Ez nagyon igaz mondás.
Addig keresgéljünk szorgalmasan a neten,és majdcsak eltelik az idõ valahogy!.
Piso Kryoneri Beach ez nagyon tetszik nekem úgyhiszem ez lessz a kedvencem.
Szia ericsike!
Nekem is nagyon tetszik ez a strand, de gyanítom, hogy a mi szállásunkhoz nagyon messze lesz. Bár vizitaxival majd biztos egyszer oda is elmegyünk strandolni.
Pargan még nem voltam, csak Korfun a környéken. Csak egyéni utazásban gondolkodom, a busz nem jön be és szeretek vezetni, valamint jó hogy nem kell helyben kocsit bérelni.
Néztem az Aeolus árait egyénileg utazóknak Pargara. Nem sok egy kicsit egy két fõs No Name stúdióért fõszezonban akár 167800 forint, de a legáltalánosabb Paraliára is minimum 128500 forint egy két fõs stúdió, ahol simán lehet más utazási irodánál 50000-ért is lenni, tisztában vagyok vele hogy a ét hely nem ugyanaz, Paralira nem is vágyok, de az árat sokallom...
Nagyon durva az ár, amit itt leírtál. Én nem Parga-ra megyek, nem is fõszezonban, de a két hetem 4 fõre nincs 140000 Ft. Voltam már ott és elégedetten távoztam.
Hogy egyes irodák mit meg nem engednek maguknak?!
Szia Civic! Erre én még rá is kérdeztem az irodánál, de nem igazán kaptam elfogadható választ, ugyanis mi Pargára megyünk, igaz csak augusztus 30-án, vagyis már majdnem utószezonban, és a 11 éjszakás turnus csak 56.900,-Ft-ba kerül a Siren Villába.
Kérdeztem hogy miért van ekkora eltérés, remélem nem a Siren színvonala miatt, de azt mondták, hogy az nagyon jó szállás, nagyon hamar elkel mindig az utazók között, vagyis nem az az oka.
A lényeg, hogy annyit beszéltünk másról, hogy feleletet nem kaptam a kérdésemre. Mivel mi nem azokba a No name studiókba megyünk, ezért nem firtattam tovább, de azóta is érdekel, hogy tényleg miért olyan drágák azok? Hiszen a többi studió, ami a buszos, repülõs utaknál vannak, egyik sem kerül olyan sokba. Sõt, szerintem az Aeoulusnak vannak talán az egyik legjobb árai!?
Civic! Ha valamit megtudsz azért ezzel kapcsolatban, kérlek oszd meg velünk itt a fórumon!
Szerintem az oka a monopolhelyzetük Pargaban, vagy másik iroda is megy oda Magyarországról? Nem tudom, busszal utazóknak, ha jól láttam olcsóbb valamivel, de én busszal nem vagyok hajlandó menni, ezért idén az egyik hetünk Thassoson lesz, a másikat meg még kitaláljuk.. ennyiért Pargaba nem megyek, csak fõszezonban tudokunk menni, mert van két tanár a csapatban... a fõszezont egyébként ettõl függetlenül nem bánom, sõt... Korfun voltam, annál nem lehet sokkal jobb és ennek az árnak a töredékéért..
Tina83!
Ha ez napi ár egy fõre, akkor nagyon durva ár, szerintem ez így nagyon drága.
Ha viszont ez stúdió/2 fõ/nap, akkor egész jó.
De tényleg nem egyértelmû.
A no name szállások tényleg "horror" áron vannak a Siren-hez képest én sem értem miért, csak egy tippem van lehet, hogy part közeliek és ez dob az árakon ...(?)
Andrea!
Hát ez az , hogy nem egyértelmû
Annyi külföldi oldal van ahol lehetne egyénileg is szállást foglalni, de sehol sem egyértelmûek az árak...én meg pont nem beszélek olyan jól nyelveket , hogy kikérdezzem õket mi a szitu ?.....