Rekuc, mindent össze lehet hasonlítani, de ha két dolog közt nulla a hasonlóság, azt nem is érdemes összehasonlítani. Egy tizes skálán mindkét hely megkapná tõlem a tizes pontot, más más kategóriákban. Imádom Hellászt, de imádom pl. Teneriffát is annyira, hogy elveimmel ellentétben már kétszer voltam és remélem, megyek még az életben vagy tízszer. Imádom az Alpokat is, ott is otthon érzem magam, akárcsak Görögben - de ott másképp. Mindenütt jó, ezért nem tudom lehordani az egyik helyet a másik elõnyére. Nem is akarom.
Végre sikerült megnéznem a fényképeidet is. Bizony csodálatosak!!! Ha nem tudnám az elõzményeket, akkor azt írnám, hogy biztos egy csodálatos nyaralásotok volt, mert a képek azt tülrözik sok helyen.
Sajnos a beszámolód elsõ részén futottam gyorsan át/idõ hiánya miatt/ mert kérdezni akarok a képekkel kapcsolatosan, szóval ha írtad akkor bocsi. De olyan kíváncsi vagyok, és nagyon írigyellek, a teknõsök miatt. Andi milyen érzés volt megérinteni az órási teknõst??? Ott köztük járni?? A krokik is fantasztikusak, de csak így messzirõl. Mióta láttam a Némot, csipem a teknõsöket
A növények is gyönyörûek a képeiden, nekem fõként a színes virágok amiknek a nevét nem tudom tetszettek, és az óriás pálmák.
Köszi, amiket írtál.
A legtöbb virág nevét leírtam a beszámolómban. A teknõt megfogni nem volt nagy szám, mert ilyen teknõs van a müncheni állatkertben is és ott is meg lehet érinteni. Inkább nagy dolog az volt, hogy olyan sok teknõs volt egy szabad területen és köztük mászkálhattál ameddig csak jól esett. Nekem a legnagyobb élmény a növényvilág volt (mint általában mindig), mert inkább növény, mint állatrajongó vagyok, de nagyon szeretem az állatokat is.
Sikerült végignéznem nekem is mindkét Mauritiusos albumodat, azért sikerült rengeteg képeslapszerû fotót készítened!
Annyira szép az élõvilága, a növények gyönyörûek és nem gondoltam, hogy ennyi állat él ott!
Gratula a fotókhoz!
Szia Vojandi!
Végig néztem a képeket. Nagyon szépek, gyönyörú helyeken jártatok. Sajnos hétközben nem volt idõm, így ma a könyvtárban néztem végig, mert a szép virágokat, és a tájakat nem lehet csak szép lassan nézni, hogy minnél tovább nézhessem.
Én is voltam Svájcban, de sajnos végig esett az esõ
Nem láttam lila tehenet sem úgyhogy csalódtam
Viszont az nagyon jó pofa volt, hogy az egyik ház kertjében lámák pihentek
Nagyon szeretik a lobogójukat, mert minden ház elõtt egy rúdon ott volt a keresztes zászló...
Én még egy kicsit túrázgattam, mert még átugrottam Liechtensteinbe is. Az is klassz volt, megismerkedtünk a nagyherceg személyi titkárának a feleségével, aki történetesen magyar
Így még a várhoz is feljutottunk és érdekes dolgokat tudtunk meg
Sziasztok!
Végre eljött a napja, hogy Schönbrunn-i kastélyt meglátogassam, szombaton. Holnap nem dolgozom, ezért már sajnos nem tudok benézni hozzátok. Már két hónapja vártam ezt a kirándulást, és csak remélni tudom, hogy szép napos idõnk lesz.
Jóreggelt Juhi!
Nagyon jó utat kívánok,biztosan nagy élmény lesz,én még nem jártam ott,de fotók és élménybeszámolók alapján gyõnyõrû lehet.
Holnapután várom hogy elmeséld!
Juhi!
Legyen jó a napotok, jó pihenést nektek! Kicsit irigyellek, mert bár pont amiatt, hogy te készültél ide, mi is elgondolkodtunk egy hasonló kiránduláson, de aztán láthatóan nem lesz belõle semmi. Ezért aztán nagyon várom mit fogsz nekünk mesélni.