Sziasztok én egy új tag vagyok a csapatba! Elég sokat jártam Görög országba. Ahogy elnézem ti is tapasztalt Görög utazók vagytok. Szerintem a ferrari a feljövõ mezönybe halad!
Szia Kriszta! Igazából nem hobim fõzés de szivessen fõzök neked is. A legfõb hobim a búvárkodás a Görög tengereket már jól ismerem! Ha szereted a csend világát szivessen meg ismertetlek a mélység titkaival!
Hadnagyot már hiányolom, hiszen igért nekünk egy csomó receptet. Nem vagyok egy konyhatündér, de bíztam benne találok köztük néhány általam is megvalósíthatót.
Szia ferrári! Úgy ólvastam ki a kos szigetén eltöltött néhány nap nyaralásodbó ahogy írtad hogy gyönyörû kis sziget! Görögorszá szerintem egy olyan földrész ahol rengeteg látnivalóvan a szigetektõl a szárazföldig bezáróan a tengerek mélyéröl nem is beszélve. Ha tehetem csak ott tõltöm a szabadságomat hisz mindenki így van vele aki egyszer latta ezt az országot nem tud tõle szabadulni! Anyi a látnivaló és nevezetesség hogy ezt látni kell a Görög vendégszeretetröl nem is beszélek fantasztikus nép. Voltak helyek ahól egyszerûen nem engetek fizetni Magyar mivoltomból kifolyólag enyire szeretik a Magyaroka írom ezt mind azoknak akik csak most léptek Görög fõldre elõszõr!
Kedves Bohóc!
Úgy látom te lassan beléphetsz a hadnagy helyére, fõzöl is, búvárkodsz is. Van valamilyen kedvenc görög ételed?
Tényleg eléggé gondolkodóba estem: szombaton kedves vendégeink jönnek, ha jó idõ lenne kinn az udvaron kellene sütni-fõzni, ha esik akkor marad a gáztûzhely. Ja, és görög hangulat! Tippeket kérnék!
Heló mindenk a fõzésrõl csak anyit aki nem tud fõzni az éhenhal vagy sokba kerül neki az étkezés! Minden esetre köszi hogy befogatatokk soraitokba és jó látni hogy enyien vagytok de még nem elegen!