Sziasztok! Gyönyörû ez a hely! A fotók alapján legalábbis. Én is bejelöltem magamnak ezt a helyet, bár csak könyvben olvastam róla.
Már egész listát írtam a megnézni való helyekrõl. Csak gyõzzük majd bejárni mindet! Szerintem annyi gyönyörûség van arra, hogy egy hónap is kevés lenne!
Nem tudom én sem, hogy mire lesz elég az a 11 nap, de gyanítom, hogy nem sok mindenre.
Görögországnak ez a része méltánytalanul van hanyagolva. Nem is értem az utazási irodákat is, hogy miért mindig ugyanoda viszik az embereket, hogy miért nem kínálnak új helyeket is? Annyi szép hely van ebben az országban és úgy látszik ez a környék is csodaszép!!!!
Ez a Sivota is meseszép hely, jó lenne ide is elmenni kirándulni.
De várom már az indulást!!!!
Görögországnak ez a része méltánytalanul van hanyagolva.
Egyáltalán nincs hanyagolva, csak esetleg a magyarok közt nem nagyon van rá igény.
A többség csak pihizni akar, -nem nagyon érdeklõdik az ország iránt-, erre a célra meg ottvannak a közelebbi nyaralóhelyek.
A neten szinte minden megtalálható, aki akar, bárhova eljuthat.
Ebben igazad van Jox, de lehet, hogy azért nem mennek oda a magyarok, mert nincs, aki eljuttatja oda õket. És itt most leginkább azokra gondolok, akiknek nincs autójuk és kénytelenek az utazási irodákra hagyatkozni.
Azért autóval sokkal könnyebb jó helyekre utazni, mert igazad van, neten bármit meg lehet találni.
Sziasztok!Ha szerettek turázni kicsit figyelmetekbe ajánlom Parga melett Lichnosra vezetö gyalogösvényt Félelmetesen szép az olajfa liget fáinak árnyékában át sétálni lichnos gyönyörü strandjára.Eggy kis kaptató fel a hegyre ahol kiskápolna melett meglehet kicsit pihenni ,aztán tovább már lefelé eggy kis csermelyen át lépve ,jó levegöt beszippantva ,már ott is van az ember.
Még valami!Aki autót vagy robogót bérel az próbáljon elmenni Zalongóba mi már oda nem tudtunk eljutni de azt mondják itt van eggy arborétum szerüség és eggy emlékmü amit 410db lépcsö meghóditása után lehet megnézni.A monda szerint ezt a falu asszonyainak hösies viselkedésének álitották akik a török uralom ellen gyermekeikkel a karjukba szakadékba ugrottak !
Már nagyon!De elõtte túl kell még élnem egy vizsgaidõszakot.De most még azt is várom. Annyira gyönyörû Parga.Nekem fõleg a Valtos tetszik a partok közül.Neked?