Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 136
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2582 Üzenet linkje2005-10-06 15:31:08  Paráliai szórakozóhelyek

Szia Rebeka!
Nekem van fogalmam milyenek a szórakozóhelyek, mert ottjártunkkor rengeteget végigjártunk egy éjszaka Jannisszal, aki a Hungária Taverna tulajdonosa volt. Õ vitt minket a jobbnál jobb helyekre, és reggelig mulattunk. Még az sem rontotta el a jókedvünket, hogy a páromnak az egyik bárban sikerült levernie egy 5 literes teleüveg Metaxát. Sajnos 100 német márkám bánta, de a nyaralásomat nem rontotta el. Parália már hazafelé esett útba, az a három nap elég volt a szórakozásra amit itt töltöttünk. Én a nyugisabb helyeket szeretem.

# 137
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2583 Üzenet linkje2005-10-06 15:46:39 

Sziasztok Valcsi és Rebeka!

Paraliát azért szeretem,a nyüzsgés a létem, és itthon Siófokon érzem jól magam, vagy az olaszonál Bibione a kedvenc helyem.

Talán ez nem a kor miatt, hanem kinek milyen a belsõje mit kiván a nyaralás alatt, aktív, vagy passzív pihenést választja. Paralia pont ezmiatt, mert mindekettõ egyszerre meg van benne jó. Ha akarsz elmész kirándulni a környezõ gyönyörû helyekre, ha nincs kedved, akkor fekszel a tengerparton. Este lehet sétálni nézelõdni, vagy csak egyszerûen ülni az erkélyen és nézni a többi sétáló jó kedvû embert, és beszélgetni a többiekkel, és inni finom italt, vagy fincsi jégkrémet.

Én mindent kipróbáltam, és jó volt.

Csak valahol a lelkem kivánja, hogy tényleg egy olyan helyre is eljussak, ahhol tényleg görög hangulat van.

Értitek mit akarok írni? icon_wink.gif

Én szöszy véleményét teljesen át tudom érezni Paraliával kapcsolatban.

Puszika Nektek

kriszta

# 138
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2587 Üzenet linkje2005-10-06 15:59:24 

Kriszta!
Azt hiszem képben vagyunk: tudjuk mirõl írtál. De ez a szép ebben az országban: mindenki megtalálja a hozzá közel állót. Másrészt ha mindenkinek ugyan az tetszene igen szorosan lennénk! icon_lol.gif

# 139
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2589 Üzenet linkje2005-10-06 17:23:50 

Sziasztok!

Így van,Paralia a nyüzsi és a szórakozás helye:)Mivel én is ilyen vagyok(imádok bulizni,dehát mikor ha nem most-hisz egyetemista vagyok:),tehát ezért nekem ez a hely teljesne megfelel!Olyan gyönyörû és nagyon jó szórakozóheylek vannak,hogy......hát maradjunk annyiban,hogy itt nálunk sosem lesznek ilyenek(pl. a tenger hiánya miatt sem:)))
Aki meg nem szertei az iylen fajta életet,az nyilván ne menjen oda,pl idén is voltak kint oylan Apukák,Anyukák,akik eljöttek nyaralni,de állítom még fáradtabban menetek haza,mint ahogyan oda jöttek,mivel õk itt nem igazán tudtak pihenni,és azt mondták,hogy jó heyl nagyon csak a fiataloknak,õk többet még a környékére sem jönnének,de a gyerekeiket mindneképp ide fogják küldeni:)
A körutazás is nagyon jó volt pár éve,szép volt,de már Paráliára visszatérõ utas vagyok:))

# 140
Janka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2599 Üzenet linkje2005-10-06 21:57:09 

Sziasztok!
Hozzátok képest még kezdõ "görögös" vagyok, de azt már most elmondhatom, hogy az egész ország magával ragadó és biztos, hogy mindenki rátalálhat a szívének legkedvesebb helyekre.
Parálián, több ezres tömegben is megtalálhatja valaki a lelki békéjét, de ugyanez a parton, egy kicsi faluban, a Meteoráknál, vagy az Olymposon is lehet. Hangulat és beállítottság kérdése.

Janka

# 141
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2602 Üzenet linkje2005-10-06 23:35:40 

Szia Kriszta!

Én a szigeteket imádom , nekem azok sokkal jobban bejönnek, mint a szárazföld.
Próbáld ki egyszer, utazz el valamelyik szigetre és utána térjünk vissza erre a témára.

# 142
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2604 Üzenet linkje2005-10-07 08:58:11 

Rebeka írta:
Kriszta!
Azt hiszem képben vagyunk: tudjuk mirõl írtál. De ez a szép ebben az országban: mindenki megtalálja a hozzá közel állót. Másrészt ha mindenkinek ugyan az tetszene igen szorosan lennénk! icon_lol.gif

Kedves Kriszta!

Rebeka a számból vette ki a szót. Ugyan ezt írtam volna szinte szó szerint.
Puszi

# 143
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2605 Üzenet linkje2005-10-07 09:32:49 

Szia Valcsika!

Örülök, hogy egyet értünk ebbe is Veled, és Rebekával. icon_biggrin.gif

De azért jövõre jó lenne Hydrán csacsigolni icon_wink.gif akár milyen jó is Paralia.

Puszillak

Kriszta

# 144
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2608 Üzenet linkje2005-10-07 10:17:47 

Szia Ferrari!

Ami késik az nem múlik, lehet, hogy egyszer együtt utazunk valahova!

Puszi

Kriszta

# 145
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2609 Üzenet linkje2005-10-07 10:35:09  Hydra

Szia Kriszta!

Megnézted már a Vojáki Andrea leírását Hydráról? Egyébként a fotóalbum rovatban is találsz képeket Hydráról, Spetcesrõl, Tolóról, stb., ami azon a környéken található.

Puszi

# 146
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2610 Üzenet linkje2005-10-07 11:03:15 

Kedves Valcsika!

Most meghalni sincs idõm, de majd elolvasom, de a Te kedves beszámolódtól kaptam kedvet hozzá! icon_biggrin.gif

# 147
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2611 Üzenet linkje2005-10-07 11:10:40  Hydra

Kedves Kriszta!

Nekem nagyon tetszett ez a kicsi sziget, szerintem Te is jól éreznéd magad ott. Isteni kaják, jó levegõ, hangulatos szûk utcácskák, igazi görögös hangulat, és persze a csacsik.

Puszi

# 148
Missadri
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2614 Üzenet linkje2005-10-07 11:58:07 

Sziasztok!

Parália valóban a bulizásának, az aktív "pihenésnek" a helye. Amikor elõször készültünk külföldre nyaralni az utazási irodában azt kérdeztük meg, hogy melyik a legbulisabb hely (persze ahol tenger is van)és oda szeretnénk menni icon_smile.gif és õk Paráliást javasolták. Aztán valahogy legközelebb is ott kötöttünk ki icon_smile.gif Imádom paráliát és évrõl évre jobban érzem ott magam, bár nagyon szívesen elmennék "igazi" görög helyekre, szigetekre, de majd késõbb, ha kinõttem a bulizós korszakomat. icon_smile.gif Az idén egy idõsebb házaspárral egy apartmanban voltunk, hááát õk még nem nõtték ki a bulizós korszakukat, nagyon aranyosak voltak és õk is már nem elõször voltak Parálián. Szerintem, sõt tuti, hogy én jövõre is oda megyek !!! icon_smile.gif
Üdv mindenkinek

# 149
Edina
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2615 Üzenet linkje2005-10-07 12:39:37 

Sziasztok!

Én életemben nem buliztam olyan jót, mint a Casaba!!!
Gyõrbe is csinálhatna a dubai tulajdonos egy ilyen discot!
Sajnos a Da Lux-ba 4-5 óra fele értünk át és akkor már nem játszottak feka zenét, de nem mondanám, hogy rossz volt, sõt.
Szerintem a Habanna és a Cocus nem nagy szám.
Láttátok a múltkor az Aktívba az Omilost mutatták kívülrõl, meg Paráliát a mólóról, meg a fánkos magyar srácot!-ciprusi és külföldi munkák címen.

# 150
Missadri
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2617 Üzenet linkje2005-10-07 13:14:32 

Szió Edina!!!!

Hát igen a Casa magáért beszél, tényleg frankó egy hely. Az idén nem voltam a DeLux-ban,bár szerintem tavaly még nem ez volt a neve, akkor ott is szuper buli volt.

sajna nem láttam az aktívban Paráliát, de a magyar fánakos srác nem volt semmi. (már ha egyre gondolunk)Akkor lehetett igazán látni, hogy mennyi magyar van, amikor a parton a magyar fánkos srác kínálgatta a fánkot: itt a lecsós fánk és a többi, kicsit csúnyább verzió icon_smile.gif és röhögött a fél part icon_smile.gif

Üdv: Adri

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 9 10 11 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu