En mindenkepp a fovarost javasolnam Rodoszon. Estenkent jo dolog besetelni a varos belsejebe, meg a partra.
Az ovaros is nagyon szep este kivilagitva.
En 2001-ben voltam, es a Semiramis hotelben laktam. Szinvonalas jo hely, igaz nem tengerre nezo.
Akkor meg 3*-os volt, ma mar 4*.
Sziasztok!
Június végén megyek elõször Rodoszra,falirakiba!(már most annyira várom)Szóval egy kis infó kellene a helyrõl és az árakról(autó és motorkölcsönzés) ja és az aquapark árai! köszi
A segítségetekre lenne szükségem!!!!!!
Úgy volt, hogy az unokatestvéremmel indulunk július elején Görögországba, kinéztük nagy nehezen a helyet is (Faliraki, White Palace Apartman).
Sajnos azonban neki valami közbejött és nem tud eljönni, viszont én egyedül nem merek és nem is szeretnék nekivágni! Nincs is unalmasabb, mint egyedül nyaralni.
Azt szeretném megkérdezni tõletek, hogy nincs valaki(k), aki(k)nek hasonló tervei vannak és csatlakozhatnék????
23 éves vagyok, nyugodt, megbízható.
Segítsetek nekem, kérlek! Amióta az eszemet tudom Görögországba vágyom és már csak egy karnyújtásnyira van tõlem!!! Gyõrben lakom, Budapestrõl tervezem az indulást, a Bella Tourssal (még nincs foglalásom).
Sziasztok,
Mi augusztus 18-án megyünk Rodoszra, a fõvárosban foglaltunk szállást.
Ismeri valaki a Lydia Hotelt? Így e-mailen keresztül nagyon szimpatikusak és segítõkészek.
Tavaly utazási irodával voltunk Koson, az idén mi szervezünk mindent.
Van valami tippetek, hogy mit ne hagyjunk ki, de nincs benne az útikönyvekben?
Elõre is köszönöm!
Üdv,
sineas
Elõre is nagyon köszönöm!
Tavaly Kosra elég készületlenül mentünk (úgy is nagyon jó volt), az idén szeretnénk alaposan feltérképezni mindent.
Ti hol szálltok meg?
Hogy ne menj felkészületlenül Rodoszra, javaslom a "Napfény szigete Rodosz, a lélek szigete Kos" címû könyvet, melyet Tõzsér János írt. Abban mindenrõl találsz információt, és nagyon hasznos, olvasmányos
könyv. Könyvesboltban hiánycikk, de megrendelheted közvetlenül a kiadótól. http://www.kassakkiado.hu
Amennyiben van nekik raktáron pár napon belül megkapod, de ha nincs, úgy várni kell 2-3 hetet míg megjön.
Sziasztok!
A Kassák Kiadótól én is két nap alatt kaptam meg a könyvet. Nagyon gyorsan kiküldték, amit azóta is olvasgatok, pedig az idén biztos nem megyek oda (sajnos).