Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2678 Üzenet linkje2005-10-08 22:25:14 

Szia Bohóc!

Én nem azt vitattam, hogy szeretik a magyarokat a görögök, hanem azt, hogy nem csak Paralián szeretik.
Aki nem hiszi utazzon el máshova is / lehetõleg minél délebbre vagy minél kisebb szigetre /és megláthatja, hogy ott mennyire szeretik a magyarokat. icon_lol.gif

# 167
Bohóc
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2679 Üzenet linkje2005-10-08 22:31:30 

Kedves ferrari de ezt csak az tudhatja aki már több helyen is járt nem csak Páráliában hanem szerte az országban!
# 168
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2683 Üzenet linkje2005-10-08 23:27:23 

Pontosan, errõl írtam én is.
icon_twisted.gif icon_lol.gif icon_twisted.gif

# 169
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2689 Üzenet linkje2005-10-09 09:21:18 

Sziasztok!

Milyen jó kis vita alakult itt ki tegnap!

Én úgy gondolom, hogy bennünket nagyon sok helyen szeretnek a világban, és nem mind nõ írom ezt.
Szerintem mi nagyon kedves és szimpatikus nép vagyunk. icon_lol.gif

Remélem ebbe egyetértünk! icon_wink.gif

Kriszta

# 170
Matta
Figyelmeztetve
Vendég

Nincs beírva úticél.
#2692 Üzenet linkje2005-10-09 09:30:10 

Hát ebben nagyon tévedsz! Ennek inkább az ellenkezõje igaz. Azok lehet, hogy szeretnek, akik nem ismerik a magyarokat. Görögországban sem azért szeretnek, mert magyar vagy, nem igazán érdekli õket, hanem azért, mert turista vagy.
# 171
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2694 Üzenet linkje2005-10-09 09:36:09 

Kedves Matta!

Beszéltél már görög emberrel? És mit mondott?

Én levelezek kettõvel is, és nagyon jó véleménnyel vannak a magyarokról!!!!!!!!!!!
Az egyik Rhodoson lakik, a másik Paralian.

És kint is sok emberrel beszéltem, és amikor mondtam, hogy magyar vagyok nagyon örült nekem, és nem a pénzemnek!
De ez az állítások az olaszokra is igaz.

# 172
Bohóc
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2703 Üzenet linkje2005-10-09 13:00:23 

Szia kedves kriszta !

Én Paralián ismerkedtem meg egy idõs hõlgyel aki örömel ödvözölte a Magyarságomat meg is lepõdtem hogy beszéli a nyelvünke ! Elmondta hogy közel tizen nyólc évig élt Magyarországon de miután végerért Görögországba az akori politikai csatározásnak vissza költözött Görögországba ! Elvitt hozájuk minket megmutatta a házukat és meg hívot ebédre . Ekor láttam életembe elõszõr szöllõ lugast házteön . Egy telyessen idegen ember aki ilyen vendég szeretettel
van megáldva de nem csak én vóltam az egyetlen Magyar akive megismerkedet . Vólt egy Magyar honfitársam akinek
idegbecsípõdése vólt és õ segitette kórházi kezeléshez a srácot.

# 173
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2704 Üzenet linkje2005-10-09 13:09:47 

Kedves Bohóc!

Örülök, hogy egyet értesz velem. icon_biggrin.gif
Viszont Matta véleménye meglepedt, hogy hogyan is gondokozhat rólunk magyarokról.

Én bár merre is fogok járni a világban, szívesen felfogom vállani a magyarságomat, és kitartok az mellett, hogy igen is egy kedves, és szimpatikus nép vagyunk. icon_biggrin.gif

Szia

kriszta

# 174
Bohóc
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2707 Üzenet linkje2005-10-09 13:30:08 

Kedves Kriszta!

Tudod sajnos a Magyarok között is vannak olyanok akik lejáratják a Magyarságot és ezért lehetséges hogy egyes Görögöknek más a véleményük . Gondolj csak a világ útlevelünk kiadásának éveire mit mûveltek egyes Magyarok Ausztriába ! Lehet hogy ilyen történt Görögország egyes hejein amitõl más a véleményük a Magyarokról ezt a bizalmat nagyon könnyû elszúrni!

# 175
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2708 Üzenet linkje2005-10-09 13:49:24 

Sziasztok!

Nekem azt iszem pont Panos(akit én is nagyon szeretek,igazi rendes ,aranyos görög) fejtette ki egyik este,hogy a magyarokka az baj,hogy nem tudják hogy hol a határ(ugye eme állítását az alkoholra értette)És ami galibát csinálnak a magyarok,az mind ebbõl adódik,ezt leszámítva semmi baj nem lenne velünk:)
Ahogy hallottam nagyon jól sikerült a Casa záróbuli!!!Na de holnap indul az utolsó csoport..az Omilos pedig még nyitva van........................icon_smile.gif

# 176
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2725 Üzenet linkje2005-10-10 08:55:25 

Kedves Bohóc!

Elolvastam amit írtál, és örülök, hogy jó tapasztalatokat szereztél. icon_lol.gif

Kriszta

# 177
Edina
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2732 Üzenet linkje2005-10-10 13:19:04 

Szia Adri!

A Casa-ba kb fél 5-ig voltunk,de akkor már nagyon kevesen voltak. Szóval valószínû, hogy 6-ig volt nyitva.
Olyan szívesen visszamennék bulizni, na de nem csak azért! icon_biggrin.gif

# 178
Bohóc
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2734 Üzenet linkje2005-10-10 13:46:39 

Kedves Kriszta !

Évröl évre mindig más helyeket kel felkeresni Görögországba és egybõl más lesz aszemlélete az embernek!

# 179
Foxi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
93 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2740 Üzenet linkje2005-10-10 15:39:35 

Van egy görög falu magyarországon (Beloiannisz azt hiszem) ahová régen sok görögöt befogadtunk politikai okok miatt. Azért lehet, hogy ezt értékelik bennünk a görögök. Egyszer Szalonikiben sétáltunk a párommal
és megszólitott egy idõs ember, hogy magyarok vagyunk-e. Néhány szót beszéltünk és mondta, hogy egy idõben nálunk lakott.
Talán ezért is kedvesek velünk.
Foxi

# 180
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2747 Üzenet linkje2005-10-10 16:31:12 

Szia Foxi!

Nekem szerencsém volt, mert az ottani görögök, mármint akik Beloinaszban laknak hívtak már meg egy közös ünnepségre. Ez teljesen így van ahogy írtad.
Jó kis programok voltak ahogy leírták, de sajnos nem tudtam elmenni olyan idõpontba volt. Máig bánom, mert igazi élményekkel jöhettem volna haza onnan is.

Kriszta

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu