Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 436
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26576 Üzenet linkje2007-05-02 10:53:38  Válasz a #26487. hsz-ra

Sziasztok!

Eddig kétszer nyaraltunk Korfun (2005-ben augusztus 20-án indultunk, tavaly július végefelé), most augusztus végén tervezzük az utazást. Kérlek, nyugtassatok meg, akkor még meleg lesz, ugye?
2005-ben még 27-én is nagyon jó idõ volt, ebbõl következtetek, hogy talán a következõ hét is alkalmas lesz.

Köszi elõre is a válaszokat!

# 437
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26583 Üzenet linkje2007-05-02 11:21:43 

Helló Geot! icon_smile.gif

Ne aggódj nagyon jó idõ lesz! icon_wink.gif Mi is augusztus végén voltunk. napközben 30 fok körül volt és éjszaka is 22- 25 között volt! Mivel szinte állandóan fújt a szél nem volt elviselhetetlen a meleg.

# 438
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26586 Üzenet linkje2007-05-02 11:36:19  Válasz a #26583. hsz-ra Előzmény #26583

Szia Kyra!

Hú, köszönöm szépen! (Egy kicsit icon_lol.gif ) megnyugtattál. Szeptember elsõ napjaiban jönnénk haza.
Nézegettem a tavalyi és tavalyelõtti idõjárási adatokat, nem tûntek olyan borzalmasnak. (Sõt, mi 2005-ben augusztus 27-én jöttünk haza, akkor még meleg volt. De most pont ezután megyünk valamikor.)
Az a baj, hogy olvastam olyan rémtörténeteket, ahol azt írták, többször is esett az esõ. icon_eek.gif

De reméljük, jó pancsi- és kirándulóidõ lesz! icon_wink.gif

# 439
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26590 Üzenet linkje2007-05-02 12:07:27 

Helló Geot!

Egy hét alatt csak 1-szer esett az esõ akkor is kb 10 percig. Pont a Sisi kastélyban voltunk. De sem elõtte, sem utána nem esett egy csepp sem. Végig gyönyörû napos idõ volt. A tenger meg augusztus végére kellõ képp felmelegszik és a víz is isteni volt! Nagyon jó utatok lesz! Ne aggódj. icon_wink.gif

# 440
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26594 Üzenet linkje2007-05-02 12:26:02  Válasz a #26590. hsz-ra Előzmény #26590

Szia Kyra!

Nagyon kedves tõled, köszönöm! icon_smile.gif
Lehet, hogy változik még az indulási idõpont, de én már elõre aggodalmaskodom. icon_lol.gif icon_redface.gif

Érdekes, amikor mi voltunk a Sissy kastélynál, akkor is esõre állt, borús volt az idõ. De aztán hamar kisütött a nap. Gyönyörû képeket lehetett készíteni.

# 441
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26604 Üzenet linkje2007-05-02 13:54:38 

Geot, szerintem az idõt nem lehet kiszámítani. Mi júliusban voltunk Korfun, mégis esett kétszer, de csak max. 10 percig. Barátnõmék szeptemberben voltak, náluk sokat esett az esõ. Ez puszta szerencse kérdése.
# 442
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26628 Üzenet linkje2007-05-02 18:26:16  Válasz a #26604. hsz-ra Előzmény #26604

Vojandi, persze, tudom, csak gondoltam megkérdezem, mert úgy olvastam, szeptemberben erre nagyobb az esély.
De majd meglátjuk.

Köszi azért!

# 443
Sexybastard
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26697 Üzenet linkje2007-05-03 14:26:53 

Helló mindenkinek!
Jómagam is lelkes Korfu-rajongó vagyok, már többször is jártam a szigeten. Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nagyon jó weboldalt, ami Korfuval foglalkozik, és szerintem szuper. www.korfuinfo.hu Több, mint 5000 kép van fennt, meg egy csomó leírás és érdekesség is!

# 444
Dijuska
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
164 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26769 Üzenet linkje2007-05-04 09:28:10 

Amikor én voltam ott, akkor egy csepp esõ sem esett...icon_smile.gif
# 445
Jopeti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26883 Üzenet linkje2007-05-06 17:01:08 

Sziasztok!

Augusztusban megyünk Korfura, Kavosba! Minden infot megköszönnék!
Föleg a motorkölcsönzök érdekelnek. úgy tervezzük bebarangoljuk a szigetet robogóval!
Elõre is köszi!

Jopeti icon_cool.gif

# 446
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26889 Üzenet linkje2007-05-06 18:39:22 

Kedves Peti!

Ugyan, én jártam Korfun, de Kavosba nem jutottam el. Úgy hírlik ott a legvadabb bulik vannak, sok-sok angollal icon_lol.gif
Szerintem nem sokan nyaraltak Kavoson a fórumról, megkockáztatom, hogy talán még senki.
De ha tévedek biztosan segíteni fognak neked, akik voltak!

Jó nyaralást kívánok elõre is!

# 447
Jopeti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26911 Üzenet linkje2007-05-06 22:43:06 

Kedves Estella!

Köszi a gyors választ! Merre jártál Korfun? Hova érdemes kirándulni?
Mondjuk mi mindenképp egyénileg robogóval szeretnénk megoldani! icon_lol.gif
A csuszdapark alapprogram! Kipróbálnánk az üvegfenekü hajót is, asszem Calypso Star és Korfu városból indul! Tudsz róla valamit?

Köszike! icon_biggrin.gif

# 448
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26913 Üzenet linkje2007-05-06 22:58:34 

Kedves Peti!

Én Moraitikan voltam tavaly nyáron.
Hiába szerettem volna robogózni, annak ellenére, hogy van jogsim nem igazán vezetek, másokért pedig a felelõsséget végképp nem akartam vállalni, így mi csak szervezetten kirándultunk(sajnos).

Arról tudok csak beszámolni, amit az 1. napos túra keretei között láttam.
A Sissy kastélyt mi reggel látogattuk meg és igaza is volt ebben az idegenvezetõnknek ugyanis, tényleg kevesen voltak akkor.
Az Egér-sziget és a repülõtér szintén egy kedves látnivaló a szigeten, ez volt utunk következõ állomása.
Sidari mellett található a Szerelem csatorna, mi ott sajnos nem jártunk, csak magát az üdülõhelyet láttuk, de ha arra jártok ne hagyjátok ki icon_exclaim.gif
Paleokastrica( bevallom nem tudom pontosan, hogy kell helyesen leírni) is nagyon szép, feltétlenül érdemes oda is elrobogni icon_lol.gif

Az üveg-fenekû hajóra én szálltam fel, anyagi okok miatt,de a barátnõm volt rajta. Õszintén szólva, nem volt elájulva, ugyanis a halacskák nem igazán akartak a hajóhoz menni icon_twisted.gif
Egyszer érdemes mondjuk ezt is kipróbálni icon_lol.gif

Amúgy a látnivalók Korfun topikban a sziget összes nevezetessége össze van szépen rendezetten szedve és sok mindenrõl képet is találsz.
Az alapján érdemes mazsolázgatnod és összállítanod az úti tervet, ugyanis mindenkihez más látnivaló áll közelebb icon_wink.gif

Ha kérdésed van szívesen válaszunk rá( persze csak ha tudunk icon_lol.gif ) icon_exclaim.gif

# 449
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26915 Üzenet linkje2007-05-06 23:38:55 

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, vannak-e Benitsesben (fogyasztás ellenében) igénybe vehetõ medencék?
(Igazság szerint mi nem találtunk, illetve egyet az ófaluban, de oda valahogy nem "mertünk" bemenni. Egy apartman/étterem része volt, de mégis úgy tûnt, csak a vendégek használhatják?!)
Az sem baj, ha a Korfuváros és Benitses közötti útvonalon tudtok egyet, kettõt, néhányat icon_lol.gif, esetleg Moraitikán, Messonghiban.

Sidariban rengeteg van ugyan, de az picikét messze lenne. icon_smile.gif
Elõre is nagyon szépen köszönöm!

# 450
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26916 Üzenet linkje2007-05-06 23:40:49  Válasz a #26915. hsz-ra Előzmény #26915

Ömm, kicsit ellentmondásba keveredtem magammal.
Szóval úgy tûnt, hogy azt csak az apartman vendégei használhatják, eléggé el volt zárva.
De lehet, hogy csak mi voltunk bátortalanok. icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 29 30 31 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu