De jó neked Diszi, hogy vizsgaidõszak után egybõl mehetsz Paraliara és kikapcsolódhatsz
Legalább az undormány v.idõszak alatt látsz vmi.célt magad elõtt, és könnyebben veszed az akadályokat, mert tudod, hogy utána valami nagyon jó fog következni
Én meg mehetek dolgozni, hogy összekaparjak valamennyi pénzt a nyaralásra.
Mennem kell nekem is drága barátosném
Beállok idén nyáron én is a munkás sorba, muszáj lesz ha menni karunk valahova. Már pedig mi mennénk.
A cél elõttünk is lebeg így csak még elég homályos és távoli
Olyan jó olvasni ezeket a lelkes hozzászólásokat.
Mondjuk én elõször nem is tudtam mire számíthatok Paralian, így akkor kevésbé vártam.
De ahogy haza jöttünk aug-ban, onnantól számoltuk a napokat a következõ nyárig, a következõ Paraliaig. Megérte a várakozást.
Már én is nagyon mennék... de annyira jól is hangzik, hogy jövõ hónapban utazunk Paráliára
Valaki jön júni végén az Atlantisba???
Egyébként Olympic beach, a tapasztalatom, hogy sok eladó csak angolul tud, és nem sok görög eladó van. Még a mekibe is hiába kértem görögül a rendelést nem értették, mivel nem görögök dolgoztak akkor ott. A kisebb falu tavernáiba viszont örültek, hogy görögül beszélgettünk velük.
Szóval ne ijedj meg, ha nem értik, nem te beszélsz rosszul görögül
Szia diszi!
Olimpic Beach tényleg nincs messze, sétálni is lehet, de van egy "kisvonat", ami átvisz Paraliáról. A kisvonat az úton megy, tavaly 2 eu volt.
Ez így van. ..és ha pl, ha diszkóban két ember van, aki bulizni szeretne, akkor a két ember miatt van nyitva a hely.Nem rakják ki õket Ezt láttam, nem vicc, tényleg így volt!