De jó storyk
Nekem ilyen Zeuszos nem is volt
Na majd jövõre
Nekünk hazfelé volt az,hogy ott imádkoztunk már hazautazás elõtt két nappal,hogy a busz robbanjon le,ne érjen oda értünk stb(tudjátok,tervek,hogyan lehetne még maradni aztán a busz csak megérkezett,el kellett indulni hazafelé,ha tetszett,ha nem. Macedóniában már majdnem a határon járunk,amikor az egyik csaj megszólal,hogy figyeljetek már ez a busz sosem szokott lerobbannni?És abban a pillanatban,ahogyan ezt kimondta a busz megállt,és aztán álltunk vagy 4 órát az éjszakában,míg megjavították
Az a fránya busz sem Paralia szélén tudott már lerobbanni, pedig az lett volna az igazán jó dolog, vagy még sem?
Valahogy mi nem kivántunk ilyet, beletörödtünk, hogy jönni kell haza.
Az az egy volt csak hogy egészbe megússzuk a haza utat is.
Ami érdekes volt, hogy végig esõben jöttünk haza, Szalonikénél elkezdett esni, és Bulgárián keresztül kisért bennünket, sõt Szerbiába is esett. Úgy hogy a megállások elég kellemetlenné váltak így.
Hát,mi nem nagyon akartunk beletörõdni a dolgokba,volt vagy 7 db. tervünk ,hogy hogy nem kéne hazajönni Nagyon elszántak voltunk
Nekünk tavaly volt oylan emlékszem amikor mentünk,hogy Bulgáriában oylan de olyan vihar volt végig....hú,de már majdnem a Görög határon voltunk,kint szakadt,dörgött,villámlott,na mondom mi is jókor jövünk nyaralni.Megérkezünk a határhoz,a Bulgár oldalon,ugyanez,és komoylan monom,mintha egy fal lett volna,uyganis míg az egyik oldalon a szakadó esõben álltunk,a másikon a nap sütött Ilyet még nem láttam!!!!
Sziasztok!
A lerobbant buszról jutott eszembe, hogy Athénból Parália felé tartva bedöglött a buszunk Lámiánál. Egy benzinkúton, és egy gyapotültetvényen kívül semmi nem volt a közelünkben. Az idegenvezetõ azonnal gondoskodott a jó hangulatról, mert elõkerült egy pár üveg Ouzó és Metaxa. Miután a nagyját elpusztítottuk, bementünk megnézni a gyapotföldet. Én még addíg életemben nem láttam élõben ilyet, nagyon érdekes volt. Hoztam is haza pár "vattapamacsot" emlékbe. Kimondottan örültem neki, hogy pont itt robbant le a busz, mert így gazdagabb lettem ezzel az élménnyel.
Üdv.:
ferrari!
Te tavaly mikor voltál kinn? Ennyi esõvel összesen nem találkoztunk kint mint az idén. Szinte minden másnap esett, de közben persze 30 fok volt! Volt hogy barátnémmal fürdõruhában, strandkendõben mentünk vásárolni szakadó esõben. Próbálnád ezt itthon. Amikor a Meteoráknál voltunk aznap Parálián olyan esõ volt, hogy hazaérve a szállásunk melletti parkolóba nem tudtunk beállni, mert akkora víz maradt az aznapi esõ után. Így viszont csapatunk fiúgyermeke ki tudta próbálni hogyan megy a kvad a vízben!
Oó! Ez az én lételemem! De hát sajnos nem jó helyre születtem. Ráadásul itt még tenger sincs! Kár hogy a következõ életem helyszinét nem választhatom meg!
Sziasztok!
Én eddig kilencszer voltam Görögországban, de csak kétszer találkoztam esõvel. Elõször Evia szigetén 2000. szeptember végén. Itt egy napig úgy zuhogott, hogy patakká váltak a hegyrõl lezúduló víztõl az utcák. Szerencsére volt TV a szobában, és lehetett fogni a Duna TV-t, ahol éppen az olympiát közvetítették. Ettõl függetlenül végig meleg, és gyönyörû napsütéses idõ volt.
Másodszor kb. két órás záport fogtunk ki 2002. július elején Stavrosban. Ezen kívül még felhõket sem igazán láttam, pedig minden idõszakban (májustól-októberig) nyaraltam már.
Üdv.:
Én láttam idén nyáron esõt kint júliusban,kb 5 percig esett,aztán még melegebb lett,mint elõtte volt De amíg esett addig is tele voltak az utcák
Utazott vki a Grand Tourssal Paraliára?
Szép ez a mai nap nem??? Szerintem nagyon
Igen a Grand Turssal utaztam idén is,én nagyon meg vagyok elégedve velük,bár idén amikor mentünk elõrordult a következõ :
Megérkeztünk Paráliára és ugye ez egyben turnusváltást is jelent,a hazautazókat szedik össze és viszik haza,igen ám,csakhogy most Sartin többen votak és még oylan 10 ember maradt akik a Paraliásokkal utaztakt volna haza,a busz szépen elindult Paraliáról ,amikor Sratiról áttelefontáltak oylan este 6 körül,hogy az utasok reggel óta itt várnak,hát hol van már az a busz?Amikor kiderült,hogy a Sartiskat otthagyták A busz után szóltak,ami már az utasokkal igen messze járt de kénytelenek voltak visszfordulni ,annyit segített a Pieria,hogy egy buszát átküldött Sartira,hogy legalább a busznak csak Paraliáig kelljen jönni : Hát..mind a Sartisok,mind akik már Paraliáról haza tartottak ,eszméletlenül boldogok voltak mondanom sem kell..azok a tekintetek mit mondjak,nem lettem volna a sofõr helyében
De ezt leszámítva,tényleg minden nagyon rendben van velük.Az Atlantis,Billy's ,Caravell,Kyriaki apartmanokban szállásolják ez az utasokt ,amik jól felszereltek,és nagyon jók tényleg A Caravell tulaja Panos(nem tudom ki ismeri) szóval Õ nagyon jól tud magyarul,hozzá akármikor lehet menni ha baj van,meg akkr is ha nincs
Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom
A tegnapi nap tényleg csoda szép volt, és remélem a mai is az lesz. Ha nem hullanának a levelek, azt mondanám tavasz van.
Elég kalandos volt Neked Paralia már így áll össze a kép a fejemben.
Én a Sipivel voltam. Ez azért jó, mert õ bérli a Fedrát, és pont egy busznyi vendég fér el benne. Az uton összeismerkedtünk a társasággal, és egy helyen szálltunk meg. Így reggel ha kiléptünk az ajtón csupa ismerõs, kedves mosolygos embert láttam. Este pedig ha nagyon zajosak voltunk nem bánta senki.
A Piera nekünk is a külsõ szervezõnk volt, és én nagyon meg voltam elégedve velük. Volt a szõke lány ott, aki görög volt, de perfektül beszélt magyarul, és mindenbe segített. Talán Alexandrának hívták, már nem emlékszem a nevére.
A szállást amikor érkeztünk már eltudtuk foglalni, úgyhogy a zuhany nagyon jól esett, és a kis pihenés. Amikor mentünk akkor is jól csinálták. Gyorsak voltak és pontosak. Én is csak ajánlani tudom, és még egy szempont nagyon jó helyen van, jól felszeret, modern
Én Panost nem ismerem, persze lehet, hogy láttam ott, mert hát közel voltunk egymáshoz.
Emlékszem a Piériás szõke lányra.
Egyébként aki Paraliára utazik az menjen el mindneképp Skiathoszra.Én akkor voltam amikor Kamena Vurlában ynaraltam,vagyis körutaztam És ez volt az egyik progi.Felketünk reggel 6kor,,aztán felültünk a buszra,ami átvitt minket egy kikötõbe ,ahol fölszáltnk egy hajóra,amin 8 órát utaztunk,mire megérkeztünk Skiathoszra,ahol ettünk,meg megnézük a templomot és elevszítettük a csoport 3/4 részét,amire az ottani idegenvezetõnekl annyi volt a válsza,hogy láttunk templomot meg utcát,menjünk enni Az igen mondom...aztán nayg nezezen megkerült a csapat,aztán itt fölszálltunk mégegy hajóra,és átmentünk egy gyönyörûszép partra,ami tényleg fantasztikus volt,csakhogy 1-2 óránál többet nem is lehetett ott eltölteni,ennek hatására,én yolan eszméletlen boldog votlam,hogy mondom ennyi idõért már miért vizezzem be magam,szóval napozgattam és bámészkodtam a parton.Aztán ugyanez a 8 órás hajóút stb. vissza,megspékleve azzal,hogy egy óriási viharba keveredtünk,a hajó fele állt,mivel a fenti rész beázott,és le kellett jönniük,ahol viszot hely már nem volt...illetve az emberek nagy része tengeri beteg lett Amúgy nagyon jó kis nap volt Nem,Skiathosz tényeg nagyon szép.
A Pieriával és ugye Paraliáról egyszerûbb menni ,mert jóval közelebb van,és egy fél napot el lehet tölteni a szigeten :)Mi nem mentünk még azzal,de idén voltunk hajókiránduláson,a kalózhajón voltunk,ami nagyon szuper volt
De errõl már írtam ha jól emlékszem,szóval menjen mindenki Skiathoszra,mert nagyon szép,és Paraliról rövidebb
Viszont innen meg Athénba nem igazán érdemes elmenni,met egyikan nap éjfélkor indul a busz ha jól emlékszem és csak másnap késõ este ér vissza,.és autóbuszos városnézés stb,aztán kik voltak nem igazán voltak megelégedve vele,nyilván idõhiány miatt .
Olymposi túrán volt már vki?
Kellemes hétvégét mindenkinek
A Sipi Tourssal volt egy élményünk. Most volt valamilyen évfordulójuk talán. Egy este haza felé menet kissé szemerkélõ esõben Neoton számokat hallottunk. A fiúk azt mondták bizonyára a discoból szól a zene. Másik este az Európa Hotel elõtt haladva újra magyar számok ütötték meg a fülünket és ekkor már elindultunk a zene felé. A Sipiék tartottak immár másodszor utcabált, ami mondanom sem kell igen jól sikerült.