Szia Asuto! Jól döntöttél a bõröndel kapcsolatban.A kajával mi se visszük túlzásba a bevásárlást. Ott is van minden. Az útra mi is szoktunk sütni. /Ja és ne folalkozz semmivel nem model versenyre megyünk!!! / Nyaralunk ezerrel
Sziasztok! De jó már nektek, hogy 1-essel, meg 2-essel kezdõdik az utazásotokig hátralévõ napok! Az enyém még mindig 86!!
De azért szurkolok nektek, hogy minden jól sikerüljön és nagyon-nagyon várom a beszámolókat, és a gyönyörû fotókat!!
Kívánok nektek szép idõt, és nagyon kellemes nyaralást!!
Sziasztok, hátha érdekel benneteket is, hogy a fakultatív kirándulásokkal kapcsolatban az irodában azt a tájékoztatást kaptam, hogy az egész napos hajókirándulások árában benne van az ebéd is.
Asuto! Köszi az infót, ez minket is érdekel, mert a hajós fakultatívra szeretnénk elmenni.
Andra! ismerem ezt az érzést, mert tavaly én is nagyon korán letudtam az egész nyaralást, és utána nagyon-nagyon rossz volt, de azért az sem jó, amikor odavagytok, és én még itthon. A legjobb lenne egész nyáron ott lenni!
Szia Nagyéva! Hát izgulok is kellõ képpen. Egy hét és indulás. Te nem mész sehová? Most , hogy kaptam friss infókat mégjobban mehetnékem van. Az elõzõ turnusból azt írták , hogy nagyon klassz az utazással is minden rendben volt. Ez a hetem a pakolászással telik. Készülök ezerrel!