Szerintem már olivaolajból nálunk is van választék. Az áruk igen eltérõ. Vannak már elég olcsók, amiket hússütéshez lehet használni,
természetesen a salátákra saláta olajat kell önteni, aminek az ára húzósabb.
Kedves Rebeka!
Nagyon aranyos vagy, hogy feltetted ezeket a gyönyörû fotókat is a kedvünkért. Szívesen látnék még, mert ezt nem lehet megunni.
Köszi mégegyszer!
Üdv.:
Az utolsó képen milyen növény van? A lila színûre gondolok, mert Ferrari is ilyen növényt küldött át ami taverna felett van, és nekem ez nagyon tetszik.
Az a lila növény a Bouganvillea, van sötétlilában, rózsaszínban, fehérben és néha narancssárgában is. Kúszónövény és hatalmas bokorszerû lombja nõ az évek során. Szerintem az egyik legszebb mediterrán növény. Én is muszáj hogy minden évben újra és újra lefényképezzem.
Szia Kriszta!
Rebeka Kos szigeti virágai közül az elsõ (az ajtóból fotózott) szerintem leander, a harmadikra vojandi megadta a választ, és a második kép a piros virágról pedig a trombita folyondár véleményem szerint.
Puszi
Valcsi!
A második kép hibiszkusz. Ennek jóval nagyobb a virága és nem futó növény, hanem bokor. Nálunk télen megfagy, tehát dézsás növény. Lényegében láttam több színben is a virágát, de a legjellemzõbb a piros.
Szia Rebeka!
Köszi a felvilágosítást. Így képrõl teljesen olyannak tûnt, mint a trombitafolyondár. Annak is hasonló a virága. Regeteget láttam Görögországban, és nagyon szép mikor kúszik fel a házak oldalán.