Köszi a tippet a fagyit is ki fogjuk próbálni.
Azt szeretném még tudni, hogy a tenger tiszta e Sidariban, vagy olyan hínáros és zavaros mint Parálián. Van süni, vagy medúza arrafelé? Vagy nyugodtan lehet bóklászni a tengerben?
Nem "hínáros" (vizifû=afrik a neve), csak néhol, kisebb foltokban. A homokkõsziklák környékén egyáltalán nem. Sünivel, medúzával mi nem találkoztunk egész Korfun.
Sziasztok!
Volt valaki közületek Glifadán, létszi írjátok meg a véleményeteket.
Szeptember elején oda készülünk autóval és két gyerekkkel(15,11).
Köszi elõre is.
Sidariban szerintem is szép tiszta a víz és semmilyen állat nincs benne amitõl tartani kellene. Igaz reggelre a víz a partra sodor egy csomó növényt,de amikor ott voltunk akkor azt rendszeresen tisztították. Remélem ez idén is így lesz. Sidarit többek között ezért is szerettem meg, nálam a homokos tengerpart alap, de ugyanakkor ott van a sziklás rész is, ha valaki azt szereti. Érdemes vizibiciklit bérelni és kikötni a kis sziklákon a tengerben. Nagyon hangulatos!!! Emellett pedig jó helyen is fekszik, mert nincs messze Paleokasztrica és a legfontosabb látnivalókat egy nap alatt be lehet járni...
Remélem idén jó lesz az apartmanunk, mi az 5kontinenssel utazunk a Katerina apartmanba. Tud valaki valamit errõl az apartmanról? Csak mert nekem úgy tûnik, hogy kettõ is van belõle Sidariban, legalábbis két utazási irodában ugyanazon a néven 2 különbözõ épületet mutogatnak. Errõl tud valaki valamit???
Csak legyen jó az idõ!! Hallottátok, hogy jön a lehûlés jövõ héttõl? Remélem ez Görögországot nem érinti!!!!
Rrinya!
Mi is 5kontinenssel megyünk. Van tapasztalatod velük kapcsolatban?
Szerintem az apartmanok neve nem mérvadó, biztosan millió egyforma nevû is van.
Sajna nincs eddig semmi tapasztalaltom az 5kontinenssel kapcsolatban. Csak annyi hogy mi az Oktogonnál lévõ irodában voltunk és nem volt túl szimpi a pasi. Na de ha az úttal nem lesz semmi gond, akkor az sem érdekel...
Ti mikor és hova jöttök pontosan? Én a barátommal júli 4-én megyünk Sidariba...