Épp most néztem, az utazólistán, hogy vajon mikor jössz vissza, de nem írtad oda. Remélem, az árakon kívül másról is beszámolsz, engem minden érdekel, merre jártatok, miket láttatok és van-e valami kiemelkedõ nagy élmény, tapasztalat (nem csak Tolóról... ha másról, akkor a megfelelõ topikban).
Üdv: Andi
Szia vojandi!
Még nem vagyok egészen magamnál, de majd apránként... Összességében szuper volt az út, de amikor nem fürödtünk, a napon néha meg lehetett dögleni a hõségtõl; éppen csak hazaértünk a mostani rettenetes meleg elõl. Emiatt át kellett szabni a kirándulásokat; el is maradt néhány dolog, de majd legközelebb... Tolotól azt kaptam, amit vártam, sõt, a szállásunk nagyon szuper volt, sokkal jobb, mint bárhol eddig. Még nem volt tömeg, de egy hét alatt, szinte megtelt Tolo. A víz csodálatos volt! Rengeteget fürödtünk (kényszerbõl is - vízparti szállás, saját nyugágy és napernyõ; ez most nagyon jól jött!). (Megnéztem most az Olymposzi Riviéra szinte összes strandját is; hát, inkább nem mondok semmit; talán még Nei Pori és környéke... Nem tudom, mi történt, tavaly szebb, jobb volt.)
A többit majd késõbb, kivéve, ha van kérdés...
tényleg jónak tûnik a leírás alapján, csak mi szerettük volna 15 -max 20 euróbol kihozni egy napi szállást
gondolom ez nem ilyen hely lesz közvetlen a vízparton, de reméljük tetszeni fog.
tényleg jónak tûnik a leírás alapján, csak mi szerettük volna 15 -max 20 euróbol kihozni egy napi szállást
gondolom ez nem ilyen hely lesz közvetlen a vízparton, de reméljük tetszeni fog.
Igazából nem találtam bõvebb infót róla.
Nem tudom pontosan, hova esik a szálláshelyetek; nincs messze a víztõl, azt olvastam (ha jól emlékszem). Arra készülj fel, hogy Toloban a fõutcáról elég kevés helyen lehet lemenni a tengerpartra, a szállodák elõtt a parti sáv nagyon keskeny, apró kavicsos, agyagos homokos, nem egyszerû olyan helyet találni, ahol nyugodtan letelepedhetsz és megáll a napernyõd is (már ha van). Sok tavernának a parton is vannak asztalai, az is elfoglalja a helyet. Én egész nap szabályos népvándorlást láttam a szálláshelyek és a nagy strand között, vagy a fõutcán, vagy a parton. Úgy tudom, ti 200-300 m-re lesztek a nagy strandtól; az még elviselhetõ. Az a strand nagyon jó, de tele van rendesen; na azért jut hely... Jó nyaralást!
Szia!
Tavaly elfogadták a sima diákot is, Epidauroszban, Napflionban szó nélkül.
Az Akropoliszon vacaoltak egy kicsit, mert a gyermekemnek már az újabb tipusú diákja volt (középsulis) amelyikre nem kell matrica,, ezért egy kicsit kiabáltak, de nem akartam megérteni a fickót, erre ránk legyintettek és beengedtek.
Máshol semmi probléma nem volt.
Szeretném megkérdezni,hogy tudja-e valaki,hogy a Stavros apartman merre esik Toloban,és hogy volt-e már valaki ebben az apartmanban.Olvastam,hogy nem könnyû a fenti utcákból a partra jutni,és hát nem mindegy,hogy a 150 méter légvonalban ennyi-e a parttól)Az ördög a részletekben bújik meg.Sürgõs lenne,mert holnap reggel 9-ig választ kell adnom az ajánlatra.Elõre is köszi Kata
H.apci: koszike az infokat, akkor olyasmi arak vannak mint masutt.
Hamar mindenki megkerdezi milyen es merre talalhato a Tolo apartmanhaz? (igaz tok mindegy mert mar lefoglalt szallasrol van szo es csak ide kaptunk egyeni utazassal)
Popeye77, szia
most lehet, hogy hülyeséget mondok, mert ezt csak gondolom, de mi a Tolo 1-2. Hotelben laktunk és azzal szemközt volt egy apartmanház, ami hozzá tartozott a szállodához, szerintem ez kell legyen az, amit te kérdezel. Ha az, akkor az a fõutcának viszonylag az elején volt, a strandtól talán 50-60 méterre. Kívülrõl jól nézett ki, ha valóban egyrõl beszélünk.
Akit érdekel: Feltettem esetemet a toloi halvendéglõssel egy kis szösszenet formájában, képekkel kiegészítve az „Élménybeszámolók/Élmények, történetek” topicba. Azért oda, mert kissé terjedelmes, s végsõ soron bárhol megeshetett volna Görögországban.