Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 571
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
TIAN
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32968 Üzenet linkje2007-06-25 14:58:28  Válasz a #32755. hsz-ra

Szia Süti!

Köszönöm a válaszod sokat segítettél. Mi egyénileg utazunk autóval, és nem foglaltunk elõre szállást mert ott szeretnénk helyet keresni. Szerinted jó ötlet? Írtad hogy találtatok pár olcsó és jó helyet Paleon. Megosztanád velem? Lehet hogy inkább mi is oda mennénk.
Elõre is köszi

# 572
FINÁNC
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32979 Üzenet linkje2007-06-25 15:38:30  Válasz a #32959. hsz-ra Előzmény #32959

Igazad van, utánna néztem tényleg Períthia. Valóban nyugalmasabb hely lehet, mint a jobban felkapott üdülõhelyek. Sok kollégám volt már Korfu lülönbözõ részén, de aki nyugalomra vágyik az inkább az Észa-Nyugati partszakaszt keresse fel. Egyébként minden vágyam, hogy ismét eljussak Acharaviba. Busszal könnyû eljutni bárhová, akkor hétköznap 3-4-szer indult busz a Korfu városba. Van egy gyönyörû aqvapark is, oda szerveznek fakultatív kirándulást is. Menjetek!!!!! Ne hagyjátok ki!!!! Korfu gyönyörû!!!!!
# 573
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32984 Üzenet linkje2007-06-25 15:57:08  Re:

FINÁNC írta:
Van egy gyönyörû aqvapark is, oda szerveznek fakultatív kirándulást is.

Nem tartozik szorosan a mostani témához, nem is Fináncnak címzem, csak úgy általánosságban írom le: ha van jogsitok, menjetek inkább robogóval vagy autóval.
Bár ha megnyugtatóbb, hogy visznek-hoznak titeket, és nem kell fáradtan hazavezetni délután/este, akkor az utazási irodás buszos dolog sem rossz, csak sokkal drágább.
+ nem biztos, hogy egész nap ottmaradhattok a viziparkban. Az egyik katalógusban egy glifadás pancsizást is hozzácsaptak. Szerintem kár, mert az Aqualand nagyon szuper önálló programnak is, de ez csak az én véleményem. icon_wink.gif icon_redface.gif
Olvastam már olyat is, hogy valaki feleslegesnek tartja vagy megelégedett 3-4 ott eltöltött órával is. Szóval, változó, ki mit gondol.

Minket egy egész napra lekötött.

# 574
Süti
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33056 Üzenet linkje2007-06-25 21:42:57 

Szia Tian!
Én csak ismételni tudom önmagam! Szerintem a legjobb hely Korfun Paleo! Egy csöppet sem bántuk meg, hogy oda mentünk! A legszebb, leglátványosabb és egy picivel sem drágább, mint pl. Glifada vagy Pelakas. icon_wink.gif Tényleg érdeklõdtünk a helyiektõl apartman árakkal kapcsolatban, de mi csak szeptemberben szeretnénk menni, úgyhogy csak ezeket ismerem.Egyébként a fõszezonban nem biztos, hogy találtok kint szállást. Korfu eléggé kedvelt nyaralóhely. Nehéz versenyezni az utazásirodák nyomott áraival, de ha többen mentek egy autóval, akkor sokat tudtok spórolni. Mi úgy számoltuk, hogy ha összeállunk egy másik párral és kocsival megyünk, kint szerzünk szállást, akkor kb. kettõnknek az út összesen, szeptember közepén, végén 70.000 forint. Sajnos sem honlapot, sem e-mail címet nem tudok mondani. Mind a két szállás, amit kint megnéztünk családi kisvállalkozás, de telefonszámot esetleg tudok adni ha érdekel, vagy egy picivel több infót róluk. És ha megadsz egy e-mail címet(akár pü.-ben is), akkor szívesen küldök Neked képeket Korfuról. Hátha így többet tudnék segíteni a döntésben.

# 575
TIAN
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33114 Üzenet linkje2007-06-26 09:31:14  Válasz a #33056. hsz-ra Előzmény #33056

Szia Süti!
Az utazást mi is szeptember elejére tervezzük. Egy autóval, 2 felnõt 2 gyerek. Igazából egyszer már voltunk rebülõvel, akkor Benitsesben volt a szállásunk. Jó volt az csak hát az illetékekkel együtt nagyon sokba került, nem beszélve az utazási iroda által kínált programokról. Kocsival azért sokkal mobilabb az ember.Ti mennyi idõ allatt értetek le? Milyen idõközönként közlekednek a kompok? Az árat illetõleg mindegy hogy melyik komppal megyünk át? Érdekkelne minden a szállással kapcsolatban, (emlitetted hogy találtatok 15e/éj/apartman-ért szállást) és nagyon várom a képeket is.
Az email címem: bora@kefag.hu
Köszi

# 576
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33185 Üzenet linkje2007-06-26 18:58:08  Válasz a #32979. hsz-ra Előzmény #32979

Köszi Finánc, jelenleg még megy a vacillálás, hogy Kos vagy Korfu szigete legyen-e az idei úticél. Mindenesetre Korfu már régóta vonz, így ha nem is idén nyáron, de vmikor biztos sorra kerül.
Az aquaparkot is meglátogatjuk, ha Korfura megyünk, meg az ilyen Perithia-szerû hegyi falvacskák vonzanak még nagyon.

# 577
Süti
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33218 Üzenet linkje2007-06-26 23:08:04 

Szia Tian! Küldtem Neked egy e-mailt, de így utólag átnézve az elküldött üzenetet azt hiszem egy kicsit fáradt voltam. Bocsánat! icon_redface.gif icon_rolleyes.gif
# 578
Ferradri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
72 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33296 Üzenet linkje2007-06-27 15:28:13  utazás Előzmény #33218

Sziasztok!

Tegnap eldöntöttük, befizettük, és most szombaton már repülünk is Korfura. Már nagyon várom. Hirtelen jött ötlet volt, remélem annál szuperebb a nyaralás!!!!
Egy hétre megyünk Moraitikára. Haza érkezésünk után majd megírom a fórumon az aktuális árakat, és ami még esetleg hasznos lehet másoknak is.

Addig is további kellemes nyári napot!

Üdv
Adri

# 579
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33300 Üzenet linkje2007-06-27 15:53:34 

Szia Ferradri!
Hát te aztán jól eltûntél vagy egy évig innen icon_smile.gif Várom a beszámolód! icon_smile.gif Nagyon szép nyaralást kívánok.

# 580
Csilla001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33381 Üzenet linkje2007-06-27 23:00:55 

Sziasztok!Mi is hazaérkeztünk Korfuról,minden szuper volt,csak gyorsan vége szakadt.Körbejártuk a szigetet,voltunk az Achilleon palotában,Benesitesben,a kagylómúzeumban,Vlacherna kolostort sem hagytuk ki. Glyfada...Az Aqvaparkban pedig egy egész napot töltöttünk,másnap Sidari,Paleokastritsa,Angelocastrot is megtekintettük madártávlatból... Reméljük mielõbb vissza birunk térni.
# 581
Lyzuska78
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33402 Üzenet linkje2007-06-28 10:12:13 

Sziasztok!
Sajnos én is hazaérkeztem Sidariból. Nagyon szuper volt. Képeket is rakok fel. Aki mostanában megy készüljön fel, hogy nagyon meleg van és csak a vízben lehet kibírni. (De jó nektek!)

# 582
Kerkyra
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33572 Üzenet linkje2007-06-29 09:19:28 

Süti!
Csilla!
Lyzuska!
Készülnek a beszámolók? icon_smile.gif
Három nap múlva mi is útra kelünk... icon_biggrin.gif

# 583
Süti
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33663 Üzenet linkje2007-06-29 22:24:34 

Egyenlõrre még nem, de ha van valami kérdésed, csak szólj! Hátha tudok rá válaszolni!
Hova mész? Hány napra? Mindenféleképpen nézzetek el Paleora is! Istenem! Hogy irigyellek! De ha minden igaz, akkor szeptemberben újra megyünk! icon_biggrin.gif Nem mintha megengethetnénk magunknak, csak tudod! A fanatizmus! icon_biggrin.gif

# 584
Lyzuska78
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33672 Üzenet linkje2007-06-30 00:29:57 

Kerkyra!
Felraktam a fotókat! A beszámolót én is csak késõbb tudom megirni.

# 585
Kerkyra
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33949 Üzenet linkje2007-07-01 15:38:18 

Süti!
Holnap este indulunk, és 20.-a körül keveredünk haza. icon_smile.gif
A szállás Messonghyn lesz, de úgyis elnézünk mindenfelé. icon_biggrin.gif Paleo a szívem csücske, eddig mindig ott szálltunk meg, csak most kisgyerekkel nem tûnt ideálisnak.

Lyzuska!
Rögtön nézem a képeket! icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 38 39 40 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu