A Zsofka irta pár oldallal elébb,hogy tengeri sünnel nem találkozott.
A part homokos aprókavicsos.Õ még soha nem vitt fürdõcipõt,de ha
szereted a sziklás részeket lehet hogy oda kell.
Mi is az Eva apartmanban leszünk augusztus 21-tõl.Csak annyit tudok róla amit itt a fóromon egy pár oldallal elõrébb irt Zsofka.Õ már többször volt ebben az apartmanban.Egyszerüen berendezett,4-5 fõre a minimális felszerelés.Hûtõ van.A Cross discóval van szemben és a strandtól kb.200m.
Ti mikor lesztek kint?Csak nem akkor amikor mi?
Mivel mentek?Szervezett úttal,vagy autóval?
Aug. 7-14-ig leszünk kint. Majd rendet hagyunk magunk után, jó?
Autóval megyünk 4-en.Remélem leérünk. ( szegény swift-em még nem sejti mi vár rá, ja és a 3 utas sem )
Kááár! Már azt hittem,hogy jön valaki abban az idõben amikor mi.
Remélem azért ha visszajöttök,majd beszámolsz mindenrõl.
Legalább elsõkézbõl tudsz infót adni az ottani viszonyokról.
már 2 éve nem láttam medúzát a strandon... biztos nem szeretik a nyüzsit.
Nekem az Eva apartman a kedvencem!!! ... az emeleten, mert tavaly a földszinten voltunk és volt pár csótány, de hamar kiirtottuk.
wi-firõl nem tudok, de attól még lehet hogy van.
viszont van internet kávézó, 2 is, az egyik a fõúton ahol a pékségek is vannak, meg a dia szupermarket.
nem drága- 1euro, én mindig oda járok, a nevét ne kérdezd mert fogalmam sincs.
Mi megnéztük Stavrost. Csodálatos település nem is gondoltam, hogy ennyire szép helyen van. Nappal is nagy forgalom volt ott.
A tenger szép tiszta volt amikor ott voltunk, és ahelyiek is nagyon kedvesek. Felmentünk az óvárosi részre is, nagyon szép, tetszett.
A zeus irodája mellett van egy taverna ahol meglepetésünkre magyar lány az üzembetartója aki ott van férjnél. Nagyon kedves volt, és sajnálta, hogy mi nem Stavrosba nyaralunk hanem Paralián.