Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 1186
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Hercike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34334 Üzenet linkje2007-07-03 16:19:15  Válasz a #34320. hsz-ra

Antero segíts picit, mert már jó pár oldalt vissza olvastam és nem találok semmit...icon_sad.gif

Melyik lapnál keressem?

# 1187
Hercike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34335 Üzenet linkje2007-07-03 16:23:21 

Valahol, valaki írt 80 eurót Santorinire, ez cakk-pakk a teljes túra?

De gondolom ez olyan, hogy egy kis nyelvtudással magunk is össze tudjuk szervezni az utat.icon_smile.gif

Ha valakit érdekel, akkor esetleg be tudom linkelni a hajótársaság honlapját, meg a santorini.net-en megtalálhatóak az utazási irodák is az árakkal együtt. Szóval sztem ezt egyszerûen meg lehet oldani, odahajózik az ember és elmegy egy ilyen túrára...icon_smile.gif

Csak Heraklionba kell eljutni...

# 1188
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34336 Üzenet linkje2007-07-03 16:42:13 

hercike írta:
Valahol, valaki írt 80 eurót Santorinire, ez cakk-pakk a teljes túra?

De gondolom ez olyan, hogy egy kis nyelvtudással magunk is össze tudjuk szervezni az utat.icon_smile.gif

Ha valakit érdekel, akkor esetleg be tudom linkelni a hajótársaság honlapját, meg a santorini.net-en megtalálhatóak az utazási irodák is az árakkal együtt. Szóval sztem ezt egyszerûen meg lehet oldani, odahajózik az ember és elmegy egy ilyen túrára...icon_smile.gif

Csak Heraklionba kell eljutni...

Valahol, valaki = én voltam

Perszehogyösszetudodszervezni !

csak ! Te nem kapsz olyan kedvezményt , mint az ottani utazási irodák -
-az ár tartalmazza ; transzfer , hajó , szervezett kirándulást Thirán ....

icon_wink.gif

# 1189
Hercike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34346 Üzenet linkje2007-07-03 17:49:51 

No, szóval a helyi busz menetrend kellene nekem...icon_smile.gif

Valaki, aki mostanában járt errefelé és nem autót vagy motort bérelt tudna segítni?icon_smile.gif

Köszönöm a segítséget elõre is!

Hercike

# 1190
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34368 Üzenet linkje2007-07-03 20:12:11 

Szia Valcsi!
Nagyon jók lettek a képeid,a szállás a legjobb helyen,(de ezt már utazásotok elõtt is megállapítottam)és valóban milyen nyugodt volt a tenger,pedig tapasztalataim alapján a déli parton nagyobbak a hullámok...
Szeretném a benyomásaidat hallani,olvasni milyen hatással volt rád/rátok a sziget icon_rolleyes.gif icon_smile.gif

# 1191
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34431 Üzenet linkje2007-07-04 10:23:13  Válasz a #34368. hsz-ra Előzmény #34368

Szia Monó!

Köszi. Lesznek még képek bõven, de azok már nem a faluban készültek. Még 2 albumot szeretnék feltenni, csak kevés az idõm sajna (munkahelyen vagyok). Írok majd beszámolót is, de elõbb a fotókat szeretném feltenni.

Összességében Gyönyörû volt Kréta (amit láttam belõle). Makri Gialos elbûvölõ kis falu. Pont akkora amekkora nekünk kell. Van élet, de nem zsúfolt. Lassan mélyülõ homokos parttal rendelkezõ tenger. Napágyak, napernyõk ingyenesek. A szállásunktól 20 és 40 méterre egy-egy szupermarket, 30 méterre pékség (isteni pékáruval). Tavernák, kávézók lépésnyire, igazán kedves emberek. Szóval szuper hely.

# 1192
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34433 Üzenet linkje2007-07-04 10:52:41  Válasz a #34323. hsz-ra Előzmény #34323

Szia Ferrari!

Csodálatos volt. Meglepõen sok virágot láttam, ami nálam hozzá tartozik Görögországhoz. Klassz tenger õblök, kanyargós hegyi utak, kedves emberek, szóval nem csalódtam Krétában.

# 1193
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34435 Üzenet linkje2007-07-04 11:13:06 

Szia Valcsika!

Örülök, hogy tetszett Kréta.
Láttam tegnap a fotóalbumodat, várom a beszámolódat is.
Én is odamegyek aug 26-tól szept. 06-ig. Tavaly K Krétán voltam, az idén Ny Krétára megyek és elõször az Aelussos Irodával. Remélem minden korrekt lesz.

# 1194
Anitakovacs
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34442 Üzenet linkje2007-07-04 12:01:42 

Ferrari!
Mi is tavaly Kelet Krétán voltunk, Gouves-ben. Akkor szerettem bele ebbe a szigetbe és úgy összességében a görög kultúrába. Idén viszont, Nyugat Krétán, rájöttem, hogy még nem ismerem ténylegesen. Sokkal nagyobb élmények értek ezen az oldalon. Nekünk sokkal jobban tetszett ez a rész. Platanias-on volt a szállásunk. Ez a kis üdülõfalu nagyon kis hangulatos hely. Ha tavaly tetszett Kréta, most aztán nagyon fog. Legalábbis Bennünket így érintett. icon_smile.gif
Az utolsó nap már azt tervezgettük, hogy jövõre ugyanoda megyünk, s ez azóta sem változott. icon_smile.gif

# 1195
Hercike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34547 Üzenet linkje2007-07-04 19:02:06  Válasz a #34442. hsz-ra Előzmény #34442

Szia anitakovács!icon_smile.gif

Hú, de furi ez így...icon_biggrin.gif

No, azt szeretném megkérdezni, hogy milyen árak voltak Plataniason?

Egy vacsi, egy kiló kenyér, egy dinnye?icon_smile.gif

Dinnye...kétszer voltam Paralián, ott degeszre ettük magunkat dinnyével...icon_razz.gif
Ja és ott szinte azonosak voltak az itthoniakkal, maximum kicsit drágább.

Gondolom a szárazföldhöz képest drágább itt is, mert sziget, de én már 4 éve nem jártam erre felé, szóval le vagyok maradva...icon_smile.gif

Köszi a választ!

Hercike

# 1196
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34565 Üzenet linkje2007-07-04 20:00:18  Válasz a #34431. hsz-ra Előzmény #34431

Szia Valcsi!
A mai album is szuper volt,mivel elég részletesen bejártátok a fõvárost,azt se felejtsd ki a beszámolódból,hogy Iraklionról mi a véleményetek,kíváncsi vagyok...... icon_wink.gif
Bár amikor még én arra jártam, nem voltak az utcák lerakva ilyen kövekkel.

# 1197
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34567 Üzenet linkje2007-07-04 20:05:12 

Szia Anita!

Mi már tavaly ellátogattunk Nyugat Krétára és akkor megállapítottuk, hogy oda kellett volna.
Jövõre már nem szeretnék Krétára menni.
Nekem a kisebb szigetek jobban bejönnek.

# 1198
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34568 Üzenet linkje2007-07-04 20:06:42 

Bocsi !
Oda kellett volna menni.

# 1199
Bohóc
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34602 Üzenet linkje2007-07-04 21:24:40 

kedves Ferrari nem a sziget nagysága vagy netán a kicsisége határozza meg a szigetekk látogatottságát hanem a turisztikailag kiemelt történelmi nevezeteségei és de nem utolso sorban a külömbözõ szórakozási lehetõségek!
# 1200
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34639 Üzenet linkje2007-07-05 09:51:11  Válasz a #34435. hsz-ra Előzmény #34435

Szia Ferrari!

Remélem nem lesz gondotok az Aeolusszal. Én idén harmadszor voltam Velük, és most elõször gondok voltak a szobafoglalással. Igaz nem nekünk, hanem az egyik baráti házaspárnak akivel utaztunk. Nem készítettek szobabeosztást és egy idõs házaspár elfoglalta az Õ 4 ágyas apartmanjukat és nem voltak hajlandóak kiköltözni az idegenvezetõ felszólítása ellenére sem. Majd megírom részletesebben a beszámolómban, de sajnos most nincs idõm rá. Elõször a képeket szeretném feltölteni a sok munkám mellett, majd csak utána írok beszámolót.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 79 80 81 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu