Valahol, valaki írt 80 eurót Santorinire, ez cakk-pakk a teljes túra?
De gondolom ez olyan, hogy egy kis nyelvtudással magunk is össze tudjuk szervezni az utat.
Ha valakit érdekel, akkor esetleg be tudom linkelni a hajótársaság honlapját, meg a santorini.net-en megtalálhatóak az utazási irodák is az árakkal együtt. Szóval sztem ezt egyszerûen meg lehet oldani, odahajózik az ember és elmegy egy ilyen túrára...
Valahol, valaki írt 80 eurót Santorinire, ez cakk-pakk a teljes túra?
De gondolom ez olyan, hogy egy kis nyelvtudással magunk is össze tudjuk szervezni az utat.
Ha valakit érdekel, akkor esetleg be tudom linkelni a hajótársaság honlapját, meg a santorini.net-en megtalálhatóak az utazási irodák is az árakkal együtt. Szóval sztem ezt egyszerûen meg lehet oldani, odahajózik az ember és elmegy egy ilyen túrára...
Csak Heraklionba kell eljutni...
Valahol, valaki = én voltam
Perszehogyösszetudodszervezni !
csak ! Te nem kapsz olyan kedvezményt , mint az ottani utazási irodák -
-az ár tartalmazza ; transzfer , hajó , szervezett kirándulást Thirán ....
Szia Valcsi!
Nagyon jók lettek a képeid,a szállás a legjobb helyen,(de ezt már utazásotok elõtt is megállapítottam)és valóban milyen nyugodt volt a tenger,pedig tapasztalataim alapján a déli parton nagyobbak a hullámok...
Szeretném a benyomásaidat hallani,olvasni milyen hatással volt rád/rátok a sziget
Köszi. Lesznek még képek bõven, de azok már nem a faluban készültek. Még 2 albumot szeretnék feltenni, csak kevés az idõm sajna (munkahelyen vagyok). Írok majd beszámolót is, de elõbb a fotókat szeretném feltenni.
Összességében Gyönyörû volt Kréta (amit láttam belõle). Makri Gialos elbûvölõ kis falu. Pont akkora amekkora nekünk kell. Van élet, de nem zsúfolt. Lassan mélyülõ homokos parttal rendelkezõ tenger. Napágyak, napernyõk ingyenesek. A szállásunktól 20 és 40 méterre egy-egy szupermarket, 30 méterre pékség (isteni pékáruval). Tavernák, kávézók lépésnyire, igazán kedves emberek. Szóval szuper hely.
Csodálatos volt. Meglepõen sok virágot láttam, ami nálam hozzá tartozik Görögországhoz. Klassz tenger õblök, kanyargós hegyi utak, kedves emberek, szóval nem csalódtam Krétában.
Örülök, hogy tetszett Kréta.
Láttam tegnap a fotóalbumodat, várom a beszámolódat is.
Én is odamegyek aug 26-tól szept. 06-ig. Tavaly K Krétán voltam, az idén Ny Krétára megyek és elõször az Aelussos Irodával. Remélem minden korrekt lesz.
Ferrari!
Mi is tavaly Kelet Krétán voltunk, Gouves-ben. Akkor szerettem bele ebbe a szigetbe és úgy összességében a görög kultúrába. Idén viszont, Nyugat Krétán, rájöttem, hogy még nem ismerem ténylegesen. Sokkal nagyobb élmények értek ezen az oldalon. Nekünk sokkal jobban tetszett ez a rész. Platanias-on volt a szállásunk. Ez a kis üdülõfalu nagyon kis hangulatos hely. Ha tavaly tetszett Kréta, most aztán nagyon fog. Legalábbis Bennünket így érintett.
Az utolsó nap már azt tervezgettük, hogy jövõre ugyanoda megyünk, s ez azóta sem változott.
Szia Valcsi!
A mai album is szuper volt,mivel elég részletesen bejártátok a fõvárost,azt se felejtsd ki a beszámolódból,hogy Iraklionról mi a véleményetek,kíváncsi vagyok......
Bár amikor még én arra jártam, nem voltak az utcák lerakva ilyen kövekkel.
Mi már tavaly ellátogattunk Nyugat Krétára és akkor megállapítottuk, hogy oda kellett volna.
Jövõre már nem szeretnék Krétára menni.
Nekem a kisebb szigetek jobban bejönnek.
kedves Ferrari nem a sziget nagysága vagy netán a kicsisége határozza meg a szigetekk látogatottságát hanem a turisztikailag kiemelt történelmi nevezeteségei és de nem utolso sorban a külömbözõ szórakozási lehetõségek!
Remélem nem lesz gondotok az Aeolusszal. Én idén harmadszor voltam Velük, és most elõször gondok voltak a szobafoglalással. Igaz nem nekünk, hanem az egyik baráti házaspárnak akivel utaztunk. Nem készítettek szobabeosztást és egy idõs házaspár elfoglalta az Õ 4 ágyas apartmanjukat és nem voltak hajlandóak kiköltözni az idegenvezetõ felszólítása ellenére sem. Majd megírom részletesebben a beszámolómban, de sajnos most nincs idõm rá. Elõször a képeket szeretném feltölteni a sok munkám mellett, majd csak utána írok beszámolót.