Egyetértek Joxal és Rebekával, sztem ez a konfliktus jobban fel lett fújva kelleténél, ragaszkodjunk inkább a topic eredeti témájához ami sokkal érdekesebb mint hogy ki sértõdik meg.
Én nagyon örülök neki hogy Barbie válaszol a kérdéseinkre és hogy ilyen érdekességeket is ír, sok magyar él Görögországban de nem írnak be semmi infot a forumokba, Barbie tényleg segítõkész,lehet nem úgy kellett volna reagálnia, de tényleg túl kéne lépni ezen...
Barbi!
Én lennék az az Andra nevû valaki. Már bocsánat, de had döntsem már el én, hogy hogy szeretnék nyaralni és ne te mondd meg. Azért 2 hétig nem lehet alvás nélkül egyfolytában lenni. Hidd el, hogy nem a csirkékkel feküdtem, de nekem olyan a munkám, hogy szeretek nyugodtan nyaralni és ezt Vrasnán nem tudtam megtenni. Lehet, hgoy a szállás volt rossz helyen, de hiába panaszkodnék az utazási irodának, hova tett volna akkor?
És miután hazugnak neveztél, azzal kapcsolatban, hogy miket írtam össze Vrasnáról, ezt had kérjem már ki magamnak, ha lehet. Semmi valótlant nem állítottam.
Ha figyelmesebben elolvastad volna, amit írtam, akkor azt is olvashattad volna, hogy Vrasnát amúgy egy nagyon tiszta, szép kis helynek tartottam. A motorosok elviselhetetlen zaját sem én találtam ki, ha hiszed, ha nem.
És legközelebb légy szives egy kicsit finomabb stílusban fogalmazni, mert ahogy ezt így leírtad, nagyon bántó volt.
Csutek, köszönöm, hogy szóltál mellettem.
Azt hiszem a Barbinak tiszteletben kellene tartania, hogy nem vagyunk egyformák és ki így, ki úgy szeret nyaralni. Én sem mondom meg neki, hgoy õ hogy nyaraljon.
Szia athénicsillag! Bocsi, hogy csak most válaszolok, de nem voltam itthon, most láttam, hogy írtál!
Örülök, hogy végre valaki nyaralt már abban a kis faluban! Én picit elõbb nyaraltam ott nálad, én még 1989-ben! Sajnos azóta senkit nem találtam, aki lett volna ott, ráadásul utat sem láttam oda szervezni, csak külföldi oldalakon.
Abban a faluban nem voltunk, amirõl írtál. Még Plagia elõtt Athénban voltunk 4 napot, utána pedig csak Kalitheán voltunk egy kiránduláson, és Szalonikiben egy görög zenés esten, ahová helybéliek hívtak meg minket. Gyönyörûszép nyaralás volt. Sajnos fotóm kevés van róla, azért nem is raktam fel ide, meg egyébként is régen volt már.
Neked vannak róla fotóid, emlékeid? Írj róla, ha nem gond, nagyon érdekel! Köszi, hogy írtál!
#349102007-07-06 11:02:49 Görögországban élni és dolgozni
Sziasztok!
Ahogy észrevettem ez a téma több mindenkit "megindított"!
Szerintem érdemes egy külön helyen beszélgetni róla, esetleg baráti vitákat folytatni, tervezgetni, álmodozni, érvelni ellene/mellette...
A legjobb az lenne, ha kint élõ és dolgozó (NEM CSAK "SZEONMUNKÁS") barátunk megosztaná véleményét, tapasztalatait, bánatát, örömét és persze tanácsait
Sziasztok!
vasárnap indulok Görögbe dolgozni,és szükségem lenne pár információra,tanácsra,hogy mire vigyázzak,mire számítsak,stb.
elõre is köszönöm: Szandi
GEIA SOU MINDENKINEK!
--------------------------------
Hát itt vagyok újra,akit esetleg érdekel,az írhat nekem.Látom mióta nem voltam sok minden történt errefele...
Ta Leme! Barbie