Ha tudsz írj már nekünk valmi "sokat"Zantéról.Jópáran még oda megyünk az elkövetkezendõkben,Szöszy meg már egy pár napon belül és tranzitba azaz transzba lehet.El is hiszem...
1 A tenger meseszép
2 A sziklák, barlangok valószínûtlenül gyönyörüek
3 Navaggio lélegzetelállító (a fotók csak gyermekded krétarajzok...)
4 Hajózzatok, kocsizzatok
5 A görögök aranyosak, az angolok jól érzik magukat nagyon (de csak Laganas központjában és éjszaka- hál' Isten)
6 Sokadik tengerezésünk legszebbike - nem akartunk haza jönni...
+1 Menjetek, lazítsatok és sok csudát láthattok...
Egy összetett kérdést csak:milyen kocsit ,hány napra,mennyiért és hol béreltetek és milyen biztosítással,ja és önrész fizetési kötelezettség volt-e a szerzõdésben.Ha válaszolsz nagyon köszönöm!
Agios Sostis-ban, SmartRentals-nál, 1 napra, vadi új Hyundai Atost, reggel az apartmanhoz hozták- másnap reggel érte jöttek, fél tankkal kapod úgy kell visszaadni is, CDW-vel 52€ NO RISK-kel 60€
Agios Sostis-ban, SmartRentals-nál, 1 napra, vadi új Hyundai Atost, reggel az apartmanhoz hozták- másnap reggel érte jöttek, fél tankkal kapod úgy kell visszaadni is, CDW-vel 52€ NO RISK-kel 60€
Kössz szépen,hogy ilyen gyorsan válaszoltál
Kb ilyen gyorsan esett le az állam is az ár elolvasása után
Önrész nélkül egy napra durván 15000 jó magyar Ft és még nem tettem bele egy dl naftát sem. Ez a kopszak is hajmeresztõ...
Hát sok szigeten béreltem már kocsit,de ez csúcs!
Megoldjuk!
Nekem mostanság szinte semmire nincs idõm, nemhogy a nyaralással foglalkozni, amit nagyon sajnálok... Mert ugye utitervezni kéne, amit ráadásul nagyon szeretek!
Zakira is nagyon kellene már készülni, és még Balcsival sem foglakoztam, legalább 1 lista erejéig, pedig oda 2 hét múlva indulunk...
Na nem baj: majd ráérõ szabd éjszakáimon! Mert hát ugye dolgozni meg kell, hogy legyen pénz utazásra.