Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 781
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37410 Üzenet linkje2007-07-20 18:33:54  Válasz a #37359. hsz-ra

Szia somijudit! Mi is jól bírtuk a buszt pedig én csk dedalonnal tudok buszozni a szerpentinnél sem volt semmi bajom. Ha busszal megyünk mindíg felkészülök 24órára és nem kinlódok jól elvagyok fõleg oda fele még úgyis nagy az izgalom. Haza meg rövidebbnek tûnik mert már ismeri az ember az utat. De meglátjátok megéri ennyit utazni. Sok látnivaló van. De felkell készülni , hogy mindíg felfelé kell menni. Annyit mentünk én fogytam 4 kg igaz akkor éppen hõség riadó volt 45 fokok voltak. A várba is menjetek fel nagyon klassz.
# 782
Lalee74
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37447 Üzenet linkje2007-07-20 23:03:23  :)

Sziasztok utastársak!

Örömmel olvastam,hogy lehet fogyni van rajtam+25kg.Igaz állitolag 100felettt már elöny nem hátrány:jó megjelenést kölcsönöz,sima bört és vidám közérzet!Lehet az én figyelmemet kerülte el de nem igazán írtatok a Tavernákrol és a hipermarketekröl csak felületesen.
Nem arra gondolok,hogy Jókai stilusban teljes részleteségel írjatok,de azért
konkrétabbak lehetnétek!Tudom mindenkinek más az izlése,mégis kiváncsi vagyok a jó és rossz tapasztalatokra na meg az árakra ha emlékeztek.

# 783
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37461 Üzenet linkje2007-07-21 06:33:30  Re:

Szia ericsike!

A Lichnos strandra gondoltál, ugye? icon_lol.gif Nekem az Aeolusnál azt mondták, hogy Pargan nincsenek távolságok, ehhez képest ti km-erekrõl beszéltek... icon_eek.gif
Lehet, hogy az elsõ olyan nyaralás lesz, mikor nem meghízva, hanem lefogyva fogok hazaérni? icon_lol.gif
Az olajfaligetet mindenképp megnézzük, a vizitaxit is mindenképpen kipróbáljuk.
Amúgy a boltokban milyen árak vannak? Tudom, hogy a tej és a kenyér drága, de pl. milyen árban van az ásványvíz, kóla, péksütemények, esetleg fagyik?

# 784
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37467 Üzenet linkje2007-07-21 07:04:45 

Sziasztok
Ásványvíz:0,70/6db
Kóla:Passz az éttermekben az üdítõk 1,50
Fanyi:Mi mindig a központban található csavaros fanyit nyaltuk ami ott van a kikötõnél a kis adag/ami nem is kicsi/ 1,20
Péksütemény:a kifli és a szemle is aranyáron van.Találtunk valami édes buktaszerû valamit az fincsi volt és nem is volt annyira drága.

Éttermek:Amint már említettem mi a Zorbast favorizáltuk.A városi strand után a sarkon található.Itt meg sok helyen nincs is az étlapon a gyros pitában, de lehet kapni ha kérsz.A suvlakijuk fini és jó nagy adag.Yldyké-ék a másik fórumról szerintem végigették az étlapot. icon_biggrin.gif
6 Eur volt a csirkés és 6,90 a disznó suvlaki.
Képeslapok:0,25-0,40Eur
Ouzo:3,90 a 0,70l Metaxa:10,90

# 785
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37571 Üzenet linkje2007-07-22 13:27:37  Válasz a #37467. hsz-ra Előzmény #37467

Sziasztok! Ha jól emlékszem Urbia ma érkezett haza! Remélem nemsokára jelentkezik, és meglep minket sok új infóval, érdekességekkel!? icon_biggrin.gif
Én már nagyon várom.

# 786
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37620 Üzenet linkje2007-07-22 19:46:14 

Vio!

Köszi szépen az infót az árakról. A Zorbast ki fogjuk próbálni.
Szerintem a görög fagyi nagyon finom és amíg itthon meg se kottyan 3 gombóc fagyi, ott úgy kellett letuszkolnom a végét, annyira laktatós. icon_lol.gif
Esetleg valami jó kis pékséget találtatok?
És itt árulnak olyan óriás palacsintát? Tavaly Asprovaltan is ettünk. Arra gondolok, amit az utcán szoktak sütni.

# 787
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37621 Üzenet linkje2007-07-22 19:48:57  Válasz a #37620. hsz-ra Előzmény #37620

Szia
Én is kerestem az óriáspalacsintát, de nem találtam.Rengeteg sült kukoricaárus van.Azt viszont nem kóstoltam meg amit utólag már nagyon bánok. icon_sad.gif
Pékség rengeteg van, lehet válogatni. icon_lol.gif

# 788
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37623 Üzenet linkje2007-07-22 20:01:49  Re:

Vio!
Sajnálom, hogy ott nincs palacsinta, mert nagyon imádjuk. De csak kibírjuk majd nélküle valahogy. icon_lol.gif
A sült kukoricát mi is csak tavaly kóstoltuk meg elõször, aztán nem volt olyan este, hogy ne ettünk volna. Nagyon finom!!!!!
A pék árujuk is nagyon finom, az majd pótolja a palacsinta hiányunkat. icon_lol.gif

# 789
Urbia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37729 Üzenet linkje2007-07-23 13:11:01  Válasz a #37571. hsz-ra Előzmény #37571

Sziasztok! Szia Anikó!
Itthon vagyunk, és láttunk, és visszamennénk. Nagyon jó élményekkel teli utazás volt. Voltam már Stavrosban, Sartiban, 2 hetet töltöttünk Thassoson, de bátran kijelenthetem, hogy ez volt a legjobb nyaralás a 4 közül. Bár az utolsó 4 nap rettenetes meleg volt, így kimaradt Dodoni-i kirándulás és Ionnia, de hát legközelebbre is kell hagyni valamit. Az út háztól-házig 1404 km volt. ( Százhalombattától-Pargaig ). Mi összesen 4200 km mentünk. Megnéztük Lefkadat (2x, mert nem tudtam betelni a látvánnyal), Acherón ami csodás volt. Igumenitsa-t, Sivota, Ammoudia, Perdika, Preveza, szóval sokat láttunk, de nem mindent. Pedig mi voltunk a Görögországban legtöbbet eltévedni tudó család!! Kifelé úgy elkeveredtünk, az egész Thesszalonikinél kezdõdött, amikor megpróbáltunk, az utazási iroda leírása szerint menni, hát azt küldeném arra aki írta. Nem is kellett bemenni, simán kikerüli a várost az autópálya. Utána Mevzoni elõtt elnéztünk egy y kanyart, és röpke 3 órás autókázásba kezdtünk az Albán hegyek felé. Oda az út kb 25 óra volt, ugyanaz vissza jó úton 18. Macedon határnál fel kell kötni a fehérnemût, mert mindent számítógépre visznek, ott 1óra20 perc volt a várakozási idõ, ez még éjszaka elment, de akik ebben a 45 fokban várják végig, hát. Nem is tudom mirõl írjak, inkább kérdezzetek.
Üdv Anikó

# 790
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37737 Üzenet linkje2007-07-23 13:20:55 

Szia
Üdv újra itthon!Képek lesznek? icon_lol.gif

# 791
Urbia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37740 Üzenet linkje2007-07-23 13:37:57  Válasz a #37737. hsz-ra Előzmény #37737

Szia Vio!
Persze, persze, csak még addig jutottam el, hogy a 721 képet leredukáltam 588-ra, és most még ebbõl is ki kell választanom azt a párat, amit felteszek ide, és amit "elõhívattatok". Ígérem összekapom magam.

# 792
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37744 Üzenet linkje2007-07-23 13:47:25 

Nem sürgetni akartalak, ráérsz!Mi is csináltunk több mint 600db képet. icon_lol.gif Voltatok valamelyik fakultatívon?Nektek mi a véleményetek Andreáról?Szerintem kedves csak kicsit sincs képben.
# 793
Urbia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37757 Üzenet linkje2007-07-23 14:46:49  Válasz a #37744. hsz-ra Előzmény #37744

Hát az, hogy kedves szerintem nagyon kevés, bármirõl kérdeztük, hát nem tudom, én csak hallottam. Szerintem ha valakit kiküldenek, hogy képviseljen minket, úgyanúgy visszafelé a görögöket, a kultúrát, látnivalókat stb, az hogy hallotta, szerintem gáz. Nem volt Albániában, nem tudja pontosan hol folyik a folyó, mi az amit ajánl, esetünkben 2 kisgyerekes szülõnek. A szállásra úgy kellett mennünk, hogy õ nem ér rá, mert 7-kor indul haza egy csoport, a tulaj persze egy szót nem tudott sem angolul, sem németül. Amikor szóltunk, hogy rossz a hûtõ annyit mondott V.Andrea, hogy már mások is jelezték - köszi. Amúgy nem volt vele baj. Fakultatívon nem voltunk, de megnéztük az ajánlott helyek nagy részét, saját szervezésben, így persze anyagilag jobban megúsztuk. Paxos-i hajótúrára elakartunk menni, de végül azon a napon amikor a magyar csoport ment már nem volt hely. Amúgy is gondolkoztam, hogy érdemes-e, mert a kisebbik fiam 6 éves, és annyira nem tud úszni, hogy élvezhesse.
# 794
Somijudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37763 Üzenet linkje2007-07-23 15:12:23 

Szia urbia!
Én is köszönöm az infót! Ez csak megerõsít, hogy magunk próbáljunk programot szervezni. Sajnos ez a tapasztalatom a többi képviselõvel kapcsolatban is. Kevés rátermettel találkoztam, általában csak addig foglalkoznak veled, míg be nem fizetsz fakultativra. Ha problémád van elháritják! Mi legalább is így jártunk, "bosszúból" kezdtük el mi szervezni a programjainkat, és nem is sikerültek rosszul. Jó hogy irtál, légy szives még irj olyan dolgokról, amit jó ha tudunk, így felkészültebbek leszünk, s olyan jó olvasni! MÉG NAP!

# 795
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37765 Üzenet linkje2007-07-23 15:23:13  Re:

Szia urbia!

Üdv itthon! icon_lol.gif
Örülök, hogy ennyire tetszett neked Parga!!!
Az úttól én is tartok egy kicsit, fõleg, mert hogy szlovák busszal megyünk, de remélem nem lesz baj.
Látom sok szép helyen jártatok. Azt nem tudod véletlenül, hogy Korfura megy közvetlen Pargaról valami hajó vagy komp?
Nagyon várjuk a képeidet!!! Jó sokat fotóztatok, de gondolom volt is mi.
Viot már nagyon kifaggattuk, de ha eszünkbe jut valami, biztos lehetsz benne, hogy kérdezünk. icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 52 53 54 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu