Az én igényeim teljesen megegyeznek a tiéddel.
Nekem sem a puccos helyek számítanak. Sokkal jobban szeretem az egyszerû, de hangulatos kis tavernákat!!
Százszor szívesebben ülök be olyan helyekre, ahol igazi görög hangulat van.
És a másik fontos, hogy az étel is finom legyen.
Akkor jól értettem ez a Stefanos ilyesmi lehet?
Ebéd nélkül 7500 ft/fõ,gyerekeknek félár ha jól emlékszem.
Végülis az ebéd ha befizeted 1250 Ft, az nem olyan sok. Ital nem volt benne.
Souvlaki volt (nem csirke), 3 nyárs, krumplival. Volt Tzaziki és görög saláta, amit úgy hoztak ki h egy tányér két fõnek.
Szerintem jól lehetett lakni és a program miatt máshova úgyse tudna az ember elmenni. Mert a szabadprogramban mindenki a folyón sétált felfelé, ha már odáig elment.
Szia Urbia! Nagyon-nagyon örülök neked, és neked is Betti!! Ne haragudj, hogy tegnap már nem kerestelek, pedig épp tegnap már voltál, mert délután viszont én nem tudtam már ideülni!!
De jobb késõn, mint soha!
Én nem is tudom mit kérdezzek, mert sok mindent már leírtál, át is olvastam. Ami még nagyon érdekelne az a Siren Villa, a szállás!! Írtad, hogy rossz volt a hûtõ, késõbb megjavították, vagy mi lett vele? Az nagyon rossz lenne ebben a hõségben, ha még mindig rossz lenne. Magamat ismerve lehet, hogy épp azt az apartmant fogjuk kapni!
Engem is érdekel a korfui út, hogy lehet-e Pargáról indulni? Bár már írtad, hogy láttál Korfu-Parga feliratú hajót! Ez jó, mert az autót nem akarjuk vinni, bár ez még változhat.
A kirándulások tényleg gyönyörûek lehettek, ezeket mi is szeretnénk végigjárni, remélem sikerül. Várom nagyon a fotóidat, hogy milyen volt a nyaralásotok! És nagyon örülök, hogy tetszett neked, és ennyire lelkes vagy!! Így már nem félek annyira az ismeretlentõl!
Kicsit elkeserített, hogy a tulajdonos nem beszél csak görögül, dehát majd mutogatunk. A medence és a bár milyen volt a szállásnál? Arról tudsz esetleg valamit írni?
Betti! Én is tervezem, hogy átsétálunk majd a Lichnos strandra, és örülök, hogy az annyira szép, ahogy írod!
Én is úgy láttam a fotókon, hogy tényleg gyönyörû lehet!
Egyenlõre más nem jut eszembe. Urbia, várom válaszodat, képeket is készítettél a szállásról? Azokat is felteszed majd?
Ne haragudj, de ez tényleg nagyon érdekel!! Az útról is érdekel minden, fõleg a hegyeken való átkelés. Attól félek a legjobban!!
Köszi elõre is!!
Betti! A térképen a Siren Villa is szerepel, vagy csak a buszos szállások? Ha igen, át tudnád nekem is küldeni?
Nagyon megköszönném, persze, ha nincs rajta, akkor fölösleges!
Köszi elõre is!
Szia Anikó!
Szerintem 1 térképen sem szerepel a Siren, de nem nehéz megtalálni, a Pargaba vezetõ útról kell lekanyarodni jobbra, ki van táblázva, és az utazási iroda logoja is szerepel rajta.
Amit ajánlok elõször is 1-2-3 számú apartmanok a magyaroké, mi értünk oda elõbb hál'istennek. Szóval telefonon értekeztem Andreával, aki mondta, hogy adjam át a telót a tulajnak, õk megbeszélték, hogy miénk a 3-s. Erre a tulaj mutatja nekünk büszkén a 2-t. Bemegyünk, én elkezdem húzni a szám és mondom a páromnak, hogy bármennyire sem tud angolul de azért 3 csak motyog valamit, õ meg szegény azt hitte a szállás miatt húzom a szám. Akkor mondja menjünk után, mondom jó erre megmutatja az 1.sz. apartmant, nem baj gondoltam, csak már letudjak fürödni. Bemegyünk kérdezi super, mondom jó csak hagyon már. Kezdünk kipakolni erre jön, hogy véletlenül összekeveredett és a 3. a miénk, de már elkezdtünk kipakolni maradjunk. Erre másnap összetalálkozunk a 3.sz.apartman lakóival, akik éktelenül szidják, az egész egy apró lyuk, és tele van este békávál, és sötét és büdös, úh mondom akkor nekünk egy szavunk nem lehet. Szóval próbáld meg az utazási irodát felhívni, és ragaszkodj az 1 max. a 2.-s apartmanhoz, és ne fogadd el a 3-t.
Törölközõt kaptunk személyre lebontva, minden másnap cserélik, eü papírt is adnak, mi vittünk vágódeszkát, kést, ja és konyharuhát bõven, mert nincs edénycsepegtetõ, hangyát nem kell, mert az van bõven. Ja és a szúnyogírtónak vannak a Vape lapkás típusú riasztói, ahhoz nekik van 3 db így már elég hatásos az írtás. A fotókat próbáltam feltölteni, de valami gondom van vele, ismét próbálkozom.
Azt hiszem szegény Anikót most nem nagyon nyugtattad meg.
Pedig kép alapján gyönyörûnek néz ki a Sirén. Nem is gondoltam volna, hogy ilyenek belül a szobák.
Ezek után most már nagyon kíváncsi leszek a miénkre. Meg is õrülök, ha mi is tele leszünk békákkal, én nagyon írtózom tõlük...
Mivel mi is erdõ közepén leszünk, szerintem mi is számíthatunk mindenféle élõlényre...
Még azt szeretném megkérdezni, hogy olyan boltot láttatok, ahol görög cd-ket lehet kapni?
Jaj dehogyis nem akartam elvenni a kedvét Anikónak, csak azt ajánlottam, ha lehet még az elején kérje a szobabeosztást. Most még változtatnak rajta, ha kéri. Azért leírom a pozitív dolgokat is, mert persze az is volt, csak mellékelni akartam képeket, szóval ha azt a szállást kéri elég tágas rendesen elférnek a hálóban, étkezõ, egy kanapé és egy pótágy van a a nappaliban. A teraszon lehet reggel kávézni, és közben nézni, hogy vonulnak le az olajfa ligetbõl a birkák. A medence nagyon király, 10 nap alatt 2x voltunk, úgy hogy más is volt, mindig más idõben mentünk fel, és így nem úsztunk egymás hátára. Mi reggel kirándulás elõtt csobbantunk 1-t, vagy ha hazaértünk egy kis esti levezetõ nagyon jó volt, és nagyon tiszta. A tulaj sincs a nyakadon, hogy mit csinálsz. Szemetet minden reggel kiviszik, és minden 3.nap feltakarítanak ágynemût cserélnek. Sajnos abban nem tudok segíteni, hogy mennyibe kerül a cd viszont legalább 3 helyen árulnak.
Urbia! Hát úgy van, ahogy Andra írta, hogy egyáltalán nem nyugtattál meg, sajnos!!!
Mindenképpen próbálok beszélni az irodával, de az a baj,hogy a múltkor is próbáltam a szállásról faggatózni és csak annyit mondtak, hogy nagy, tágas apartman, majd próbál róla fotót küldeni, de aztán nem talált!!
Ha most megint felhívom, lehet elküld a fenébe, hogy hol van még augusztus 30-a!!
De azért a jövõ héten megpróbálom, az már végül is augusztus, és megpróbálom kötni az ebet a karóhoz!
Ezek az apartmanok földszintiek? Mert azt írja katalógus, hogy van egy emeleti apartmanja is az Aeolusnak!!
Mindenképp rákérdezek. Olvastam, hogy Ti két gyerekkel voltatok. Ti is a 4 személyes apartmant foglaltátok? Mert én direkt azt kértem. Vagy ezek mind 4 személyesek, mégis kicsik?
Ne haragudj, hogy ennyit faggatlak, de sajnos Korfun már volt egyszer egy nagyon rossz szállásunk, meleg is volt, meg hangyás is (azok szerencsére eltûntek) de a nagy meleg az maradt, légkondi nem volt, szóval szörnyû volt!!!
Bár sokat kirándulunk, de azért ha hazaérünk fáradtan, nem az élõsködõket akarom hajkurászni egész éjjel! A békáktól meg egyenesen frászt kapok!!! Akkor inkább a kocsiban alszom!!
Urbia! Szerintem próbáld meg a fotóalbumba feltölteni a képeket, mégha az picit késõbb jelenik is meg, de ott biztos, hogy meg lehet nézni!
Ide a fórumba nekem sem sikerül soha! Meg aztán ide úgy tudom, csak olyan képet lehet, ami már fenn van a neten valahol albumban.
Köszi elõre is!!!
Szia Betti!
Légyszives nekem is küld át a térképet, mi 5 nap múlva indulunk, és a Pappasba leszünk, de ott még ha jól olvastam senki nem volt. Legalább azt látnám, hogy merre van.
Köszönöm: Kanga
Na megint én vagyok! Beszéltem az utazási irodával és sajnos azt mondták, hogy itt Pesten nem szólhatnak bele az elhelyezésbe, az csak odakinn dõl el, a kinti irodában, vagy a szálláshelyen.
Szóval nem lettem nyugodt egy picit sem!
Urbia! Ti mikor értetek oda pontosan, csak hogy kb. tudjuk, mert írtad, hogy elõbb értetek oda a többiektõl! Dehát ez sem mérvadó, mert most más utasok lesznek, nem lehet kiszámítani, ki mikor ér oda!?
Nagyon ideges vagyok, mert nagyon el tudja venni a kedvem, ha a szálláson nem jól érzem magam!
Még azt szeretném megkérdezni, hogy 3-as apartman is négyszemélyes?