Annak a hotelnek tudom az e-mail címét megadni, ahol mi tavaly megszálltunk, és idén is ottleszünk: HOTEL MARIA. : htlmaria@otenet.gr
A tulajdonos valamilyen Nikosz. Angolul írj neki. Konkrét táblázata van, a szobákra, és napokra. Nem tudom nála van-e hely (hejjj...), de biztos tud abban segíteni, hogy találj szállást Makrigialoson. Nagyon rendes EMBER. Vagy, ha nem is ott a környéken valahol, hogy ne kelljen 1500 km-t egyvégtében levezetni. Egyébként, ha tudsz angolul úgy gondolom, ha bárhol betérsz egy tavernában, és egyszerûen megkérdezed a tulajt biztos tud segíteni.
Bocsi de az elõbb elfelejtettem még egyet kérdezni !
Használt-e valaki gps-t ?
Akarok venni, de tök tanácstalan vagyok, és persze amit
Görögországban is lehet biztonsággal használni olyan kellene....
Lehet nem itt a helye,akkor bocsi !!?!!
Köszönöm a címeket, az elõzõre még várom a választ, de ha nem jön össze a te címeid következnek.
Árat nem láttam, ha emlékszel rá megköszönném.
Thank
Az elsõ az hotel medencével a parti sávban, viszonylag húzós, a tengerre nézõ júniusban reggelivel 50 Euro/szoba.
A másik olcsóbb, talán 40 Euro/szoba reggeli nélkül. Fõszezonban valószínûleg drágább. Ajánlatot kell kérni (csak legyen hely)!
Mondanám, hogy találsz foglalás nélkül is akár Kateriniben egy olcsóbb szállodát (címet és telefonszámot találsz a neten), de 1.000 km után keresgélni nem az igazi...
Tisztelt h.apci !
Köszönöm, hogy szántál rám néhány percet !
Gondoltam, hogy nem az olcsó kategória, de még mindig
olcsóbb mint egy új autó az emberéletrõl nem is beszélve...
24 órás vezetés nem az én világom, 16 még belefér....
Sziasztok! Nagy dillemmában vagyunk, jövõre mindenképpen Görögországban szeretnénk családilag utazni (sajna az idei nyaralás már megvolt). Én már jártam Görögörszágban, igaz "csak" egy körutazás állomásaként 20 éve (!). Imádtam, csodálatos volt! Nagy hatást tett rám Athén, az Akropolisz, a Meteorák, és Kavala, at Olümposz. A többi élményemre már nem emlékszem, de ezek maradandóak!
Szóval szeretném mindezeket a szépségeket a családommal is megosztani. De természetesen a tengerparton is szeretnénk pihenni. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Mit javasoltok? Egyéni utazást v. utazási irodát? Milyen útvonalat?
Sziasztok!
Az Unitravel utazási irodánál láttam ajánlatot Metamorfossi városba, a Villa Christina apartmanba illetve a Hotel Golden Beach-be.Esetleg volt-e valaki mostanában ezeken a helyeken?Megosztanátok velem tapasztalataitokat?Elõre is köszi
Sziasztok! Nagy dillemmában vagyunk, jövõre mindenképpen Görögországban szeretnénk családilag utazni (sajna az idei nyaralás már megvolt). Én már jártam Görögörszágban, igaz "csak" egy körutazás állomásaként 20 éve (!). Imádtam, csodálatos volt! Nagy hatást tett rám Athén, az Akropolisz, a Meteorák, és Kavala, at Olümposz. A többi élményemre már nem emlékszem, de ezek maradandóak!
Szóval szeretném mindezeket a szépségeket a családommal is megosztani. De természetesen a tengerparton is szeretnénk pihenni. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Mit javasoltok? Egyéni utazást v. utazási irodát? Milyen útvonalat?
Én az egyéni utazást javasolnám. Egyénileg foglalhatsz szállást is (nem irodán keresztül), de ha nem fõszezonban mentek, akkor foglalás nélkül is találtok szállást. Így mindenhol csak annyit maradtok, amennyit szeretnétek. Ha felfedeztétek a környéket, tovább álltok más látványosságok felé.
Köszi Csutek, én is így szeretném, csak sajna a párom ezen a nyáron már besokallt a vezetéstõl: Fennáll a veszély, hogy jövõre nem tudom rászedni egy autós túrára. Pedig eddig Horvátországba jártunk üdülni és persze mindig autóval mentünk. De õ elhatározta, hogy jövõre inkább egy buszos túrát vállal be. Mivel megszoktuk, hogy az utazás során a magunk urai vagyunk, feltételezésem szerint eléggé érzékenyen érintene egy buszos utazás kötöttsége. Engem nem is annyira, de õt biztosan, mMeg persze a 2 gyereket is. Nah, mindegy még van 1 évem (sajnos), hogy kitaláljam, mi legyen.
Úgy volt, hogy jövõre nem utazunk sehová, nemhogy Görögországba. Két napja eldöntöttem, hogy egy last minute út keretében, csak azért is. A 2008-as úticélom Kréta! Már csak azt kell elérnem, hogy ne kapjak sikítófrászt ha fel kell szállnom a repülõre.
Csutek!
A repülés túlélhetõ!!!
Én legutóbb a Germanwings egy pici gépével repültem Kölnbe késõ este. Leszállás elõtt negyed órával olyan viharba kerültünk, hogy majd szétrázta a gépet... de még akkor sem volt halálfélelmem, pedig nem vagyok az a "tökös gyerek" tipus, sõt! A paragép ikább használatos rám !
Szóval még így sem volt semmi rossz érzésem!
Tehát te se aggódj
Sziasztok! Mi idén voltunk elõször Görögben, Paralián, amirõl elõtte nem is hallottunk. Sõt, utazás elõtt 10 nappal nem is Görögo-ba készültünk. Nagyon jól éreztük magunkat, jövõre is visszamegyünk, csak nem busszal, hanem vagy kocsival vagy repülõvel (még nem repültünk...). Ja, és nem egy hétre, mint idén, hanem legalább 10 napra.